Aviváž Softlan - kde koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
snablik
6.4.11 18:59

neředěné

nevím odkud máte info o tom,že to vietnamci ředí,ale pokud já vím,nakupují to v Praze ve velkoskladu,do kterého se to dováží přímo z Německa,jelikož jsme provedli už hodně kontrol(právě z důvodu podezření z ředění),ale žádné ředění jsme nezjistili,tudíž si to prosím příště raději ověřte,než něco napíšete.s pozdravem šnabl

• Citovat
  • Upravit
2038
30.8.11 07:54

-

Příspěvek upraven 17.07.17 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snablik
14.1.12 23:13

cena softlan

v ostravě a v brně se dají pořídit už za 38 kč / litr ,samozřejmě pokud si koupíte alespon 1 balení/12 ks

• Citovat
  • Upravit
1271
15.1.12 09:54
snablik píše:
v ostravě a v brně se dají pořídit už za 38 kč / litr ,samozřejmě pokud si koupíte alespon 1 balení/12 ks

No v Brne sem se s touhle cenou teda jeste nepotkala. Stale mi ho vozi kamaradka z nemecka ci rakouska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.1.12 13:39

U nás též prodávají u vietnamců a je tak hustá, že si nemyslím že je naředěná :-( Jinak ji ted potkávám celkem často. A jak jste s ní spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
16.1.12 00:01

Ahoj nevim odkud jsi, ale třeba u nás jí mají V Benešově u Prahy slováci v Benetexu a nebo větnamci.U slováků maj tři druhy a větnamců jenom modrou.Jinak jsem jí viděla na MMB a možná i na Aukru, ale nevym určitě.
Zkusila jsem růžovou, ale moc Rozentau nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snablik
16.1.12 07:22

kde ji koupit

ahoj lidi,v Brně stačí zajet na Olomouckou na tržnici,prodávají je tam Vietnamci,mají více druhů,ale nám voní nejlíp modrá a fialová,pokud koupíte alespon 1 krabici-je tam 12 ks,tak vás vyjdou na 38 kč/L.

• Citovat
  • Upravit
1271
16.1.12 18:32

snabliku vim kde je je Olomoucka jen tamani sou tam dvoje a nevim ve kterem ti ji prodaj. Ty co sou dal od mesta sou pry velkoobchod a tam asi nenakoupis, mozna se pletu. Kdyz tak me oprav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snablik
16.1.12 21:41

ahoj petunka9,když přijedeš od aaa auto,tak máš před sebou dvě tržnice,tak ta napravo,myslím že to je právě ta dál od města,a je to asi 4 nebo 5 hangár,jsou označeny z boku písmeny ,já je tam nakupuji normálně,pokud koupíte celou krabici 12 ks,tak prodaj normálně,nemusí být na to živnosták,normálně prodaj normálním lidem

• Citovat
  • Upravit
1271
16.1.12 22:19

Jee to dekuju,nas tam minule ani nepustily.na brane stali manici a chte;li videt zivnostak.ten nem a tak sme meli smolika pacholika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snablik
17.1.12 06:29

na bráně stojí většinou v sobotu,to nechtějí pouštět dovnitř autem bez živnosťáku nebo bez makro karty,auto je třeba nechat mimo areál,ale v ostatní dny pouštějí bez problémů,samozřejmě v pondělí mají zavřeno

• Citovat
  • Upravit
snablik
24.2.12 07:18

kde koupit??

Je více variant kde koupit.Kdo má do Německa kousek tak tam,nebo u vietnamců,nebo ho mají i v Tescu,nebo na internetových stránkách.Výběr je na Vás.

• Citovat
  • Upravit
snablik
24.2.12 20:56

Dobrý večer …ano je viac variant kde nakúpiť softlan ale 06.04.2011 v príspevku ste spomínal, že vietnamci nakupujú z veľkoskladu z Prahy a tam ju dovážajú priamo z Nemecka a mňa zaujíma práve spomínaný veľkosklad, či viete kde je v Prahe a ako sa volá.. ďakujem za odpoveď

• Citovat
  • Upravit
19494
24.2.12 21:00

ja ho mam taky z nemecka, koupila jsem ho „omylem“ protoze mi vonel, mam zlutej, vanilku s necim a pradlo voni nadherne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
honyle
16.9.12 22:38

Odlité avivže?

Vážená tak to je trochu blbost co píšete v Dm jsem pracovala 6let a nikdy tam nikdo nic neodléval a pokud to sestra vaší kamarádky tvrdí tak to sprostě kradla nejspíš sama! Aviváže stojí za nic protože pro náš trh jsou vyráběny v Polsku a mají, jako vše vyráběné v Polsku, jiné složení a bohužel mnohdy i menší plnění. Jediná privátní značka Dm je vyráběna v Německu, což dokazují i četná prvenství v D-testu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný