Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkušenost s tím naštěstí nemám, ale manžel by měl zajít za tou paní, aby to sepsali, nebo vám už vypršela ta lhůta pro reklamaci?
Ahoj, moc ti neporadím, ale taky už jsem se spálila. Od té doby řeším věci mailem, pokud to jde. Mám pak vyjádření písemně a můžu se případně bránit. Teď bych ve vaší situaci zašla za tou paní a zkusila z ní něco vymámit písemně. Ale obávám se, že sama si popel na hlavu sypat nebude a všechno zazdí. A když nepomůže, zašla bych výš, člověk se přece nějak bránit musí, jde o docela velký peníze.
Díky moc holky,ale myslím,že lhůta je do doby splatnosti té faktůry a to už bylo před měsícem.Měsíc čekáme na chlapa co má odvézt ten vodoměr na zkoušení.
Trvdila manželovi,že bez výsledku té zkoušky a stavu vodoměru tu reklamaci ani sepsat nemůže ,že nemá na základě čeho.Jenže v reklamačním řádu mají něco jiného.
Tak pak si vyberte!
![]()
No v pondělí tam pojedem a uvidíme jestli jí k něčemu dokopeme.Kdyby si aspon mohl člověk vybrat firmu od které by vodu odebíral,to by se pak chovali jinak,ale to prostě nejde.
Radši dám 30 tisíc za právníka,než jim za nic.
![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se někomu nestalo něco podobného. Dostali jsme vyúčtování za vodu a v kolonce úklid bylo 1200,ale minulý rok to bylo 200.Nikdo nám tu neuklízí, jen v přízemí a tam bydlí lidi, takže ty si jí asi platí, ale my o ničem nevíme. Jdu se tam zeptat, ale jen jsem chtěla vědět, co by jste si o tom mysleli. Díky
@claire91, já si o tom myslím, že pokud vám někdo začal uklízet, tak to mělo být vyvěšené někde na nástěnce. Píšeš, že nikdo neuklízí, takže je možný, že to bude něco jinýho, v tom případě to má být u té kolonky specifikováno. Určitě se zeptej. Často se hřeší na to, že lidi tohle nezkoumají, zaplatí a drží pant ![]()
U nás se sice o každém prdu jedná a hlasuje, ale tak aspoň zase víme, co se kde zdražuje, přidává, ubírá, opravuje, a tak dále…
@KPKristy píše:
@claire91, já si o tom myslím, že pokud vám někdo začal uklízet, tak to mělo být vyvěšené někde na nástěnce. Píšeš, že nikdo neuklízí, takže je možný, že to bude něco jinýho, v tom případě to má být u té kolonky specifikováno. Určitě se zeptej. Často se hřeší na to, že lidi tohle nezkoumají, zaplatí a drží pant
U nás se sice o každém prdu jedná a hlasuje, ale tak aspoň zase víme, co se kde zdražuje, přidává, ubírá, opravuje, a tak dále…
No je to právě přímo v kolonce úklid. A minulý rok tam právě bylo 200 a teď 1200.Myslím si, že paní si to dohodla s domovkou(byty patří městu)že bude uklízet celý barák a uklízí jen přízemí, tam taky bydlí lidi, dřív si to uklízeli oni, takže by měli platit jen oni. Minulý rok nám právě vraceli 1500,teď 500,spotřeba je stejná, takže to dělá ten úklid
Ještě jsem tam vyčetla, že záloha min.rok byla 24 a teď 1200,náklad letos 14400,loni 2600.Ten skok je fakt velkej.
@claire91 no já jsem pod kolonkou úklid vždycky chápala tu vodu co se využije na úklid společných prostor loni bylo taky hodně protože se dělala fasáda voda byla brána ze sušárny nebo jak se to tam dole jmenuje neměli jste tedy taky něco takovýho?
No tak vodu si bere každý sám z domova. A tohle je mimo vodu.tady se nic nedělalo, ty baráky jsou staré asi 7 let. A sušárnu nemáme. Právě, to vůbec nechápu. Jsem zvědavá jak to vysvětlej ![]()
Mohlo by jít i o překlep, ty skoky jsou fakt velký ![]()
Každopádně tyto nesrovnalosti jsou vždycky pitomá starost navíc ![]()
Ahoj. Máte podobnou zkušenost?
U nás v bytě došlo ke změně nájemníků. Firma, která se o dům stará nám nechce mimořádně vyúčtovat odečty vody ( prý až budou v březnu, podle těch stavů nám to rozdělí). Když bychom dům prodali nebo nájemníci odešli třeba v dubnu, bude se na vyúčtování čekat skoro rok. Prý se to tak dělá. Je to pravda?
Zdravím všechny a moc prosím o radu.
co se nám teď děje ohledně středočeské vodárny je vážně k neuvěření a pořád to tak něják nepobírám.
Kde začít,nejdříve nám netekla voda a nikde nebyla hlášená žádná kalamta a tak nám to přišlo hodně divné ,tak jsme volali na info a tam nám řekli,že jsme neposlali odečet a tak nám vodu u domku odpojili !
No to jsem šla vážně do kolen,protože jsem jim to tam sama posílala.
Jelikož jsem byla zrovna po porodu,pověřila jsem manžela aby tam zajel a vyřídil to.
Paní mu zdělila,že odečet co jsem posílala nakonec dohledala,ale že stejně budeme muset zaplatit znovuzapojení 2000 Kč a pak,že nám to vrátí.Reklamaci,že sepisovat nemusí,že je to automaticky jak to dohledala (kecy).
No tak jsme čekali až nám příjde vyůčtování a ono přišlo 27000 Kč

No mazec,každý rok platíme 3000 a teď tohle.
Tak prý máme asi vadný vodoměr a že ho nechají přezkoušet a pak,že se vyřídí reklamace.
Tak jsem manželovi udělala scénu,co je to jako za blbost,že nemá v ruce vůbec žádný záznam a tom,že vůbec s někým mluvil a že chceme něco reklamovat.
A teď jsem si přečetla reklamační řád středočeské vod. A maj tam jasně napsáno,že jakýkoliv problém ohkedně vyúčtování a vodoměru musí jít přes reklamaci a písemně,ikdyž nám ta ženská několikrát tvrdila,že ne.Také je dána lhůta do kdy reklamaci můžete podat a pak už je pozdě a musít faktůru uhradit.No mazec,nevím co teď.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Poraďte mi prosím,holky.