Aviváž Softlan - kde koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
24.2.12 21:00

ja ho mam taky z nemecka, koupila jsem ho „omylem“ protoze mi vonel, mam zlutej, vanilku s necim a pradlo voni nadherne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
honyle
16.9.12 22:38

Odlité avivže?

Vážená tak to je trochu blbost co píšete v Dm jsem pracovala 6let a nikdy tam nikdo nic neodléval a pokud to sestra vaší kamarádky tvrdí tak to sprostě kradla nejspíš sama! Aviváže stojí za nic protože pro náš trh jsou vyráběny v Polsku a mají, jako vše vyráběné v Polsku, jiné složení a bohužel mnohdy i menší plnění. Jediná privátní značka Dm je vyráběna v Německu, což dokazují i četná prvenství v D-testu.

• Citovat
  • Upravit
Masér Roman
9.1.13 17:03

dotaz

Prosím Vás, kde v Ostravě se kupuje ta aviváž Softlan za 38 Kč díky

• Citovat
  • Upravit
kap.ka.ka
24.3.13 19:38

Taky by mě zajímalo, kde se dá v Ostravě koupit Softlan. Děkuji.
Přemýšlím, jestli jsem ho nemohla vidět u vietnamců v Novém Jičíně.

• Citovat
  • Upravit
snablik
25.3.13 07:11

nabídka

Dobrý den, v drogeriezahubicku je za 55,–,já jsem z Havířova, a není pro mě problém, jelikož jezdím do ostravy(nebo pokud budete mít cestu do Havířova) vám ji nabídnout za 45,–kč /litr. momentálně mám modrou( windfrisch),ale vozím i fialovou, další druhy nevozím, tyto dvě jsou asi nejlepší.(v té Ostravě už ji za 38,– nemají)

• Citovat
  • Upravit
kap.ka.ka
27.3.13 14:05

Děkuji za nabídku dovozu, zkusím pohledat, jelikož absolutně netuším, kde je drogerie za hubičku :mrgreen:. Včera jsem na zkoušku zakoupila u vietnamců (netuším, zda ředěný :think:) modrý za 50,– a nějaký fialový v balení 750 ml, takže budu doma „experimentovat“.

• Citovat
  • Upravit
461
27.3.13 14:23

Já jsem ho koupila teď nedávno v Tesco, předtím ho tam nikdy neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulopka
3.4.13 07:51

Já ho taky kupuju v Tescu, nic jiného nepoužívám.

• Citovat
  • Upravit
Tereka83
1.7.13 12:57

dotaz aviváže

Dobrý den, mohla bych se Vás prosím zeptat, kde v Praze je ten velkoobchod s avivážema z německa? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
tereka83
5.7.13 09:44

dotaz

Dobrý den, mohl by jste mi prosím napsat, kde v Praze je tento velkoobchod? Děkuji Terka

• Citovat
  • Upravit
10867
18.10.13 13:47

Ahoj.. kolik stoji aktualne Softlan v Nemecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
18.10.13 13:54

Ahoj, mě ho naučila kupovat kamarádka u ťamiků tam mají litr za 45kč. Kdysik ho kupovala v Rakousku a pak ho objevila u ťamiků a voní stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
18.10.13 13:57

Ahoj holky, já kupuju Softlan v Německu, stojí kolem 1 eura. Vyzkoušela jsem několik vůni a všechny voní krásně!! A hlavně to nejsou žádný naředěný břečky jako prodávají tady u nás :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
18.10.13 14:25
@Yasminn píše:
Ahoj holky, já kupuju Softlan v Německu, stojí kolem 1 eura. Vyzkoušela jsem několik vůni a všechny voní krásně!! A hlavně to nejsou žádný naředěný břečky jako prodávají tady u nás :twisted:

Jo, dekuju. Ja na nej narazila taky jen u vietnamcu, naredeny mi nepripada. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
18.10.13 14:27

@_BBQ_s jasný, já neříkám, že to ředí všude  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný