Vonný kámen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
28.6.21 14:43

Vonný kámen

Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s vonným kamenem na který se nakape esenciální olejíček? Už jen vyzkoušela difuzér, aromalampy a vše bylo víceméně k prdu. Tak jestli ten kámen místnost opravdu provoní a vydrží? Děkuji
 https://www.vonnekameny.cz/…en-s-miskou/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
28.6.21 15:34

@Follynka to jsem kdysi dostala a teda nic moc. Jen se na to prášilo a vůbec to nevonělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.6.21 15:44

@janickaIII Takže klasika, vyhozené peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
28.6.21 15:45
@Follynka píše:
@janickaIII Takže klasika, vyhozené peníze?

Naprosto zbytečná věc. Ano vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.6.21 16:34

Koupila jsem si ho nedávno, recenze na FB úžasný a žádnej zázrak teda. Rozhodně nekupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.6.21 16:41

Nanic… jedině když budeš čuchat přímo u toho. 👎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.22 10:33

Dobrý den,
musím reagovat na předchozí příspěvky na vonný kámen. Narazila jsem na ně náhodou a nesouhlasím s nimi. Já jsem dostala vonný kámen od dcery jako dárek a používám ho v ložnici neustále. Nejlepší vůně je levandule, lípa, zelený mech, svěží vánek či limetka. Tyto vůně krásně uklidňují a výborně se u nich spí. U aromalampy musíte hlídat svíčku a vodu, tady stačí pár kapek. Vždy když jdu okolo ložnice, tak cítím krásnou vůni. Budu si vonný kámen objednávat také na chatu. Milena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.22 00:00
@Follynka píše:
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s vonným kamenem na který se nakape esenciální olejíček? Už jen vyzkoušela difuzér, aromalampy a vše bylo víceméně k prdu. Tak jestli ten kámen místnost opravdu provoní a vydrží? Děkuji
https://www.vonnekameny.cz/…en-s-miskou/?…

Co jsem pochopila přímo od výrobců z Č. Krumlova, jediný origoš funkční kámen je značka Rosmarinus. Bylo mi vysvětleno něco jako, že si míchají vlastní směs, která právě umí neflekatět a vonět, nevim už přesně, je to přes rok. Bohužel zrovna tady jste trefila na stránky toho kopíráka a je fakt že mamce odtud kámen taky skoro nevoněl a měl na sobě po chvíli fleky a prasklinky. Já jsem se svým krumlovským nad míru spokojená, i ta jejich bohyně fakt moc hezky voní. A že jsem už od té doby nevytáhla aromalampu je super, stejně nejsem schopná koupit čajovky, vždy zapomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.6.22 00:03
@bastyrov píše:
Dobrý den,
musím reagovat na předchozí příspěvky na vonný kámen. Narazila jsem na ně náhodou a nesouhlasím s nimi. Já jsem dostala vonný kámen od dcery jako dárek a používám ho v ložnici neustále. Nejlepší vůně je levandule, lípa, zelený mech, svěží vánek či limetka. Tyto vůně krásně uklidňují a výborně se u nich spí. U aromalampy musíte hlídat svíčku a vodu, tady stačí pár kapek. Vždy když jdu okolo ložnice, tak cítím krásnou vůni. Budu si vonný kámen objednávat také na chatu. Milena

první příspěvek a hned chvála. To smrdí ( pardon voní :mrgreen: ) nenápadnou reklamou. tak ještě nenápadný odkaz na stránky prodejce a jsme doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
11.7.22 19:32

Jestli jsi z Prahy, tak se u mě zastav, klidně ti ho věnuju. Je úplně na :zed: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.4.24 10:58

Mě trvalo několik dní, než se kámen rozvoněl a všimla si toho až návštěva, která u dveří řekla, co ti tu tak krásně voní. To už jsem několik dní nekapala. Od té doby kámen frčí, jen musím častěji střídat vůně, protože si na ně po chvíli zvykneme. Koupeno v Č. Krumlově vloni v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný