Vlozna taška do autosedačky

22
16.12.14 21:35

Vlozna taška do autosedačky

Zdravím všechny maminky, prosím o radu, zda existuje vlozna taška do autosedačky?.. Máme vloznou tašku do kočárků a kam nemůžeme po schodech s kocarkem, tam vezmeme jen mimi v tašce. Něco podobného by se nám velice hodila do autosedačky, kam dáváme ročník dítě. Do teď bylo ve vajíčku, když v autě usnulo, přenesli jsme venku vajíčku. V autosedačce už jej ale neuneseme a budit ho nechceme, po každé v autech usne. Jak to Teda udělat abychom jej mohli přenést a nevzbudit přitom? A jak to děláme vy? Děkuji moc za všechny informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
16.12.14 21:39

Tak do kocarku to byva taky jen do hlubokeho. Pochybuju, ze by neco takoveho bylo, nam se vzbudi jakmile vypnu motor, pokud by spala dal, vemu do naruci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.12.14 21:41

To nosis v te tasce rocni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
16.12.14 21:51

Ahoj, nic takoveho neexistuje, ani si to neumim predstavit :nevim: My nechavame spat v aute - pokud to jde (parkujeme na zahrade), tak dokud se nevzbudi (do auta dam chuvicku) a pokud parkujeme nekde na verejnem prostranstvi, tak se snazim nechat spat min. 30 minut, aby nebylo decko protivne, pokud nemuzu cekat u auta apod., tak prendam opatrne do kocaru, chvili drncam a zase spi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
16.12.14 21:52

Podle mě neexistuje, staršího syna ještě teď, ve 4letech, když v autě usne, dokážu ho přenést spícího, svléct ho a pokračuje ve spánku v posteli. Mladší když v autě usne, tak jakmile se zastaví motor, on otevírá oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.12.14 22:35

@veeverka Vždycky jsem syna vzala do náruče a odnesla. Buď spal tak tvrdě, že se nevzbudil a nebo se vzbudil. Nějak jsem to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
16.12.14 22:44

@veeverka Tak já se snažím nejezdit autem když má dítě spát. Jasně, že ne vždy se to povede, ale pokud dítě fakt spí, tak ho jen tak něco nevzbudí. Prostě ho vytáhnu a odnesu do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí