Vložná taška Gesslein

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
11.11.15 20:00

Vlozna taska Gesslein

Ahoj, čekáme prcka v květnu. Protože bydlíme v bytě bez výtahu přemýšlíme o vložné tašce od Gessleinu.. Chci se zeptat, zda máte některá zkušenosti a hlavně jak dlouho jste tašku využívali..Mám strach abychom zvládli zimu..:)

Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
11.11.15 20:27

@jelena88 My jsme ve 4. patře bez výtahu, takže jsem taky uvítala tašku. My s ní byli moc spokojení. Malej je v srpnu, v zimě to odjezdil v jejich Sleepy fusaku v tašce. A někdy v dubnu jsem z tašky vytahala výztuže a měl to jako lehkej fusak. A asi cca v květnu jsem ji zrušila úplně.
Ono jde taky o to, jak to mimčo bude aktivní - náš lenoch se začal otáčet (a zároveň stavět na nohy) až v dubnu a pak už jsem ho nosila do kočárkárny normálně v náruči. Už to nebylo to ležící mimčo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.15 20:28

Super..takže bychom zimu měli v pohodě zvládnout:)moc díky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.15 20:31

A jaký máš typ kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68898
11.11.15 20:33

Mela jsem cely kocar Gesslein vcetne vlozne tasky a byl moc fajn. Dcera je unorova a z tasky sla nekdy kolem osmeho mesice, sice by se tam jeste vesla, ale zacala z kocaru vystupovat, tak sla do sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.15 20:34

A do terenu holky??dobry??
Premyslime nad f10 air…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.11.15 20:39

@jelena88 Předpokládám, že pokud nebudeš mít obříka, tak určitě do prosince Ti tam vydrží.
My máme F6. Po roce a čtvrt jsem pořídila lehčí sporťák do auta, ale s Gessleinem stále ráda jezdím. Je skvěle uříditelnej, nenadřeš se.
Kolem roku věku dítěte jsem měla pocit, že mi z kočáru vyrůstá - hlavu měl už pod střechou, když seděl. V porovnání s tím druhým kočárem to rozdíl teda je, ale děsila jsem se, že se tam nevejde a vejde… :D Zas tak rychle ty děti nerostou. :D
Já vybírala F6 mimo jiné kvůli přehazovací rukojeti a je to teda jediný, co jsem absolutně nevyužila. Raději jsem otočila celou nástavbu a dělám to tak dodnes - malej (2roky) se rád vozí i čelem ke mě.
Jinak my byli s kočárem moc spokojení - i chlap a to je co říct. :D Ten měl výhrady jen k ceně :D Teď mám občas takový nápady na výměnu kočáru na druhý dítko (toužím po klasický korbě ;) ) a manžel zuby nehty brání Gessleina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.11.15 20:42

@jelena88 Já ocenila vyměnitelný kola. První zimu jsme sice ty malý ani nesundali, ale loni už jo. Výměna během chvíle a já nemusím řešit, jestli projedu sněhem nebo ne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68898
11.11.15 20:43

Taky jsme meli F6 a s neotocnymi koly to byl do terenu genialni kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.15 20:45

Okej..:)))moc diky za informace..:).jako vybrat kocar..zadna slava..:D..mam z toho hlavu jak patraci balon..:D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.11.15 20:46

@ugluk My i s otočnými :mrgreen: První rok (malej měl 2 měsíce) jsme jezdili i na houby do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.11.15 20:52

@jelena88 To tak má asi každá nastávající maminka. Mě se o kočárech tehdy i zdálo. :mrgreen:
S Gessleinem budeš spokojená. I když je to teda těžkej kočár - proto jsem pak pořizovala lehčí sporťák (třeba u nás na poštu musím kočár vynést - mrňous to pod schody prospal, ale jak povyrostl, tak co s ním tam?)
Kamarádka měla F4 a taky spokojenost - a ta těch kočárů prozkoušela ;) Třeba Ti sem taky dá nějaký info.
Na tu F4 se pak místo té nástavby dá navléknout buggy nástavba - nevím, jestli to víš? Já to tehdy nevěděla. Kočárek je pak lehčí, skladnější. A taky tehdy neměla F4 výměnný kola. Ale teď už je má taky. Já bych třeba teď uvažovala nad F4 místo F6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.15 20:53

A o te F10 si nic neslysela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.11.15 20:56

Podle mě je to stejný jako F6 - akorát F6 má v základní výbavě malý kola a dokupuješ si velký a u F10 je to naopak. Ale to si myslím já, nikde jsem to podrobně nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.15 20:57

No chceme po Vánocích zajet do Pardubic, tak uvidíme..
Ještě jsem hodně přemýšlela o Teutonii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4