Přijímačky na VOŠ Evropská

byron
4.6.11 23:18

Přijímačky na Evropskou

Dobrý večer všem!
Neděláte některá(ý) z Vás přijímačky na VOŠ Evropská? Obor předškolní a mimoškolní pedagogika (dálkově).
Přijímačky se konají 16. června- apson myslím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
byron
4.6.11 23:28

Hm, tak jsem si dala pěkně před spaním velkej bílej jogurt s asi půlkilogramem cukru.....to se to hubne.....

A zatím nic. Doufám, že se někdo ozvete!

• Citovat
  • Upravit
zichisek
8.2.12 12:56

Ahoj, ono to není moc k tématu, ale přemýšlím nad touto školou.Ty jsi dělala loni přijímačky?JAké byly?a dostala ses?
Nebo někdo jiný kdo studuje nebo bude studovat tuto školu?

• Citovat
  • Upravit
slečna.morče
18.6.12 17:19

Morčátko

Hojda, já letos budu dělat přijímačky na tuto školu obor předškolní a mimoškolní pedagogika dálkově. Jsem na to zvědavá, kolik tam bude lidí a tak.

• Citovat
  • Upravit
11
20.6.12 16:06

Zdravím, jdu též dělat přijímačky na Evropskou na předškolní a mimoškolní pedagogiku. Netušíte někdo jak by měla vypadat příprava na 2 min přednes (báseň dětská či normal, zpěv jaké písně…). Za případné odpovědi, rady, tipy a nástiny moc děkuji. Včera jsem byla na přijímačkách v Litomyšli a tam to probíhalo úplně jinak… Díky a pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečna.morče
20.6.12 17:01

Hojda, děláš na voš nebo na sš, já jen že na papíře co mi přišel na voš jsem neměla, že bych si měla připřavit přednes básně atd.

• Citovat
  • Upravit
11
20.6.12 17:20

To říkali na dni ot. dveří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.6.12 17:27

Bylo tam řečeno, že přijímačky budou z tvořivosti, motiv. pohovoru a základních znaků pedagogiky a psychologie. Přičemž bychom měli mít připraven cca 2 min přednes, zpěv a bude něco i z výtvarné části). Snad jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.6.12 17:29

Pardon-výpadek.
Snad jsem dobře poslouchala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.6.12 17:37

Tak já jsme to vloni dělala- nedostala jsme se, protože mi chyběla praxe. Písemný test docela dobrý, i ten kreativní, pohovor taky dobrý, akorát jsme neměla praxi, myslím, že na tom to pohořelo.
Letos jsem si dala přihlášku, ale už tam nepojedu, dstala jsem se na jinou VOŠ…

• Citovat
  • Upravit
byron
20.6.12 17:39

Měla jsme vše na postup- písemnou část i test kreativity, za pohovor méně a přijkládala jsme to chybějící praxi. Potom jsem 3/4 roku chodila na praxi a vyplatilo se- dostala jsem se na jinou VOŠ…
Ještě čekám na výsledky z VŠ, ale tomu nevěřím

• Citovat
  • Upravit
11
20.6.12 17:46

A co prosím předmětem kreativity-byla recitace, zpěv či jen výtvarná část? děkuji…slyším různé názory, které se občas tlučou s tím, co říkali na otevřených dveřích. Hlásím ce na VOŠ dálkově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.6.12 17:49

@vindy žádnej zpěv ani přednes :mrgreen: to by mě zabilo…

Byly to dvě A4 kroužků a udělat z nich obrázky nebo cokoliv co tě napadane- a vyplnit všechny kroužky- nakonec s emi to povedlo ale dalo to fakt práci…

Porstě různými čarami jednoduchými spojovat nebo doplnovat, aby z toho vzniknul obrázek. těžko říct co bude letos

• Citovat
  • Upravit
slečna.morče
20.6.12 17:50

Tak to je super =o/ jestli tam tohle bude tak jsem dost v loji, ne že bych z toho nic neuměla nebo tak. Ale budu dosti nervozni =o( Jinak kdy je děláš ty přijímačky? Se tam třeba potkáme =oD

• Citovat
  • Upravit
11
20.6.12 17:53

V pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat