Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, má prosím, někdo zkušenosti s voláním-vyhrála jste doplněk stravy a 1. máte zdarma, druhý je dražší a nevíte, kam máte volat pro zrušení? Volali mi, nechala jsem se…
jsem blbá, já vím.
@LvE stačí ten balíček co přijde nevyzvednout. A nebo první vyzvednete a na faktuře bude napsána adresa tak tam napsat odstoupení od smlouvy. Je tam i tel číslo tak zavolat a zrušit. A počítejte s tím že jste jim nahlásila adresu a tel číslo. Tím pádem jste v jejich registru a budou vám pořád chodit různé nabídky.
@LvE babička také kývla na doplněk stravy. A počkala až ji dosel ten první doplněk zadarmo a na faktuře co bylo číslo zavolala. Nebyl problém.
Ja tohle řeším furt s Knižním klubem… Vzdy jak prijde katalog, chteji abych si neco objednala, kdyz ne, tak mi poslou knihu kterou chteji oni a mela bych ji zaplatit
nikdy to nevyzvednu.
@Dominika2016 píše:
@LvE stačí ten balíček co přijde nevyzvednout. A nebo první vyzvednete a na faktuře bude napsána adresa tak tam napsat odstoupení od smlouvy. Je tam i tel číslo tak zavolat a zrušit. A počítejte s tím že jste jim nahlásila adresu a tel číslo. Tím pádem jste v jejich registru a budou vám pořád chodit různé nabídky.
@Zuuuzaaa122 píše:
Ja tohle řeším furt s Knižním klubem… Vzdy jak prijde katalog, chteji abych si neco objednala, kdyz ne, tak mi poslou knihu kterou chteji oni a mela bych ji zaplatitnikdy to nevyzvednu.
Děkuji také za příspěvek. Vyzvednout musím, co když nezaplatím? Mám strach, abych nepokadila ještě něco.
@LvE to se stává. Holky šikovné na druhé straně linky umějí dobře přemlouvat
. Ten doplněk byl vít D a zadarmo tolik tablet není hrozne. Hlavně tam pak napište ať nemusíte platit další. Docela je to drahé. V lékárně si to koupím levněji.
@Dominika2016 píše:
@LvE to se stává. Holky šikovné na druhé straně linky umějí dobře přemlouvat. Ten doplněk byl vít D a zadarmo tolik tablet není hrozne. Hlavně tam pak napište ať nemusíte platit další. Docela je to drahé. V lékárně si to koupím levněji.
budu mít doplněk energie…štve mě to, protože když jim kývnou jiní, tak nechápu. No jo, chybama se člověk učí..snad!