Vodafone splátky smlouva

Anonymní
6.10.22 10:55

Vodafone splátky smlouva

Ahoj, chci se zeptat, mám od vodafone mobil s tarifem na splatky, každý mesic platím tarif + 500 Kč telefon. Mobil budu mít už ale za chvilku doplacený, chtela bych tedy přejít na jiný levnější tarif, problem ale je, ze ta smlouva byla na dva roky, takže mi konci až cca v květnu 2023. Nevíte někdo jak to je v takovém případě? Jestli když si změním tarif budu platit nějakou pokutu? Jde mi o to ze ten tarif tak jako tak nevyužívám naplno a stačil by mi tedy levnější, ale dle jejich podmínek to samozrejme mají udělané tak, aby clovek ten dráhy tarif kvůli tomu ze mu dali mobil k tomu na splátky platil celé dva roky :roll: :) díky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15506
6.10.22 11:35

Když jsi zvládla napsat příspěvek sem, tak jistě zvládneš zvednout i ten telefon a zavolat si tam. Vše ti jistě rádi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 11:52

@Šmoulice Jistě nejsem tak hloupá abych si dávno nezavolala, nejdriv zjišťuji, pak píšu na diskuzní fora :) ano a bylo mi řečeno to co zde píšu, ze smlouva platí na dva roky a dále se semnou neprijemna paní na lince neobtezovala zaobírat. Proto zkouším štěstí jinde ze zkušeností ostatních :)

• Citovat
  • Upravit
20899
6.10.22 12:51

No pokud máš zvýhodněný telefon a k tomu smluvní tarif na dva roky, tak to opravdu musíš platit dva roky. Zrušení dřív bývá pod nějakou sankcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 14:56

Já mám teda 02 a tarif si můžu bez problémů měnit. Nedávno jsem tam byla kvůli vysokýmu tarifu u syna který to nevyužije a supr domluva.

• Citovat
  • Upravit
65205
6.10.22 17:29
@Anonymní píše:
Já mám teda 02 a tarif si můžu bez problémů měnit. Nedávno jsem tam byla kvůli vysokýmu tarifu u syna který to nevyužije a supr domluva.

se zvýhodněným telefonem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
6.10.22 17:36
@vokishka píše:

Jasně že ne. Já taky můžu tarif měnit, jak chci. Ale mám paušál už dávno víc než dva roky a nemám k němu žádné další závazky. To je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.22 18:10
@vokishka píše:

Ano dokonce se dvěma a tv :lol:

• Citovat
  • Upravit
24688
6.10.22 18:35