Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ja ho mam taky z nemecka, koupila jsem ho „omylem“ protoze mi vonel, mam zlutej, vanilku s necim a pradlo voni nadherne ![]()
Vážená tak to je trochu blbost co píšete v Dm jsem pracovala 6let a nikdy tam nikdo nic neodléval a pokud to sestra vaší kamarádky tvrdí tak to sprostě kradla nejspíš sama! Aviváže stojí za nic protože pro náš trh jsou vyráběny v Polsku a mají, jako vše vyráběné v Polsku, jiné složení a bohužel mnohdy i menší plnění. Jediná privátní značka Dm je vyráběna v Německu, což dokazují i četná prvenství v D-testu.
Prosím Vás, kde v Ostravě se kupuje ta aviváž Softlan za 38 Kč díky
Taky by mě zajímalo, kde se dá v Ostravě koupit Softlan. Děkuji.
Přemýšlím, jestli jsem ho nemohla vidět u vietnamců v Novém Jičíně.
Dobrý den, v drogeriezahubicku je za 55,–,já jsem z Havířova, a není pro mě problém, jelikož jezdím do ostravy(nebo pokud budete mít cestu do Havířova) vám ji nabídnout za 45,–kč /litr. momentálně mám modrou( windfrisch),ale vozím i fialovou, další druhy nevozím, tyto dvě jsou asi nejlepší.(v té Ostravě už ji za 38,– nemají)
Děkuji za nabídku dovozu, zkusím pohledat, jelikož absolutně netuším, kde je drogerie za hubičku
. Včera jsem na zkoušku zakoupila u vietnamců (netuším, zda ředěný
) modrý za 50,– a nějaký fialový v balení 750 ml, takže budu doma „experimentovat“.
Já jsem ho koupila teď nedávno v Tesco, předtím ho tam nikdy neměli.
Dobrý den, mohla bych se Vás prosím zeptat, kde v Praze je ten velkoobchod s avivážema z německa? Děkuji za odpověď
Dobrý den, mohl by jste mi prosím napsat, kde v Praze je tento velkoobchod? Děkuji Terka
Ahoj, mě ho naučila kupovat kamarádka u ťamiků tam mají litr za 45kč. Kdysik ho kupovala v Rakousku a pak ho objevila u ťamiků a voní stejně ![]()
Ahoj holky, já kupuju Softlan v Německu, stojí kolem 1 eura. Vyzkoušela jsem několik vůni a všechny voní krásně!! A hlavně to nejsou žádný naředěný břečky jako prodávají tady u nás ![]()
@Yasminn píše:
Ahoj holky, já kupuju Softlan v Německu, stojí kolem 1 eura. Vyzkoušela jsem několik vůni a všechny voní krásně!! A hlavně to nejsou žádný naředěný břečky jako prodávají tady u nás
Jo, dekuju. Ja na nej narazila taky jen u vietnamcu, naredeny mi nepripada. ![]()