VOŠ Evropská - studium

863
1.12.13 12:12

VOŠ Evropská - studium

Ahojky :mavam:
Kdo tady studuje na Evropský obor PMP?
Napadlo mě, že bysme se mohly vzájemně podporovat :)
Případně si můžeme i vzájemně vypomáhat v nějakých předmětech kdo co neví :lol:
Pokud nás tu bude více tak bych ráda později založila skupinu.
Budu ráda, když nás bude co nejvíce :)
Těším se až napíšete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8921
1.12.13 13:03

Ahoj, ja tam ted jsem ve druhaku, kombinovany studium, individual ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
1.12.13 13:29

Jestli studuješ dálkově, je tu víc témat…zadej VOŠ Evropská do vyhledávání a uvidíš…holky tam probíraly zkoušky, praxe a pod…já jsem třeba holkám posílala ID třídy a heslo k stránkám na Spolužáci. cz, kde je kompletní studium, co jsem studovala já a holky od nás…vypracované otázky k absolutoriu, AJ, NJ, zápočtové práce, zkoušky…atd…ale je to pro DÁLKOVÉ STUDIUM…

• Citovat
  • Upravit
863
1.12.13 13:32

@Katchi jsi spokojená? :) Koho máš za třídní?
Já jsem na této škole maximálně spokojená :pankac:

Příspěvek upraven 25.10.14 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.12.13 08:42

@Katchi ahoj, prosim te, jak často jezdis do skoly při individualu? a mas ind. uz od zacatku studia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
4.12.13 08:43
@Hanulka82 píše:
@Katchi ahoj, prosim te, jak často jezdis do skoly při individualu? a mas ind. uz od zacatku studia?

Ahoj, mam ho az ted od druhaku, v zari jsem rodila ;) Stihla jsem tam jet na prvni hodinu v zari a pak jsem tam byla ted pred tydnem pro zapocty a tyden predtim jsem jeste odevzdala nejake prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.12.13 09:14

A mas nejake konzultace emilem? jak to mas s temi sportovními kurzy a hudebkou?

a v prvaku při dalkovem jsi jezdila jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
4.12.13 09:34
@Hanulka82 píše:
A mas nejake konzultace emilem? jak to mas s temi sportovními kurzy a hudebkou?a v prvaku při dalkovem jsi jezdila jak často?

V prvaku klasika 1× tydne. Kurzy zadne nemame a na hudebce staci prijit na konci semestru a zahrat pozadovane pisnicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
4.12.13 11:38

Jo a konzultace po mejlu nefungujou, ucitele bohuzel ve valne vetsine vubec nekomunikuji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
4.12.13 18:22

@Katchi A máš jejich soukromý mail? Na ten co je uvedený na stránkách školy, skoro žádný profesor nechodí… :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7
9.1.14 12:26

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jsem na MD a do budoucna uvažuju o studium této školy. Můžete mi prosím odpovědět na pár otázek? Je těžké se tam dostat? Jsem stavařka, jaké je to z hudebkou nebo výtvarkou u přijímaček a při studiu? A jaké máte uplatnění? Děkuji za odpověď Verča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.14 07:55

Ahojky Jíťo,
sice jsem ti psala do zprávy, momentálně taky studuju peďárnu :o)

Příspěvek upraven 23.01.14 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
23.1.14 08:53

@Deniss91 máš SZ… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1
23.1.14 18:12

Ahoj, přímaček se není třeba bát :), berou snad každého, kdo se přihlásí :). Dokonce se v září dělalo další kolo, aby se dobrali lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.14 10:31

příjmací zkoušky

Ahoj, mám také ekonomku, práce v kanceláři 10 let za sebou, která mě nebaví. Jako malá jsem chtěla na pedagogickou školu, bohužel jsem se kvůli dálce (beroun) rozhodla pro ekonomku, nyní jsem sháněla práci v MŠ a všude chtějí pedagogické vzdělání. Chci se zeptat, zda není pozdě se ještě přihlásit a jak těžké byly přímačky (na ekonomce jsem neměla psychologii) můžete mi prosím napsat na mail ******@seznam.cz znění otázek a test přímaček a na co vše se ptali při pohovoru? dále chci poprosit Jíťu, jestli mi může poslat ID třídy a heslo k stránkám na Spolužáci. cz, kde je kompletní studium, co jsem studovala já a holky od nás…vypracované otázky k absolutoriu, AJ, NJ, zápočtové práce, zkoušky pro DÁLKOVÉ STUDIUM…díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze