Koberce Kobosan od Vorwerku

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
21.4.12 14:53

VORWERK KOBOSAN

Ahojky chci se zeptat a poprosit jaký je na koberce KOBOSAN od VORWERKU je ten koberec opravdu čistý a dá se nahradit i jiným práškem.Děkuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
21.4.12 15:12

Milu, záleží jak špinavý koberec potřebuješ vyprat. Žádný prášek nevypere letitý koberec s flekama. Kobosan a jim podobné prášky na čištění (má i wanish) ti vyperou koberec, který je jen (jak bych to definovala) zamaštěný, zaprášený. Stáhne špínu určitě. měl by koberec i naimpregnovat. Je dobrý třeba po roce užívání koberec takto vyprat.
Na špinavý, pokydaný koberec jedině vodu a saponát. Fleky to nevyčistí. :nevim:

Ale je fakt, že na náš 11 let starý hnusný zašlapaný koberec kobosan funguje alespoň trochu.Byť jako nový nebude už nikdy.

Jinak jestli máš vorwerk, měla bys mít i lahvičku kobotexem. Ten perfektně vyčistí fleky na čemkoliv. Stačí jen na hadřík a flek vydrbat, nebo to nacákám rovnou na flek a hadrem vydrbu. (pak mám světlý čistý fleky :D)

s vorwerkem jsem objela dost domácností, takže jsem i vyzkoušela účinek kobosanu na různý koberce.

• Citovat
  • Upravit
andela
21.4.12 15:44

Hlavně prosímtě, až ten prášek zaděláš do koberce, nech ho vyschnout max do hodiny, dýl ne. mělo by stačit i půl hodiny. Jestli je to suchý určo poznáš. Hlavně nesmí přeschnout, potom by při vysávání strašně prášil.

• Citovat
  • Upravit
170
21.4.12 17:01

Jo děkuji moc na ty skvrny to mám,ale Kobosan se chystám koupit a jak se oteplý tak to chci zkusit každé léto jsem čistila mokrou cestou Kärcherem tím velkým výkoným,ale teď už ho nemám tak chci zkusit suchou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
22.4.12 14:43

Jsi mě tak navnadila, že jsem ten hnuskobercovej vyprala taky :D

• Citovat
  • Upravit
170
22.4.12 17:49

Tak to já chci počkat až bude teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
22.4.12 19:37

s práškem nemusíš na teplo čekat :) ten ti vyschne raz dva. to není voda kdy ti koberec schne 2 dny ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný