Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Něco podobnyho mame od tchýně taky to myslím nekde dostala. Za mě úplná zbytečnost. Nikdy jsem to nepouzila. V noci se má spát a ne cucet co kde lítá.
@JancaS84 Miminku to ale může pomoci usnout když se mu třeba v noci nechce.. ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 Miminku to ale může pomoci usnout když se mu třeba v noci nechce..
Když se mu nechce spát tak neni unavený a svetylka na stropě tomu nepomuzou. To má spíš opacnej efekt.
@JancaS84 píše:
Když se mu nechce spát tak neni unavený a svetylka na stropě tomu nepomuzou. To má spíš opacnej efekt.
Souhlasím. Měla jsem nad postýlkou kolotoč od FP a ten měl projektor. Kluk koukal na hvězdičky a neusnul ![]()
@kavenka píše:
Souhlasím. Měla jsem nad postýlkou kolotoč od FP a ten měl projektor. Kluk koukal na hvězdičky a neusnul
U nás stačí zapnuta kontrolka na chuvicce a furt na to načuhuje a ukazuje.
musím to vždycky vypnout nebo schovat.
Dle mně je to různé. Některé miminko usne některé ne. Ale aspoň se tím může chvíli zabavit než udělám např. UM nebo si odskočím na toaletu a možná i usne dle mne je to dobrá věc ![]()
@Anonymní píše:
To nejlip pomuze prso
.
Urcite jde vymyslet neco lepsiho, za co uvalit tisicovku.
Měli jsme doma přesně tenhle, párkrát spadl na zem, když ho syn, teda už větší než miminko,.montoval. Rozbilo se to a nikomu to nechybí. Potom jsme koupili projektor z Lidlu, který je kupodivu bytelnější, syn ho montuje, když jdu na záchod, a jsme spokojení. ![]()
@Anonymní píše:
blbost, jen jsi skočila na lep reklamě výrobce
Od ségry jsem dostala takovou želvičku s projektorem na strop… Bylo to úplně k ničemu. To už má větší úspěch bílý šum, než taková blbina. Když jsem se dozvěděla, že ta želvička stojí cca 800, tak mě málem kleplo…
Do postýlky pověs za klip nějakou dětskou hračku a zabaví se tím stejně.
Máme podobný a už ho nepouštíme. Jen vyjímečně a ne před spaním, to malá nemohla usnout a vyžadoval koukat dál a dál. Lepší je projektor noční oblohy na strop ale statický bez efektů když už. Ale za mě už bych nekoupila nic takového, nemít to už doma.
Bojím se dne kdy se někde objeví reklama na uspávání děti kladivem ![]()
Maminky zaujal mě noční projektor konkrétně tento. Máte ho taky někdo doma?