Vodový průjem - miminko 2,5 měsíce

Mischae
8.10.21 09:25

Vodový průjem - miminko 2,5 měsíce

Dobrý den, miminko 2,5 měsíce má od včera vodový průjem, celé se to vsákne do plenky. Bylo to 4× denně a zelená barva. Dnes ráno už barva klasická, ale stále téměř vodové. Miminko je plně na UM. Snažím se podávat čaj, aby nebylo dehydratované ale nechce ho. Mám zkusit koupit třeba fenyklový granulovaný čaj Sunárek? Ten prý miminkům chutná, vím, že je sladký ale potřebuji do něj dostat tekutiny. Nebo raději vyrazit k lékařce??
Děkuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
8.10.21 09:28
@Mischae píše:
Dobrý den, miminko 2,5 měsíce má od včera vodový průjem, celé se to vsákne do plenky. Bylo to 4× denně a zelená barva. Dnes ráno už barva klasická, ale stále téměř vodové. Miminko je plně na UM. Snažím se podávat čaj, aby nebylo dehydratované ale nechce ho. Mám zkusit koupit třeba fenyklový granulovaný čaj Sunárek? Ten prý miminkům chutná, vím, že je sladký ale potřebuji do něj dostat tekutiny. Nebo raději vyrazit k lékařce??
Děkuji…

K lékařce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.10.21 09:34

Vzhledem k nadcházejícímu víkendu bych té doktorce minimálně zavolala. Poradí ti, jak zkontrolovat hydrataci a co dělat, kdyby se to nelepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
8.10.21 11:32

Sunarek je až od 4 měsíců ne? Mám fenyklovy granulovany vhodný od narození slazený laktózu z obchodu s bio potravinami.. malá ho pije moc dobře..jinak můžeš zkusit i samotnou vodu…na zastavení prujmu se dělá i rýžový odvar do kterého se pak postupně přidá zase mlicko ale nevím přesně jak vhodný je pro tak malé dítě..na to se asi zeptej tě doktorky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí