Vleklé kvasinky

39
3.6.16 21:35

vleklé kvasinky

Zdravím, jsou tu na to téma jiné diskuze, ale staršího data, tak radši zakládám novou.. Několik měsíců mne trápí kvasinky v pochvě, měla jsem i problémy se střevem. Vypadalo to, že klasická léčba zabrala, ale teď jsem zjistila, že mám zřejmě candidu v celém těle.. :-( a s tím související potíže - neustálé bolesti v krku, zahlenění, únavu, úzkosti a střídání nálad, problémy se zažíváním.. Co vám na to zabralo?? Zkoušela jsem homeopatika, tea tree gel, sensitive gel na mytí, Fermacol a jogurt na noc do pochvy.. teď jsem nasadila Candimis, himalájský čaj proti toxinům + měsíčkový, jablečný ocet.. zase toho nechci kombinovat příliš.. můžu jíst tvarůžky? a bílé jogurty? V Holandii jsou sice ty bakterie, které teď zřejmě jsou potřeba, přitom jsem se dočetla, že u kvasinek se nemají jíst mléčné výrobky..?!
Nejedla jsem rok lepek a ml. výrobky jen zakysané - kvůli zdrav. potížím a spoustu věcí se mi upravilo nebo vyřešilo. Jen jsem hodně zhubla (už předtím jsem byla dost štíhlá). Teď dieta bez cukru a bílé mouky a ml. výrobků mi k přibrání těžko pomůže.. :-( Řešila jste některá tohle?
Budu ráda za jakoukoli radu! Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
577
3.6.16 21:51

Ahoj, možná si už zkoušela, ale mě vyléčil Candivac od Biovety. Sice jsem hajdalák na dávkování, ale toto mi fakt zabralo. Jen bych se přifařila s doplňující otázkou - můžou být tzv. koutky též od kvasinek? A co s nimi? Nemá někdo zkušenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.6.16 22:22

@babyblue - děkuji za tip. To jsem ještě nezkoušela.
Koustky si myslím, že jsou spíš z nedostatku vit. B. Nebo jíš příliš velkou lžičkou :-D

Ještě k mému příspěvku - jak jste se smířily s tím, že nemůžete nikde „odpustit páru“?! Myslím sport, sex.. když se léčí kvasinky. Já mám 2 dost živé kluky, jsem na MD.. začala jsem běhat, chytlo mne to, těšila jsem se, že začnem jezdit konečně všichni na kole (synové 2 a 4 roky), plavat atd..
A četla jsem článek od nějaké MUDr. - vypadal velmi rozumně - že kvasinka je prevít a je třeba jí být posedlý aby se zcela vymítila.. já to vím teď 2 dny, že je to asi v celém těle a myslím jen na to.. :-( a vadí mi takhle žít dál. Už jsem tak rok řešila ten lepek atd. - sice to pomohlo, psychicky ale jak v čem - měla jsem tendenci o tom často mluvit, i manžel už byl chudák, že to musel pořád poslouchat.. :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 22:38

@babyblue Koutky bývají hlavně z kvasinek, nejlépe zabírá mast Fungicidin. Doplnit chybějící vitamíny nebo minerály je dobré, ale na infekci platí Fungicidin, zabral okamžitě.

• Citovat
  • Upravit
577
4.6.16 08:05

No já s koutkama bojuju docela dlouho.. Ale teď chvilku nemůžu žádné masti a léky atd. tak ale hned jak to bude možné, tak se vrhnu na likvidaci toho neřádu :mrgreen:

Bajena - je pravda, že jsem kvasinky poléčila před několika lety, ale pamatuji se na jedno léto, kdy jsem musela chodit dole bez a v sukni, aby to luftovalo :lol: jako člověk je dost nervní, když ho něco takhle trápí a nemůže se někde odventilovat… Jinak vím, že cukr de facto tu kvasinku živí, to stejné i bílá mouka… Ale víš co, já bych prostě zašla za dr. a normálně bych požadovala celková atb, jseš máma a máš domácnost, musíš přece nějak fungovat no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí