VOŠ Evropská - studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Najde se tu ještě někdo kdo momentálně studuje? ![]()
@zichisek doporučím diskuzi Přijímačky na VOŠ Evropská ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, obnovuji tuto diskuzi. Chtěla bych se zeptat na pár věcí, které jsem - možná vlastní neschopností - nenašla na stránkách.
1. Kombinované studium - tj dálkové? Případně s jak častou nutnou docházkou? Jakt o funguje?
2. Školné? Jak to s ním je? Dodělávala bych si tam kvalifikaci pro MŠ, ale už mám téměř hotovou jinou VŠ, takže bych určitě něco platila..
3. Vážně jsou přihlášky až do 31.5.? To je dost…velkorysé. ![]()
Díky za všechny odpovědi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sakota píše:
Zdravím, obnovuji tuto diskuzi. Chtěla bych se zeptat na pár věcí, které jsem - možná vlastní neschopností - nenašla na stránkách.
1. Kombinované studium - tj dálkové? Případně s jak častou nutnou docházkou? Jakt o funguje?
2. Školné? Jak to s ním je? Dodělávala bych si tam kvalifikaci pro MŠ, ale už mám téměř hotovou jinou VŠ, takže bych určitě něco platila..
3. Vážně jsou přihlášky až do 31.5.? To je dost…velkorysé.Díky za všechny odpovědi!
1. ANO…přednášky jsou 1 x týdně (2 třídy, jedni chodí každé úterý, druzí čtvrtek…já byla čtvrteční třída
) povolená absence v hodinách bývá cca 20%…vyšší absence = nepřipuštění ke zkoušce/zápočtu
2. Školné = 1500Kč za semestr… x 3 roky = 9 tisíc za celé studium (pokud to nezvýšili
)
3. ANO…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SIMONA1234: A prosim, z ceho se nejlepe pripravit na prijimacky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sakota píše:
@SIMONA1234: A prosim, z ceho se nejlepe pripravit na prijimacky?
Tady je celá diskuze…VŠECHNO v ní je už napsáno, tak si to pročti.
https://www.emimino.cz/…pskou-72183/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saintpaulia píše:
@SIMONA1234 jen pro upřesnění jak je to momentálně… pouze nynější třetí ročník jako poslední má dvě třídy. Jinak je a beude jen třída jedna. Nyní chodí třeťáci v úterý a čtvrtek, druháci v pondělí, prváci ve středu.
http://www.pedevropska.cz/vos/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SIMONA1234 aha, tak to je asi zase nějaká změna
Nám bylo řečeno, že na dvě třídy není dostatek učitelů, protože jich pár odešlo. Kdo ví, je tam dost bordel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saintpaulia píše:
@SIMONA1234 aha, tak to je asi zase nějaká změnaNám bylo řečeno, že na dvě třídy není dostatek učitelů, protože jich pár odešlo. Kdo ví, je tam dost bordel
Ale je mi divný, že na denní je jen jedna třída…40 studentů…ale to je asi blbost, co? To budou 2 třídy po 20…
To jen dálkaře nacpou jako sardinky po 40 do třídy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saintpaulia píše:
@SIMONA1234 já jsem v druháku a ve třídě je nás 42 (protože dvě holky k nám,,propadly´´). Máš pravdu, jsme tam jako sardinkyA ano, ze 40 lidí udělají jednnu třídu, přitom kapacita ve třídě není na 40 míst
Já jsem tááák ráda, že už to mám za sebou…
Je tam ještě Leontovyčová? Tu jsem měla moc ráda…to její: „Já ti teda něco povim, jo?“ k celé třídě místo pozdravu…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sakota píše:
Holky a z ceho jste se ucily na prijimacky? Nejaky tip?
Posílala jsem ti odkaz na diskuzi…je tam všechno ohledně přijímaček…i doporučená literatura…přečti si to! Promiň, ale mě se taky nechce po X té vypisovat všechno znovu…nebo ti to mám v té diskuzi vyhledat? Okopírovat sem…naučit se to za tebe…sorry, jsem ochota sama, ale potřetí ti to psát nebudu…pročti si tu diskuzi, děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chystáte se někdo na tuto školu? 19.11.je den otevřených dveří, tak se půjdu podívat a na jaře bych chtěla dát přihlášku, tak uvidíme.