Vnitřní hemeroidy, jak řešíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
439
24.11.22 10:08

Vnitřní hemeroidy, jak řešít?

Ahoj. Jsem 5mesicu po porodu a mám vnitřní hemoroidy. U stolice vždy krvacim a bolí to. Používám mast i čipky. Řešila jsem to s gyndařem a ten řekl pokud plánuji znovu otěhotnět (mám 1.) Tak se to stejně znovu objeví a řešil by to až následně po druhém těhotenství.
Nicméně nemůže se to trvale zhoršit, něho to nějak jinak ublížit?
Máte nějaké rady jak se toho zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35575
24.11.22 10:25

Objednej se na proktologii. Já jsem to taky neřešila a chystam se tam teď po třetím porodu, už mám i zadanku od praktika. Ale mě nedělají žádný problémy, kdybych krvácela tak to řeším hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.11.22 10:37

U proktologa. Čím dřív, tím kratší dobu budeš trpět. Čím déle se budeš stydět a budeš to odkládat, tím déle to bude protivné.

No a co že tam možná po další těhotenství půjdeš zas. Alespoň už budeš vědět, že to není tak strašlivé, jak si představuješ.

V mezičase můžeš užívat hesperidin s diosiminem na lepší stav cév (je to výrazně efektivnější než rutin), potřebuješ ho užívat dlouhodobě a může se i v těhotenství, je to extrakt z kůry cistrusů. Ale ty co už máš teď prostě potřebuješ ošetřit, nejlépe laserem. AMbulantlě.

Jinak tedy teď ti uleví změna stravy a pohybu tak, aby si měla měkkčí stolici - více vlákniny, více tekutin, více pohybu. Ale to jen zmírní utrpení, řešením je prostě návštěva proktologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 11:48

Jestli krvacis při každé stolici, tak si fakt zajdi na proktologii a začni to řešit co nejrychleji.Ja mam problémy s hemeroidy uz nějakou dobu.Pak to došlo uz do stavu ze jsem mela jit na operaci, jenze stale se to odkladalo kvůli covidu.No tak jsem se to snažila léčit sama doma, někdy byly lepší dny a někdy horší. Ted jsem po porodu tři a půl měsíce. A dost se to zhoršilo…z 2-3 stupně je stupeň 4.Mam jit na longovou a nebo klasickou operaci, zrovna před Vánoci. Budu doufat v longovou…I když se dr netvaril.Nebo klasická je velmi bolestivá. Prosím anonymně, citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
103
24.11.22 20:39
@Ou
@Ou píše:V mezičase můžeš užívat hesperidin s diosiminem na lepší stav cév (je to výrazně efektivnější než rutin), potřebuješ ho užívat dlouhodobě a může se i v těhotenství, je to extrakt z kůry cistrusů.

Lze, užívat prosím i spolu s Detralexem a nebo nelze spolu kombinovat. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
25.11.22 08:32

Mne strasne pomohl ten Detralex a jeste teda jsem misto klasickyho toaletaku používala vlhceny s dubovou kurou…ale teda mela jsem to mirnejsi nekrvaceli…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex