Děláte autoškolu? :)

13770
2.6.11 09:43

děláte autoškolu?:)

Ahojky, je tady někdo, kdo dělá taky teď autoškolu? A nevbo už ji máte úspěšně za sebou? Jaké máte zkušenosti? Já mám za sebou teprve čtvrtou jízdu, docela mě to baví, ale ty rozjezdy jsou většinou na prd. :zed: Od kdy vám to už celkem pěkně šlo?:)
jinak tady něco k tématu pro pobavení:
http://www.youtube.com/watch?… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
2.6.11 09:54

Já si musím pro přihlášku a ke konci června to vypukne :mrgreen: Se ani skoro netěším, ale je to už nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.6.11 09:56

Ahoj, tak já sice už mám autoškolu pět let za sebou, ale moc jsem nejezdila, takže začínám vlastně od začátku.
Jinak při jízdách mi to šlo pěkně, potom za normálního provozu, když už jezdíš sama bez instruktora, je to zase o něčem jiném 8-).

To video je síla a to jsem si myslela, že jsem kopyto :pankac: :mrgreen:.
EDIT: Škoda, že neumím líp polsky, bych se pobavila ještě o něco víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.6.11 09:59
Pipet píše:
Já si musím pro přihlášku a ke konci června to vypukne :mrgreen: Se ani skoro netěším, ale je to už nutné.

Ahoj, jj řídičák se do života určitě hodí. Člověk se musí ohodlat, a pak už do toho tak nějak padne, a snad to bude brzy za náma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
2.6.11 10:01

Ahojik,já.
Mám za sebou cca 12h jízd :-) .
Rozjezdy mi činí problémy ještě teď :-).
U mě záleží na tom kolik dní od předešlých jízd uběhlo.
Teď v pondělí jsem měla jízdy až po týdnu a byla to katastrofa.Včera už to bylo mnohem lepší.
Mám výborného instruktora.
Dáme to,uvidíš:-) .

• Citovat
  • Upravit
13770
2.6.11 10:02
Bayuska píše:
Ahoj, tak já sice už mám autoškolu pět let za sebou, ale moc jsem nejezdila, takže začínám vlastně od začátku.
Jinak při jízdách mi to šlo pěkně, potom za normálního provozu, když už jezdíš sama bez instruktora, je to zase o něčem jiném 8-).To video je síla a to jsem si myslela, že jsem kopyto :pankac: :mrgreen:.
EDIT: Škoda, že neumím líp polsky, bych se pobavila ještě o něco víc :lol:

Mě se to právě líbí v té polštině. Ta blondýna je fakt rozkošná :-D . Jinak jsem si zkoušela rozjíždět přítelovo auto, který jezdí na diesel, a teda šlo mi to líp. V autoškole jezdíme celkem staršíma autama, na benál, a je to rozdíl. A není tam klimatizace, a vždy, když mám jízdu, tak je pařák jak blázen, takže jsem fakt spocená až na prdeli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
2.6.11 10:04
Pipet píše:
Já si musím pro přihlášku a ke konci června to vypukne :mrgreen: Se ani skoro netěším, ale je to už nutné.

Pipet :mavam: Ke Stařinskému????

Já mám řidičák 2 roky, moc jsem teda nejezdila a když už tak to byla katasrofa :roll: Do auta jsem sedala z pocitem, že někoho zabiju :zed: Vážně! Ale teď už je to tak měsíc, co mi nebuší konečně srdce a trochu si i věřím. Ale jezdím jen tam kde je minimální provoz a kde to znám. Dálnici se teda ještě vyhýbám :roll:

• Citovat
  • Upravit
13770
2.6.11 10:05
medvidek píše:
Ahojik,já.
Teď v pondělí jsem měla jízdy až po týdnu a byla to katastrofa.Včera už to bylo mnohem lepší.
Dáme to,uvidíš:-) .

Ahoj, musíme to dát! :-) a kolik jízd děláš celkem? Já 14, ale zdá se mě to málo takže počítám, že si připlatím ještě pár jízd. Autoškolu dělám v Brně, takže tady ten provoz je trošku mazec, ale aspoň si natrénuji ty rozjezdy, protože tady je na každým metru křižovatka, a mám smůlu na červený :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
2.6.11 10:08
panenka87 píše:
medvidek píše:
Ahojik,já.
Dáme to,uvidíš:-) .
Ahoj, musíme to dát! :-) a kolik jízd děláš celkem? Já 14, ale zdá se mě to málo takže počítám, že si připlatím ještě pár jízd. Autoškolu dělám v Brně, takže tady ten provoz je trošku mazec, ale aspoň si natrénuji ty rozjezdy, protože tady je na každým metru křižovatka, a mám smůlu na červený :-D

28h jízd.
14 je dost málo.Ty začínáš s autoškolou nebo si děláš „jen kondiční“jízdy?A kolik za to u vás chtějí?

• Citovat
  • Upravit
17042
2.6.11 10:09
panenka87 píše:
Bayuska píše:
Jinak při jízdách mi to šlo pěkně, potom za normálního provozu, když už jezdíš sama bez instruktora, je to zase o něčem jiném 8-).To video je síla a to jsem si myslela, že jsem kopyto :pankac: :mrgreen:.
EDIT: Škoda, že neumím líp polsky, bych se pobavila ještě o něco víc :lol:
Mě se to právě líbí v té polštině. Ta blondýna je fakt rozkošná :-D . Jinak jsem si zkoušela rozjíždět přítelovo auto, který jezdí na diesel, a teda šlo mi to líp. V autoškole jezdíme celkem staršíma autama, na benál, a je to rozdíl. A není tam klimatizace, a vždy, když mám jízdu, tak je pařák jak blázen, takže jsem fakt spocená až na prdeli :-D

Jj, s dieslem se mi jezdí taky líp, ten jsem právě měla v autoškole :-D. Pak s benzíňákem to bylo trošku horší, hlavně ty rozjezdy :oops:.
Od dubna mám starou rachotinu jen pro své účely, takže jezdím, no ale ty nervy, hlavně zezačátku :roll:. Když jsem vylezla z autoškoly, tak jsem se vůbec nebála, zato teď s dítětem to je pro mě peklo, nervy jak hrom. Já se za volantem dokážu zpotit, i když venku mrzne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
2.6.11 10:10

Ahojky tak mé zkušenosti z autoškoly nic moc,rozjíždět mě naučil přítel,podrazovat mě naučil též přítel do autoškoly jsme šla s tím že umím nějaké ty základy.Když to tak zhodnotím tak autoškola mi dala jen ten řidičák a abych něco málo věděla.Pořádně řídit jsem se naučila až praxí ale to asi všichni.Prostě za mě bych mohla v autoškole strávit hodinu a bylo by to stejné jak když jsem tam strávila xhodin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
2.6.11 10:10

Mě se zase rozjíždělo líp z benzínákem,dieslak mi chcípal při rozjezdech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
2.6.11 10:23

autoskolu jsem delala pres 8mi lety…jizdy jsem dala napotreti :zed: :zed: :zed: potom jsem nejezdila, desne jsem se bala a ted se do toho zacinam dostavat, uz je to mnohem lepsi, ale asi od prirody jsem proste byla desny kopyto a hlavne jsem se dost bala

preju spoustu uspesnych a pohodovych kilometru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.6.11 10:24

Ahojky,
já mám řidičák teprve 3 měsíce. Po prvních jízdách se mi chtělo brečet, vůbec mi nešly rozjezdy - hlavně ty do kopce :roll:. Když mi to začalo jít, vyjela jsem na silnici.Nejhorší pro mě bylo zatáčení a do toho řazení. Začalo mi to jít asi tak po 10 jízdách, možná později. Pak mě to začalo bavit. A pak to začalo utíkat. Měla jsem strašně hodného učitele.
Zkoušky byly ok, teda testy a technická. S jízdama to bylo horší. Udělala jsem je až na po třetí :oops: .
Poprvé jsem nedala přednost zprava. Při druhém pokusu jsem si myslela, že jedu dobře,ale křivě jsem zaparkovala.Tak mě vyhodil. :zed: Po třetí to bylo s odřenýma ušima :)A povinných jízd bylo 28 hod,ale já jsem si kůli těm nepovedeným zkouškám připlatila asi 10 kondiček. :roll:
A jak mi dali řidičák, tak jsem začala jezdit. A jezdím často a už mám ze sebe začínám mít dobrý pocit :-))- mám automat. :lol: Akorát to parkování :roll:
Držím palce, dáte to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3234
2.6.11 10:30

Tak já mám řidičák 8 let ale moc jsem toho nenajezdila. není čím :nevim: a když už jsem jela tak s manželem a jeho služebním - dělá učitele v autoškole :mrgreen: ale sama jsem jela za těch 8let asi 3×,zvládla jsem to dobře ale ty nervy :roll: Teď s dětma kdybych měla jet sama tak nevím nevím, naposledy jsem seděla za volantem jak jsem čekala kluka někde ve 20tt,pak už jsem jezdit nechtěla a ani nebyla příležitost.Takže jsem víc jak 1,5r už nejela. No jo,to je ta pověstná kovářova kobyla :mrgreen: :mrgreen:

Jinak autoškola mě bavila,jízdy u zkoušek jsem teda udělala napodruhé. S těma jízdama - povinné je 28 jízd po 45min,ale většinou se to zdvojuje, protože třeba ve městě byste za 45min projeli tak 3 křižovatky a byl by konec :roll: Takže se jezdí 14× po 1,5h :wink:

Příspěvek upraven 02.06.11 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko