Aviváž Softlan - kde koupit?

461
16.9.10 08:51

Aviváž Softlan - kde koupit

Ahoj holky, dost jste si tady v diskusích chválily tuto aviváž, já bych jí ráda zkusila, ale vůbec nevím, kde jí koupit. Nikde v drogérii jsem jí neviděla. Kde jí tedy kupujete?Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
16.9.10 08:56

Koukni na mmb. Spousta maminek ji tam nabízí, v krámě ji fakt neseženeš.
A modrá, ta je úúúžasná. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
16.9.10 09:12

též si nechávám vozit z Němec od holek z MMB.

prý ty u vietnamců jsou ředěné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
16.9.10 09:16

Mozna jsou redene, a v drogeriich zase odlivane. Vzdy jsem si to myslela, kolikrat bylo v lahvi machadla podezrele min. Potrvdila mi to sestry kamoska co pracovala v DM na brigade. Mozna ze tam pak taky jeste neco doleji, nikdo to nepozna. Softlan jsem take vidavala u vietnamcu a v Nemecku ho maji skoro vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65411
16.9.10 09:21

Tak u nás ji mají v jednom krámku a pak na trhu…
a je fakt skvělá…
nemáte to třeba kousek do německa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.9.10 09:23

já když jsem ji kupovala tak taky od vietnamců a nepřišlo mi že by byla ředěná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.9.10 09:40

softlan? a vcem je tak dobrej? ja bydlim hned u hranic s nemeckem :-) tak ze bych to taky vyzkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
16.9.10 10:03

Hm, docela uvažuju, proč zrovna třeba na ty aviváže nedávají takový ten štítek, co se musí nejdřív sloupnout, nebo pojistku na vršek. To samé u vanishe, prášku do myčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
16.9.10 10:20

Já Softlan taky moc ráda používám, ale mám to jen 5km do Německa a tam ho mají fakt všude…ale nevím, jestli bydlíš někde dál, tak bych si s tím asi nedávala práci ho shánět, je krásně voňavej, ale za takový shánění snad Aviváž nestojí…modrýmu Softlanu je podobnej modrej Lenor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.9.10 10:42

Já tedy nedám dopustit na Silan :-) .Ten bílý sensitive pro miminka je fakt super a bývá dost často v akci :palec: .
Jinak Softlan v Německu..Kaufland a nebo Múller drogerie je nejlevnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.9.10 10:43

TAky ho kupuju u Vietnamců. Zrovna mám modrej, ale vrátím se k fialovýmu, ten mi voní nejvíc. Ředěný bych řekla že nejsou, ale nedávno jsem tam kupovala Jar a ten teda byl naředěnej fest. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
16.9.10 10:43

pravda, u vietnamců jsou ředěné!!!!
jezdím je nakupovat do německa, super vůně, která vydrží a ty peníze taky good!!!

Irias píše:
též si nechávám vozit z Němec od holek z MMB.prý ty u vietnamců jsou ředěné :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
16.9.10 11:23

Pro Softlan jezdíme taky do německa,poprvé jsem ho koupila na doporučení kamarádky a nemůžu si ho vynachválit.Ted jsem v tom dětském senzitiv prala i výbavičku pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
17.9.10 10:56

Manžel mi vozil Softlan z Německa. Já mám nejradši zelený (konvalinkový).

• Citovat
  • Upravit
1332
31.3.11 09:24

Ahoj,podle vaší diskuse jsemsi ho objednala a je super.nádherně voní.našla jsem stránky mámin ráj a tm ho mají ve všech barvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný