Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, potřebovala bych poradit, par dni mam strašně mokré kalhotky ale neni z čeho inkotinence to nebude, ale pokazdy co jdu na záchod tak kalhotky jsou mokré i přes den, nechapu cim by to mohlo byt. předem dekuji za odpověď a je mi 18
a je mi strašně nepříjemné v tom chodit denne bych musela vyměnit 3 minimálně ![]()
@L526 píše: Více
tak určitá vlhkost je přece v určitých fázích cyklu normální, a jestli je toho teď hrozně moc, nebo tě to nějak jinak obtěžuje, divně to vypadá, divně to voní, tak budeš muset na gynekologii
Měla jsem to samé, že stěru zjištěn enterokok. Vyléčila jsem ho a teď ho mám určitě znovu, ten samý příznak. Pokud se to po pár dnech nezlepší, šla bych na gynekologii.
Slovo na pět. Začíná na P a končí na A. Vulgární varianta začíná na K.
To je normální. Někdo to má víc, někdo míň.
Příspěvek upraven 22.02.25 v 22:15
@MartaProchajda vubec me nenapada co tim myslíme 😂 😂ale dekuji
![]()
@MartaProchajda ale nevim zda je normalni mit uplne mokré kalhotky, snad to bude ok
Úplné mokré to normální není. To tě může trápit únik moči. Ale jestli to je něčím jiným, tak to některé mají, že jsou hodně mokré.
Nejsi ty nějaký honič? ![]()
@MartaProchajda co myslíte tím “ honic?”😂 ja doufam zw to nejak přejde zkusim si neco pohledat na internetu