Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Katchi píše:
Na klavir se hraje az ve druhaku, tze zatim nevim, ale prej se to zvladnout da. U nas ve tride jsme na RD jen dve z 27 lidi.
jo, tak to je fajn
no jsem zvědavá, kolik se bude hlasit lidí, koukala jsem, se loni se hlasilo 351 lidí a vzali 77. To je dost lidí, ale určitá šance je vždycky
ale nevím jak to s klukama kdyžtak zvladnu. No bylo by to dobrodr
uzo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A profesoři tam jsou v pohode?
a ty to s malým zvladas dobre?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvladame zatim dobre, hlida babicka a malej je ok. S profesorama je to jako vsude, nekdo ma vetsi naroky, nekdo mensi…ted jsem tehotna, tak jsem zvedava, jak to budu davat se dvema, rodit mam v zari, takze jeste premyslim, jestli prerusit nebo dat jen individual…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi píše:
Zvladame zatim dobre, hlida babicka a malej je ok. S profesorama je to jako vsude, nekdo ma vetsi naroky, nekdo mensi…ted jsem tehotna, tak jsem zvedava, jak to budu davat se dvema, rodit mam v zari, takze jeste premyslim, jestli prerusit nebo dat jen individual…
Tak to držím palce
to já pokud se dostanu, budu to mít taky s raubirema těžký, ale snad to nějak půjde
tak to nevim, co je lepší, uvidíš podle situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, přemýšlím, že bych si dala taky přihlášku na dálkové studium. Nemám praxi a neumím zpívat, ani hrát na hudební nástroj
To asi ani nemá cenu zkoušet? Hudebka je teoretická, nebo po mě bude někdo chtít opravdu zpívat? Díky moc za info
- Citovat
- Upravit
@Betty001 píše:
Ahoj, přemýšlím, že bych si dala taky přihlášku na dálkové studium. Nemám praxi a neumím zpívat, ani hrát na hudební nástrojTo asi ani nemá cenu zkoušet? Hudebka je teoretická, nebo po mě bude někdo chtít opravdu zpívat? Díky moc za info
Ahoj, myslím si, že za zkoušku nic nedáš
podle mě, nemusíme umět zpívat a na hudební nástroj nás naučí, je to samozřejmě plus, když to někdo umí.. asi tak
Třeba bychom se na přijímačkách potkali
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nemám absolutně žádný hudební sluch
Chci to jako druhý obor, už studuji VŠ. Tak to ještě promyslím.
Každopádně by mě to určitě bavilo..
- Citovat
- Upravit
Hudebka na prijimackach neni. V prubehu studia se uci metodika hudebni vychovy a hra na nastroj. Ale bez alespon nejake drobne praxe prijimacky moc uspesne nebudou. Ja je taky predloni kvuli chybejici praxi nedala a loni uplne v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak cenu to ma vzdycky, treba budes mit stesti. Ale jak jsem to tak sledovala, tak se tam hlasi prevazna cast lidi z oboru, co treba potrebuje dodelat vzdelani nebo maj aspon praxi z mat. center nebo z taboru a ty maj vetsi sanci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ráda tento obor studovala. Zatím mám možnost v Praze studovat na soukromé pedagogické škole jen dálkové dvouleté studium. Ale děsí mě povinné sportovní kurzy. Hlavně lyžařský
. Pedevropská by byla lepší, ale moc si nevěřím, že uspěju u přijímaček.
- Citovat
- Upravit
@leskonka píše:
Já bych ráda tento obor studovala. Zatím mám možnost v Praze studovat na soukromé pedagogické škole jen dálkové dvouleté studium. Ale děsí mě povinné sportovní kurzy. Hlavně lyžařský. Pedevropská by byla lepší, ale moc si nevěřím, že uspěju u přijímaček.
A jak se jmenuje ta soukromá? Já chodila na střední soukromou Futurum obor pedagogické lyceum. A právě jsem koukala, že tam mají i nástavbu, že bych si dodělala jen nějaké předměty a měla bych kvalifikaci. Ale prostě na to nemám peníze. A budeš to zkoušet letos? Ale prosímtě, za pokus to určitě stojí
To chápu, je to blbý, že se musí jezdit na tyhle kurzy, když nestuduješ normálně denní na 4 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě. Vzali mě na Futurum. Platí se 10 000,– na půl roku. Mám na to našetřeno. Ale ty kurzy - to je další finanční přítěž už v 1. ročníku. Plus navíc dojíždění. Jsem až z Mostu.
No musím to zvážit do pátku. Už chtějí zaplatit.
- Citovat
- Upravit