Vložka do Maxi Cosi Priori

2746
4.3.12 20:47

vložka do Maxi cosi Priori

Ahoj holky,
až dnes (bohužel) jsem zjistila, že se do autosedaček dávají vložky, zabraňující nebo pohlcující pot dítěte. Náš malý za pár týdnů už asi bude muset do větší autosedačky (Máme pro něj Maxi cosi Priori) a protože se dost potí, ráda bych mu nějakou vložku pořídila. Koukala jsem na net, tak bych chtěla slyšet Váš názor. Mám sehnat nějakou od Emitexu (prosím o zkušenosti s konkrétními podložkami), Aerosleep anebo jsem koukala na MMB a paní ušije jakoukoli na přání http://www.mimibazar.cz/bazar.php?….
Co byste mi poradily? Chtěla bych, aby podložka do sedačky pěkně zapadla.
Díky moc za info :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
4.3.12 21:03

Co jsem tak četla, tak aerosleep by měla pomáhat i proti pocení, ty ostatní jsou spíš jen potahy proti zašpinění originálu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.3.12 21:14

my měli letní potah a jezdili jsme i přes 300km trasy a potah nebyl propocený ani jinak. S Aerosleepem nemám zkušenost, ale zdá se mi, že není pod hlavou? což mi přijde dost důležité, naše děti se pod hlavou potí snad nejvíc, už od narození. Letní potah je froté, měl by sát, ale i „dýchat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
4.3.12 21:28
zuzanasinova píše:
my měli letní potah a jezdili jsme i přes 300km trasy a potah nebyl propocený ani jinak. S Aerosleepem nemám zkušenost, ale zdá se mi, že není pod hlavou? což mi přijde dost důležité, naše děti se pod hlavou potí snad nejvíc, už od narození. Letní potah je froté, měl by sát, ale i „dýchat“.

Co jsem našla, třeba tady http://www.mall.cz/…8-kg:ranking, tak pod hlavičkou by to mělo být také :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.3.12 21:39

aha tak je jich asi víc ;-) já viděla jen tu jednu. Tak třeba se ti ozve ještě někdo s konkrétní zkušeností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
17.5.12 15:20

Tak my mame podložku aerosleep a nedám na ni dopustit. Bez podložky jsme v klidu nedojeli ani do Brna ( 50km), malý jak se potil, tak byl v sedačce neklidný. S podložkou aerosleep jsme dojeli až do chorvatska a o malém ani nevěděli :-). Je opravdu super. Jinak jsme měli předtím letní froté potah ale ten me přijde dobrý na to, že saje dobře pot, ale podložka aerosleep pocení zabrání, tím že koluje vzduch mezi dítětem a sedačkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
17.5.12 15:50

No já dala dneska poprvé syna do větší autosedačky, koupili jsme podložku Aerosleep, tak čekám, co to udělá. Vypadá ale dobře a věřím, že už nebudou mokré fleky od hlavičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí