Voda z americké lednice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Voda z americké lednice
Zdravím, prosím nemáte někdo zkušenost se znečištěnou vodou tekoucí z americké lednice? Filtr vody pravidelně měníme, nyní jsme vyměnili nově a přesto teče z lednice voda, ve které plavou tmavé kousky. Jediné, co mě napadá, že je špína v přívodních hadičkách za filtrem, ale jak je vyčistit? Zkoušeli jsme prohnat savo a nepomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anette jde o to jak dlouho jsi to Savo tam nechala chce třeba půl hodiny nechat působit a pak propláchnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anette píše:
Zdravím, prosím nemáte někdo zkušenost se znečištěnou vodou tekoucí z americké lednice? Filtr vody pravidelně měníme, nyní jsme vyměnili nově a přesto teče z lednice voda, ve které plavou tmavé kousky. Jediné, co mě napadá, že je špína v přívodních hadičkách za filtrem, ale jak je vyčistit? Zkoušeli jsme prohnat savo a nepomohlo
Jednou se nám stalo u filtrační konvice, že nový filtr byl vadný a i po dlouhém proplachu se z něj di vodu uvolňovalo to filtrační „uhlí“ a museli jsme ho vyhodit. Ale s lednicí nemám zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
@Anette jde o to jak dlouho jsi to Savo tam nechala chce třeba půl hodiny nechat působit a pak propláchnout
Ano, nechali jsme savo působit déle a stejně to nepomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
Jednou se nám stalo u filtrační konvice, že nový filtr byl vadný a i po dlouhém proplachu se z něj di vodu uvolňovalo to filtrační „uhlí“ a museli jsme ho vyhodit. Ale s lednicí nemám zkušenost.
Filtrem to asi nebude, znečištěná voda teče ať tam byl starý filtr nebo i právě vyměněný nový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je ztoho poznat co to je?( Organické či nějaký Kousek plastů ) pokud z kohoutku u lednice a z hadice teče voda ok tak jestli není něco v zásobníku na tu chlazenou vodu
. Neviděl jsem ji tak nevím jaký je ktomu přístup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
A je ztoho poznat co to je?( Organické či nějaký Kousek plastů ) pokud z kohoutku u lednice a z hadice teče voda ok tak jestli není něco v zásobníku na tu chlazenou vodu. Neviděl jsem ji tak nevím jaký je ktomu přístup
Jsou to černé měkké kousky, jakoby řasa nebo něco podobného. Ano, z hadice před filtrem je voda ok a filtr je nový. Prostě jediné co mě napadá, že bude ta špína v hadičce za filtrem nebo v tom zásobníku na chlazenou vodu, jak píšeš. Ale vůbec nevíme, kde ten zásobník v lednici je, takže budeme hledat a navíc, zda se k němu vůbec dostaneme… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit