Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
v ostravě a v brně se dají pořídit už za 38 kč / litr ,samozřejmě pokud si koupíte alespon 1 balení/12 ks
snablik píše:
v ostravě a v brně se dají pořídit už za 38 kč / litr ,samozřejmě pokud si koupíte alespon 1 balení/12 ks
No v Brne sem se s touhle cenou teda jeste nepotkala. Stale mi ho vozi kamaradka z nemecka ci rakouska.
U nás též prodávají u vietnamců a je tak hustá, že si nemyslím že je naředěná
Jinak ji ted potkávám celkem často. A jak jste s ní spokojení?
Ahoj nevim odkud jsi, ale třeba u nás jí mají V Benešově u Prahy slováci v Benetexu a nebo větnamci.U slováků maj tři druhy a větnamců jenom modrou.Jinak jsem jí viděla na MMB a možná i na Aukru, ale nevym určitě.
Zkusila jsem růžovou, ale moc Rozentau nevoní.
ahoj lidi,v Brně stačí zajet na Olomouckou na tržnici,prodávají je tam Vietnamci,mají více druhů,ale nám voní nejlíp modrá a fialová,pokud koupíte alespon 1 krabici-je tam 12 ks,tak vás vyjdou na 38 kč/L.
snabliku vim kde je je Olomoucka jen tamani sou tam dvoje a nevim ve kterem ti ji prodaj. Ty co sou dal od mesta sou pry velkoobchod a tam asi nenakoupis, mozna se pletu. Kdyz tak me oprav
ahoj petunka9,když přijedeš od aaa auto,tak máš před sebou dvě tržnice,tak ta napravo,myslím že to je právě ta dál od města,a je to asi 4 nebo 5 hangár,jsou označeny z boku písmeny ,já je tam nakupuji normálně,pokud koupíte celou krabici 12 ks,tak prodaj normálně,nemusí být na to živnosták,normálně prodaj normálním lidem
Jee to dekuju,nas tam minule ani nepustily.na brane stali manici a chte;li videt zivnostak.ten nem a tak sme meli smolika pacholika
na bráně stojí většinou v sobotu,to nechtějí pouštět dovnitř autem bez živnosťáku nebo bez makro karty,auto je třeba nechat mimo areál,ale v ostatní dny pouštějí bez problémů,samozřejmě v pondělí mají zavřeno
Je více variant kde koupit.Kdo má do Německa kousek tak tam,nebo u vietnamců,nebo ho mají i v Tescu,nebo na internetových stránkách.Výběr je na Vás.
Dobrý večer …ano je viac variant kde nakúpiť softlan ale 06.04.2011 v príspevku ste spomínal, že vietnamci nakupujú z veľkoskladu z Prahy a tam ju dovážajú priamo z Nemecka a mňa zaujíma práve spomínaný veľkosklad, či viete kde je v Prahe a ako sa volá.. ďakujem za odpoveď
ja ho mam taky z nemecka, koupila jsem ho „omylem“ protoze mi vonel, mam zlutej, vanilku s necim a pradlo voni nadherne ![]()
Vážená tak to je trochu blbost co píšete v Dm jsem pracovala 6let a nikdy tam nikdo nic neodléval a pokud to sestra vaší kamarádky tvrdí tak to sprostě kradla nejspíš sama! Aviváže stojí za nic protože pro náš trh jsou vyráběny v Polsku a mají, jako vše vyráběné v Polsku, jiné složení a bohužel mnohdy i menší plnění. Jediná privátní značka Dm je vyráběna v Německu, což dokazují i četná prvenství v D-testu.
nevím odkud máte info o tom,že to vietnamci ředí,ale pokud já vím,nakupují to v Praze ve velkoskladu,do kterého se to dováží přímo z Německa,jelikož jsme provedli už hodně kontrol(právě z důvodu podezření z ředění),ale žádné ředění jsme nezjistili,tudíž si to prosím příště raději ověřte,než něco napíšete.s pozdravem šnabl