Vodnatý průjem u kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.2.13 15:27

Vodnatý průjem u kojence

Ahoj malej má od rána vodnatý, páchnoucí průjem..
Oběd snědl pak spal a tět svačinku nechce a po trošce se zase celej pokakal..
Teplotu nemá, vypadá dobře.
Lezou mu dvojky už tejden a nechtějí se prožíznout, nemuže to být z toho??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.13 15:27

Je mu devět měs

• Citovat
  • Upravit
9090
24.2.13 15:30

Ano, může to být i od zoubků. Pokud nebude chtít jíst, nenutila bych ho ale hlavně musí pít, ať nedojde k dehydrataci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.13 15:40

Tak se běhěm tý chvilky totálně pokakal uplnou vodu, jíst nechce, pít nechce ani z lžičky, chce jen pečivo, nemám jet raději na pohotovost??

• Citovat
  • Upravit
2480
24.2.13 15:42

My ted bojujeme s rotavirama, taky pachnouci vodnaty prujem, uz je to nastesti na ustupu. Mala taky nejedla, pak jeden den se pridalo i zvraceni. Hlavne at pije-cokoli;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.2.13 15:44

No já jsem plašan, asi bych radši jela…nebo minimálně někam na pohotovost zavolej, oni ti řeknou co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
24.2.13 15:48
:hug:
@Anonymní píše:
Tak se běhěm tý chvilky totálně pokakal uplnou vodu, jíst nechce, pít nechce ani z lžičky, chce jen pečivo, nemám jet raději na pohotovost??

My jsme byli, doporucili nam enterol, smectu, hlavne hodne pit-cokoli, co chce. Jestli pije UM, tak vymenit za bezlaktozove (al 110 nebo nutrilon low lactose), jestli je kojeny, tak kojit kdykoli chce. Nam mala taky prvni den nechtela pit, poslali nas i do spitalu, ale tam nam rekli, ze vsechny pediatrie a Infekcni oddeleni jsou plny-samy prijem a zvraceni, rotaviry jsou pry ted navrcholu. Rekli nam, hlavne tekutiny, jakykoli, nemusi to byt dietni, hlavne, ze pije. Mala pila jen detsky cerny caj s glukozou a bezlaktozove mleko. Dneska je to 5. den a prujem trva, horecky nastesti ustoupily. Drzim palce, at je vam brzy lip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.2.13 15:54
@Anonymní píše:
Ahoj malej má od rána vodnatý, páchnoucí průjem..
Oběd snědl pak spal a tět svačinku nechce a po trošce se zase celej pokakal..
Teplotu nemá, vypadá dobře.
Lezou mu dvojky už tejden a nechtějí se prožíznout, nemuže to být z toho??

Taky bych rekla, ze to vypada na strevni virozu, ale muze to byt i k tem zoubkum, zkus mu udelat vlockovou polevku, vlocky jsou na prujem dobry a neublizi to ;)
Ja taky trochu nejak jsem vic na wc nez normalne..jestli neco radi :nevim: radsi jsem to tu vsechno vytrela savem, kvuli malymu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.2.13 16:57

Já bych na pohotovost zavolala. Před časem snědla dcera k večeři hodně opravdu hodně salátu z červené řepy a v noci (v noci čůrá do nočníku má ho u postele) mněla červenou moč lekla jsem se, že má krev v moči a volala na pohotovost a tam se mi rovnou dr zeptala zda nejedla řepu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.13 17:40

Tak začal mít teploty má 38,8

• Citovat
  • Upravit
18259
24.2.13 19:59
@Anonymní píše:
Tak začal mít teploty má 38,8

Tak co malej? uz je to lepsi? my meli kdyz nam rostla stolicka 39,2 8o hrozny, chudaci deti, jinak jsem taky cetla, ze se ma nechat hoooodne dlouho varit (pect)maso at uz kureci tak veprove apod., ze radi nejaka salmonela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
25.3.13 15:53

@Ter85 Kluk v měsících vodnatej průjem. Může Smectu nebo enterol? Dávám černej čaj, piškoty, rohlík. Co ještě může jíst, pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
25.3.13 16:26

@dajka16 kolik má měsíců? Malá ted měla 4 měsíce a průjem. Dávala jsem přesně tohle, enterol, smectu. Pak i lactobacílky a v nich pokračuju doted. Vše jsem vždy rozmíchala do odstříkaného mlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
25.3.13 16:31

@scai 11měsíců a máme hami, nekojím. Lactobacily dávám jinak léky přiveze přítel cestou zpráce. Kluk je až na ten vodnatý průjem vpohodě. Pije černý čaj a jí jen piškoty. Jinak líce a řádí jako vždy. Tak snad to nebude nic vážného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
25.3.13 17:23
@dajka16 píše:
@Ter85 Kluk v měsících vodnatej průjem. Může Smectu nebo enterol? Dávám černej čaj, piškoty, rohlík. Co ještě může jíst, pít

Nam Mudr rekla, ze pit vodu, caj, klidne i mliko-pokud kojite, tak materske mleko, jestli jste na UM, tak je lepsi bezlaktozove-al 110 od nestle nebo nutrilon low lactose-jsou v pohode, neni poznat rozdil od normalniho UM (zadna horka hnuska). Proste pit cokoli, co ma rad a vypije to-nehraje se na dietu, dulezity jsou tekutiny-tak nam to rekli i na pohotovosti. Me se osvedcil detsky cerny caj slazeny glukozou (Glukopur-bud lekarna ci zdrava vyziva) a trosku studeny. Idealni je kulisek (rehydratacni roztok), ale je to slany a hnusny a deti to nechteji.
Jinak enterol a smectu jsme dostali naordinovanou uz pri strevni viroze v 6 mesicich, takze v 11 mesicich muzes klidne dat. Oboji jsou bezpecne leky na „prirodni“ bazi (smecta je jil a enterol jsou neco jako lactobacili), takze nejrozi predavkovani a diteti neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí