Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, dost jste si tady v diskusích chválily tuto aviváž, já bych jí ráda zkusila, ale vůbec nevím, kde jí koupit. Nikde v drogérii jsem jí neviděla. Kde jí tedy kupujete?Díky za radu.
Koukni na mmb. Spousta maminek ji tam nabízí, v krámě ji fakt neseženeš.
A modrá, ta je úúúžasná. ![]()
též si nechávám vozit z Němec od holek z MMB.
prý ty u vietnamců jsou ředěné ![]()
Mozna jsou redene, a v drogeriich zase odlivane. Vzdy jsem si to myslela, kolikrat bylo v lahvi machadla podezrele min. Potrvdila mi to sestry kamoska co pracovala v DM na brigade. Mozna ze tam pak taky jeste neco doleji, nikdo to nepozna. Softlan jsem take vidavala u vietnamcu a v Nemecku ho maji skoro vsude.
Tak u nás ji mají v jednom krámku a pak na trhu…
a je fakt skvělá…
nemáte to třeba kousek do německa??
já když jsem ji kupovala tak taky od vietnamců a nepřišlo mi že by byla ředěná
softlan? a vcem je tak dobrej? ja bydlim hned u hranic s nemeckem
tak ze bych to taky vyzkousela
Hm, docela uvažuju, proč zrovna třeba na ty aviváže nedávají takový ten štítek, co se musí nejdřív sloupnout, nebo pojistku na vršek. To samé u vanishe, prášku do myčky…
Já Softlan taky moc ráda používám, ale mám to jen 5km do Německa a tam ho mají fakt všude…ale nevím, jestli bydlíš někde dál, tak bych si s tím asi nedávala práci ho shánět, je krásně voňavej, ale za takový shánění snad Aviváž nestojí…modrýmu Softlanu je podobnej modrej Lenor ![]()
Já tedy nedám dopustit na Silan
.Ten bílý sensitive pro miminka je fakt super a bývá dost často v akci
.
Jinak Softlan v Německu..Kaufland a nebo Múller drogerie je nejlevnější ![]()
TAky ho kupuju u Vietnamců. Zrovna mám modrej, ale vrátím se k fialovýmu, ten mi voní nejvíc. Ředěný bych řekla že nejsou, ale nedávno jsem tam kupovala Jar a ten teda byl naředěnej fest. ![]()
pravda, u vietnamců jsou ředěné!!!!
jezdím je nakupovat do německa, super vůně, která vydrží a ty peníze taky good!!!
Irias píše:
též si nechávám vozit z Němec od holek z MMB.prý ty u vietnamců jsou ředěné
Pro Softlan jezdíme taky do německa,poprvé jsem ho koupila na doporučení kamarádky a nemůžu si ho vynachválit.Ted jsem v tom dětském senzitiv prala i výbavičku pro malou.
Manžel mi vozil Softlan z Německa. Já mám nejradši zelený (konvalinkový).
Ahoj,podle vaší diskuse jsemsi ho objednala a je super.nádherně voní.našla jsem stránky mámin ráj a tm ho mají ve všech barvách.