Volání - doplňky stravy

LvE
435
23.11.16 17:37

volání- doplnky stravy

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, má prosím, někdo zkušenosti s voláním-vyhrála jste doplněk stravy a 1. máte zdarma, druhý je dražší a nevíte, kam máte volat pro zrušení? Volali mi, nechala jsem se… :,( :,( jsem blbá, já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
23.11.16 17:41

@LvE stačí ten balíček co přijde nevyzvednout. A nebo první vyzvednete a na faktuře bude napsána adresa tak tam napsat odstoupení od smlouvy. Je tam i tel číslo tak zavolat a zrušit. A počítejte s tím že jste jim nahlásila adresu a tel číslo. Tím pádem jste v jejich registru a budou vám pořád chodit různé nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.11.16 17:47

@LvE babička také kývla na doplněk stravy. A počkala až ji dosel ten první doplněk zadarmo a na faktuře co bylo číslo zavolala. Nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.11.16 17:54

Ja tohle řeším furt s Knižním klubem… Vzdy jak prijde katalog, chteji abych si neco objednala, kdyz ne, tak mi poslou knihu kterou chteji oni a mela bych ji zaplatit :roll: nikdy to nevyzvednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
23.11.16 18:27
@Dominika2016 píše:
@LvE stačí ten balíček co přijde nevyzvednout. A nebo první vyzvednete a na faktuře bude napsána adresa tak tam napsat odstoupení od smlouvy. Je tam i tel číslo tak zavolat a zrušit. A počítejte s tím že jste jim nahlásila adresu a tel číslo. Tím pádem jste v jejich registru a budou vám pořád chodit různé nabídky.
:) Děkuji. Nabídky prdím. Ale že jsem kývla. Ach jo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
23.11.16 18:29
@Zuuuzaaa122 píše:
Ja tohle řeším furt s Knižním klubem… Vzdy jak prijde katalog, chteji abych si neco objednala, kdyz ne, tak mi poslou knihu kterou chteji oni a mela bych ji zaplatit :roll: nikdy to nevyzvednu.

Děkuji také za příspěvek. Vyzvednout musím, co když nezaplatím? Mám strach, abych nepokadila ještě něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.11.16 18:31

@LvE to se stává. Holky šikovné na druhé straně linky umějí dobře přemlouvat :D. Ten doplněk byl vít D a zadarmo tolik tablet není hrozne. Hlavně tam pak napište ať nemusíte platit další. Docela je to drahé. V lékárně si to koupím levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
23.11.16 18:39
@Dominika2016 píše:
@LvE to se stává. Holky šikovné na druhé straně linky umějí dobře přemlouvat :D. Ten doplněk byl vít D a zadarmo tolik tablet není hrozne. Hlavně tam pak napište ať nemusíte platit další. Docela je to drahé. V lékárně si to koupím levněji.

budu mít doplněk energie…štve mě to, protože když jim kývnou jiní, tak nechápu. No jo, chybama se člověk učí..snad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
23.11.16 18:40

Doufám, že tam bude adresa, kam se ozvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný