Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, malý má tři měsíce a už několik dní má vodnatou stoličku skoro bez cucků, barvu má žlutou, stoličku má 1-2 denně, jinak je v pořádku, je plně kojen, jí stejně, chová se jako vždy, není třeba víc plačtivější, atd., ale právě se bojím, aby nešlo o průjem třeba, jestli bychom raději neměli zajet k doktorce… napadlo mě taky, že je to třeba kvůli růstu zubů, začal totiž taky hodně slintat, co myslíte?? Moc děkuji za rady…
Jsme na tom stejně, a moje starší dcera to měla taky tak. Neřešila jsem to, protože se nijak jinak nechovala. Takže to neřeším ani teď, myslím, že se jí prostě postupně mění zažívání a že to přejde. Horší by bylo, kdyby byla ta stolička hnědá, to bych asi k doktoru šla. Zrovna dneska jsem navíc byla na 3měsíční prohlídce a dr. říkala, že je naprosto v pořádku.
Pokud je to 1-2 za den tak neresit.
prujem je pokud je to hodnekrat denne a velke mnozstvi. Obcas to mam mala take (2mesice).
ufff… u nás to je také tak, přemýšlela jsem nad tím jestli jsem něco blbého třeba nesnědla
To jsem ráda, že je to normální ![]()
ahoj, ja mela to same, ptala jsem se na to doktorky, ta rikala, ze se mala prepiji, u kojeneho ditete normalni, pokud barva vajicek, je to v poradku, konzistence nevadi.