Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky, chtěl abych se zeptat jestli nemáte některá podložku Aqua Doodle, chtěla bych ji koupit synovi na Vánoce, ale je jich spousty a různé typy. Máte některá z nějakou dobré zkušenosti a poradila byste mi jakou vybrat. Předem děkuji M.
@makakela ahoj, ja mam tuto: http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?…
tu v tych spodnych obrazkoch a je fajn. je to vlastne len farebna latka a na nej natiahnuta druha, ktora ked sa namoci, tak presvita ta spodna ![]()
takze myslim, ze staci kupit tu najlacnejsiu. potom si este vsimaj rozmery ![]()
Hele my mame tuhle uz tri roky a spokojenost velka. Deti si s tim hraji obe, krom tuzek pouzivaji i ruce, nohy, houbicky… Ale nejlevnejsi nekupuj, ten spodek je nepromokavy, jako igelitovy. Pokud koupis levnou, tak to brzo zpuchri. Ze stejneho duvodu doporucuju na skladovani neskladat (vznikaji zahyby, po mesicich ci letech se to v ohybech prodre), ja ji roluju.
@teredes co znamena „zpuchri“?
ja mam tu z linku, co som davala a nic jej nie je zatial. a to je unas vyuzivana dennodenne ![]()
@soldi rozpadne se ten nepromokavy spodek, tudiz to bude protekat. Videla jsem to u dvou kamaradek. Syn tu nasi dostal, kdyz mu byl rok, ted mu jsou 4 a pouzivana je take hodne, nicmene drzi a vypada porad dobre.
Holky, narazila jsem na tuhle věc a napadlo me ji koupit dvouletakovi k vanocum. rad maluje (cmara
), tak by se to mozna siklo. mate nejake zkusenosti? bavi to deti? nemyslim třeba tuhle konkretne, je jich spousta…
http://darky-hracky.cz/…-vodou--Y7an
@peta81
mame doma, vyhrajou si s tim oba, starsi ma 3r. mladsi na to maluje od roka, mozna driv.
jedina na co musis davat pozor je nesbalit podlozku pred uplnym uschnutim a davat uplne vyschnout ten „fix“, at se ti tam nechytne plisen. ale jinak super na domaci malovani, protoze tim nepopise nic jineho ![]()
@Ali-Ali ok, dekuji. to zatím vypada dobre ![]()
uz mame prave voskovky na zdi, inkoust na koberci a pastelky v knizce
na vodovky nemam ani odvahu. tohle vypada tak bezproblemove.
a dik i za rady k pouzivani!