Potratová pilulka nebo chirurgický zákrok

Anonymní
24.11.22 08:35

Potratová pilulka nebo chirurgický zákrok

Dobré ráno prosím anonym mám tu známé, bohužel jsem se dostala do situace kdy si mimčo nechat nemůžeme a proto se chci zeptat jaká varianta je lepší jestli zákrok nebo pilulce prosím žádné urážky jen chci znát vaše zkušenost

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11869
24.11.22 08:59

Zkušenost nemám ale pokud to ještě lze vzhledem ke stádiu tak bych šla do pilulky…ovšem může se stat ženezabere a na zákrok pak budeš muset stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 09:05

@Vladusxx no já nevím no já na ni byla jednou díky zt problehlo to v pořádku ale teď už se bojím vlastně i narkózy

• Citovat
  • Upravit
18733
24.11.22 09:23
@Anonymní píše:
Dobré ráno prosím anonym mám tu známé, bohužel jsem se dostala do situace kdy si mimčo nechat nemůžeme a proto se chci zeptat jaká varianta je lepší jestli zákrok nebo pilulce prosím žádné urážky jen chci znát vaše zkušenost

Pilulkou jsem neměla, jen SP a pak revizi po ZT.. no sama nevim. Ten zákrok byl lepší hlavně kvůli psychice. Proste to mas za sebou, nemusíš nad zakrvacenym zachodem přemýšlet jak to zvrátit, ze tohle jsi přeci nechtěla… me osobně by potrat dítěte co bych si prala a nemohla mít totálně sejmul. Ale asi mám u zákroku rada tu čistotu, ze je to proste hotové a uzavřené. Necekat jestli odešlo všechno a krvacet x dnů, doufat, ze se to fakt rozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 09:26

@hospodki tak se teď přikláním k té chirurgické, ale zase se bojím narkózy tady jsem četla i příspěvek že jedna dostala embolii tak se dívá desim

• Citovat
  • Upravit
18733
24.11.22 09:35
@Anonymní píše:
@hospodki tak se teď přikláním k té chirurgické, ale zase se bojím narkózy tady jsem četla i příspěvek že jedna dostala embolii tak se dívá desim

Hele jestli jedna tak to je fajn, protože jen nás bylo ten den na Bulovce 6 a revize, potraty. Mám okolo sebe plno ženských po revizi a embolii neměla ani jedna. Jako bonus ji měl manžel - zdravý sportijici jedinec bez predispozic a ani nenašli odkud to šlo. Pokud dodržis kompresi nohou s třeba si pak das kompresní podkolenky na odchod, tak to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
24.11.22 09:36
@Anonymní píše:
@Vladusxx no já nevím no já na ni byla jednou díky zt problehlo to v pořádku ale teď už se bojím vlastně i narkózy

Heduš, už to tady řešíš dva týdny, obávám se, aby nebylo brzy pozdě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 09:37

@hospodki to jsi mě. moc neuklidnila no, hrozně se to ve mě pere, bojím se těchto věcí třeba když půjdu na pilulky že selže srdce jak to tady píšou asi jsem to tady neměla nic číst

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.22 09:40

@pikola co pozdě?

• Citovat
  • Upravit
35970
24.11.22 09:41
@Anonymní píše:
@pikola co pozdě?

No aby nebylo pozdě na ten potrat, ona se ta pilulka dá dát jen do určitého týdne. A když jsi víc jak 12 TT tak už to nejde vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
24.11.22 09:43
@Anonymní píše:
@pikola co pozdě?

ty to budeš řešit tak dlouho, až porodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 09:46

@pikola ale já ji bojím chápete to? Bojím. se embolii, atd

• Citovat
  • Upravit
35970
24.11.22 09:47
@Anonymní píše:
@pikola ale já ji bojím chápete to? Bojím. se embolii, atd

Ty se pořád něčeho bojíš. Každý týden něčeho jinýho, místo aby jsi si dala do pořádku život s nemožným chlapem a psychickými problémy. Už jsi byla na gynde.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14670
24.11.22 09:49
@Anonymní píše:
@pikola ale já ji bojím chápete to? Bojím. se embolii, atd

Pilulky se bojíš, narkózy se bojíš, no tak co s tebou? Tak tam nechoď, ne? Porodu se nebojíš? Být sama na tři děti, se všemi problémy, které máš, tě neděsí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14670
24.11.22 09:49
@pikola píše:
Ty se pořád něčeho bojíš. Každý týden něčeho jinýho, místo aby jsi si dala do pořádku život s nemožným chlapem a psychickými problémy. Už jsi byla na gynde.?

Jde až v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast