Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@soptik759 To mi nějak nesedí, to by tam něco psali podle mě… A ty, co se hlásili loni, nic takového neměli. Takže.. snad ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No doufám, že ne… ani na ty pozvánce a okruhu přijimacího řízení nic nebylo… Ale o tech zákonech školství už tady někdo neco psal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona letos končila, takže je možné, že už tělák nepožadují, každopádně dejte vědět jak přijímačky vypadaly, zkusím to příští rok:-) a držím palce!
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
taky zkouším přijímačky na dálkové, včera jsem měla pozvánku ve schránce, ne doporučeně, ale jsem z Prahy - třeba je to rychlejší. Mám dorazit v 26.6. v 7:45. Nevíte, kolik tam člověk stráví času? Kvůli hlídání. No jinak jsem na to zvědavá, praxi mám jen rok vedení kroužku Flétničky a navíc už mám vystudováno něco jiného, tak se obávám, že nezapadám do představy průměrné správné uchazečky/studentky…
- Citovat
- Upravit
Určitě
budu se modlit, že tam nebude tělák ![]()
Já jsem tu přihlášku posílala doporučeně, tak je možné, že mi to také posílají doporučeně. Také bych ráda věděla, jak dlouhé to bude, musím sehnat hlídání. Já si myslím, že máš určitě šanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mně už také včera přišla doporučeně pozvánka- na 26.6. 7:45.
Jsem nervózní z toho pohovoru, kdyby alespoň člověk věděl, že ho potom vezmou ![]()
Ještě musím vymyslet hlídání :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enie Jo, začínám být také nervní, i když je relativně čas. Učíš se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už mi přišla pozvánka, jdu 25.6. v 7:45 hod. Napište, kdo je taky tento den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
studium
Ahoj holky, mám jít na přijímačky taky 25.6. v 7:45, ale začínám mít pochyby…nevíte někdo, kdo na této škole už studuje, jak je to s dálkovým studiem? Na stránkách mají napsáno, že vyučování probíhá každý týden v pracovní den… já ale bydlím 2 hod od Prahy a mám dvě relativně malé děti. Navíc ve všední den budu těžko shánět (každý týden) hlídání, protože babičky nemám v důchodu a do školky mi toho mladšího (7 měsíců) těžko vezmou. Proto se ptám, zda nevíte, jestli je nějaká možnost tam jezdit méně často
pokud ne, bylo by pro mě asi úplně zbytečné jet na přijímačky.
- Citovat
- Upravit
Chodí se prý buď úterky nebo čtvrtky (jsou dvě třídy) prý tak cca vždy od 12hod, do 20hod je to různé. Sekretářka mi říkala, že letos to na druhé výběrové kolo nevypadá, že se přihlásilo šílené množství zájemců oproti loňským rokům:(
- Citovat
- Upravit
Tak to jdeme skoro všichni toho 25. No tak to je teda skvěly..to aby při nás stály všichni svatí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit