Přijímačky na VOŠ Evropská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
289
12.2.13 18:50
@Katchi píše:
Na klavir se hraje az ve druhaku, tze zatim nevim, ale prej se to zvladnout da. U nas ve tride jsme na RD jen dve z 27 lidi.

jo, tak to je fajn :) no jsem zvědavá, kolik se bude hlasit lidí, koukala jsem, se loni se hlasilo 351 lidí a vzali 77. To je dost lidí, ale určitá šance je vždycky :) ale nevím jak to s klukama kdyžtak zvladnu. No bylo by to dobrodr :-O uzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
12.2.13 19:16

A profesoři tam jsou v pohode? :) a ty to s malým zvladas dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
12.2.13 19:20

Zvladame zatim dobre, hlida babicka a malej je ok. S profesorama je to jako vsude, nekdo ma vetsi naroky, nekdo mensi…ted jsem tehotna, tak jsem zvedava, jak to budu davat se dvema, rodit mam v zari, takze jeste premyslim, jestli prerusit nebo dat jen individual…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
12.2.13 19:27
@Katchi píše:
Zvladame zatim dobre, hlida babicka a malej je ok. S profesorama je to jako vsude, nekdo ma vetsi naroky, nekdo mensi…ted jsem tehotna, tak jsem zvedava, jak to budu davat se dvema, rodit mam v zari, takze jeste premyslim, jestli prerusit nebo dat jen individual…

Tak to držím palce :palec: to já pokud se dostanu, budu to mít taky s raubirema těžký, ale snad to nějak půjde :nevim: tak to nevim, co je lepší, uvidíš podle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty001
25.3.13 13:29

Ahoj, přemýšlím, že bych si dala taky přihlášku na dálkové studium. Nemám praxi a neumím zpívat, ani hrát na hudební nástroj :lol: To asi ani nemá cenu zkoušet? Hudebka je teoretická, nebo po mě bude někdo chtít opravdu zpívat? Díky moc za info

• Citovat
  • Upravit
289
25.3.13 13:35
@Betty001 píše:
Ahoj, přemýšlím, že bych si dala taky přihlášku na dálkové studium. Nemám praxi a neumím zpívat, ani hrát na hudební nástroj :lol: To asi ani nemá cenu zkoušet? Hudebka je teoretická, nebo po mě bude někdo chtít opravdu zpívat? Díky moc za info

Ahoj, myslím si, že za zkoušku nic nedáš :-) podle mě, nemusíme umět zpívat a na hudební nástroj nás naučí, je to samozřejmě plus, když to někdo umí.. asi tak :) Třeba bychom se na přijímačkách potkali :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty001
25.3.13 14:28

No nemám absolutně žádný hudební sluch :D Chci to jako druhý obor, už studuji VŠ. Tak to ještě promyslím. :) Každopádně by mě to určitě bavilo..

• Citovat
  • Upravit
8921
25.3.13 14:49

Hudebka na prijimackach neni. V prubehu studia se uci metodika hudebni vychovy a hra na nastroj. Ale bez alespon nejake drobne praxe prijimacky moc uspesne nebudou. Ja je taky predloni kvuli chybejici praxi nedala a loni uplne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty001
25.3.13 17:27

Takže bez praxe nemá ani cenu si přihlášku podávat? :?

• Citovat
  • Upravit
8921
25.3.13 18:03

No tak cenu to ma vzdycky, treba budes mit stesti. Ale jak jsem to tak sledovala, tak se tam hlasi prevazna cast lidi z oboru, co treba potrebuje dodelat vzdelani nebo maj aspon praxi z mat. center nebo z taboru a ty maj vetsi sanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty001
25.3.13 18:58

Tak díky moc za info :) já to ještě promyslím..

• Citovat
  • Upravit
289
14.4.13 18:33

Je tu někdo, kdo to bude letos zkoušet na mateřinky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leskonka
24.4.13 10:08

Já bych ráda tento obor studovala. Zatím mám možnost v Praze studovat na soukromé pedagogické škole jen dálkové dvouleté studium. Ale děsí mě povinné sportovní kurzy. Hlavně lyžařský :roll:. Pedevropská by byla lepší, ale moc si nevěřím, že uspěju u přijímaček.

• Citovat
  • Upravit
289
24.4.13 10:13
@leskonka píše:
Já bych ráda tento obor studovala. Zatím mám možnost v Praze studovat na soukromé pedagogické škole jen dálkové dvouleté studium. Ale děsí mě povinné sportovní kurzy. Hlavně lyžařský :roll:. Pedevropská by byla lepší, ale moc si nevěřím, že uspěju u přijímaček.

A jak se jmenuje ta soukromá? Já chodila na střední soukromou Futurum obor pedagogické lyceum. A právě jsem koukala, že tam mají i nástavbu, že bych si dodělala jen nějaké předměty a měla bych kvalifikaci. Ale prostě na to nemám peníze. A budeš to zkoušet letos? Ale prosímtě, za pokus to určitě stojí :) To chápu, je to blbý, že se musí jezdit na tyhle kurzy, když nestuduješ normálně denní na 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leskonka
24.4.13 10:45

No právě. Vzali mě na Futurum. Platí se 10 000,– na půl roku. Mám na to našetřeno. Ale ty kurzy - to je další finanční přítěž už v 1. ročníku. Plus navíc dojíždění. Jsem až z Mostu.
No musím to zvážit do pátku. Už chtějí zaplatit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze