Vodnatá stolička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2939
4.7.11 13:54

Vodnatá stolička

Ahoj holky, malý má tři měsíce a už několik dní má vodnatou stoličku skoro bez cucků, barvu má žlutou, stoličku má 1-2 denně, jinak je v pořádku, je plně kojen, jí stejně, chová se jako vždy, není třeba víc plačtivější, atd., ale právě se bojím, aby nešlo o průjem třeba, jestli bychom raději neměli zajet k doktorce… napadlo mě taky, že je to třeba kvůli růstu zubů, začal totiž taky hodně slintat, co myslíte?? Moc děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
343
4.7.11 13:57

Jsme na tom stejně, a moje starší dcera to měla taky tak. Neřešila jsem to, protože se nijak jinak nechovala. Takže to neřeším ani teď, myslím, že se jí prostě postupně mění zažívání a že to přejde. Horší by bylo, kdyby byla ta stolička hnědá, to bych asi k doktoru šla. Zrovna dneska jsem navíc byla na 3měsíční prohlídce a dr. říkala, že je naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
4.7.11 14:34

Pokud je to 1-2 za den tak neresit. :) prujem je pokud je to hodnekrat denne a velke mnozstvi. Obcas to mam mala take (2mesice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
4.7.11 15:23

ufff… u nás to je také tak, přemýšlela jsem nad tím jestli jsem něco blbého třeba nesnědla :think: To jsem ráda, že je to normální :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
4.7.11 15:30

Holky, moc děkuji, jsem teď mnohem klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla002
4.7.11 16:52

ahoj, ja mela to same, ptala jsem se na to doktorky, ta rikala, ze se mala prepiji, u kojeneho ditete normalni, pokud barva vajicek, je to v poradku, konzistence nevadi.

• Citovat
  • Upravit
2939
4.7.11 18:21

Aha, tak to by na nás sedělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat