Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@M-A píše:
20,60 holka. Ono to o necem vzhledem k pohlavi vypovida?
No to právě chci zjistit, ale ve většině případů prý nad 50 holčička, nižší kluk, ale záleží i na věku.
A nebylo by lepší počkat do utz kde to půjde vidět? Mám dva roky starého kluka a představa ze půjdu hledat do svých záznamu, co jsem měla za hodnoty kvůli anonymní uživatelce emimina, která je jen zvědavá, co čeká… tak to určitě ne ![]()
Na věku, jako matky? Ditete asi ne, když by to melo byt v cca stejny tyden u vsech. Me bylo tou dobou cerstvych 27 a druhe dite, prvni kluk a od nej to nemam takhle v mailu zpracovany, a hlavne to je uz 7 let.
@Verurizeckova ja jen koukla do mailu v mobilu, maily s hvezdickou moc nemam a ten jsem si nechala i tak trochu na pamatku, tak to byla otazka asi minuty se projlikat, to me nedela problem ![]()
@Verurizeckova píše:
A nebylo by lepší počkat do utz kde to půjde vidět? Mám dva roky starého kluka a představa ze půjdu hledat do svých záznamu, co jsem měla za hodnoty kvůli anonymní uživatelce emimina, která je jen zvědavá, co čeká… tak to určitě ne
Nikdo se neprosil, aby jste psala ![]()
@M-A ten koment vůbec nebyl na tebe
jen jsem si představila jak já jdu hledat ten papír a nějak se mi nechtělo. Mít to po ruce, tak to zvážím, ale nemám
![]()
Prosím, napiště mi prosím Vaše hodnoty volné beta HCG z prvotrimestrálního screeningu a k tomu pohlaví dětátka.
Děkuji