Děláte autoškolu? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bayuska píše:janiii;-) píše:U nás se to taky flákalo, ani jsme to nijak neprobírali, prostě jsme to dostali na papířeBayuska píše:jojojaniii;-) píše:Kontrolky byly super jednoduchý
bayusko ja si taky vytahla kontrolkyto druhy bylo tusim vymena oleje, ale uz si nepamatuju
![]()
ale my jsme tu techniku celkove meli v pohode, instruktor rikal ze oba ty inspektori nad holkama zaviraji oci, ze jim staci aby holky alespon vedely o co jde, protoze je jim jasny ze holky na tohle proste nejsou.
pamatuju se, ze techniku jsme probirali snad jen dvakrat, z toho podruhy pri ceste na samotny testy.
Ostatně jako všechna pravidla. Ta naše autoškola byla vůbec nějaká „horká“ páč jsme neměli ani jednu hodinu teorie![]()
my jsme teda tu teorii meli pravidelne kazdou stredu, ale nikdo tam nikdy nechodil ![]()
jediny na co nas instruktor donutil jit, tak to jsme koukali na nejaky video kde bylo jak se zachovat v pripade dopravni nehody a zaklady prvni pomoci a to bylo vsechno.
a pamatuju se, ze kazdej dostal na urade k vydanymu ridicaku videokazetu s danem landou a romanem krestou, jmenovalo se to nejak auto neni zbran, tam byly docela vtipne a pekne nejaky ty zaklady a zakladni situace. mozna bych ji doma jeste nekde vyhrabala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já oživuju=)
Dneska mám první hodinu teorie ![]()
Není tu někdo s podobným aktuálním osudem=)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:Škoda, že jsi nezačínala tak před 7-mi týdny - já udělala v úterý zkoušky
Tak já oživuju=)
Dneska mám první hodinu teorie
Není tu někdo s podobným aktuálním osudem=)?
S holkama jsme to řešili v diskusi: https://www.emimino.cz/…nervy-68346/
Ale přeju hodně zdaru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před časem jsem náhodou narazila v Abecedě zdraví na Fobie z řízení auta, jukni na to a až uvidíš, s čím se potýkáme, budeš řídit už z hrůzy hned a v pohodě, uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pipet. Já jen zdravím
Dnes jsem viděla Stařinského jezdit po NJ. Tak hodně štěstí ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, tak za chvíli jdu na jízdu. jsem vždycky hrozně nervozní a pořád lítám na WC. No minule mě to moc nešlo, vůbec jsem se nemohla soustředit, jako by na mě něco lezlo. Takže hrůza
Kéž by to bylo dneska lepší! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
panenka87 píše:
Ahojky, tak za chvíli jdu na jízdu. jsem vždycky hrozně nervozní a pořád lítám na WC. No minule mě to moc nešlo, vůbec jsem se nemohla soustředit, jako by na mě něco lezlo. Takže hrůzaKéž by to bylo dneska lepší!
Tak snad se dneska zadaří!
My ještě nejezdíme, pořád teorie, odpol. další hodina. Třeba už se na ten „cvičák“ domluvíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pipet, tak ta moje autoškola funguje na samostudiu, takže jsem hned jela. První jízda na cvičáku, ale na zpátek jsem jela do autoškoly už sama
oni to tak dělají. Jinak máme tři hodiny povinný. Techniku a zdravovědu, jinak všechno se musíme naučit sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to je ale docela blbé, já tam sice „musím“ (není to ale povinné tuším), ale aspoň se hned při řeči můžu na cokoli zeptat a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet ahoj
Zase jsem potkali Stařinského a chlap říkal , že Stař. už od podzimu nesvítí(nebo blbě svítí) přední světlo. Schválně se ho zeptej
Já si ničeho nevšimla ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky! Tak já v úterý konečně dodělala zkoušky.Asi jsme chytli blbýho komisaře a dal nám to až na potřetí,nelíbyly se mu jízdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ww píše:
Pipet ahojZase jsem potkali Stařinského a chlap říkal , že Stař. už od podzimu nesvítí(nebo blbě svítí) přední světlo. Schválně se ho zeptej
Já si ničeho nevšimla
Já budu mít jízdy s Chýlkem, i tu teorii zatím pokaždé vedl on=) Asi to mají nějak rozdělené, že každý tak trochu na svojem písečku, ale něco i spolu, no ![]()
V neděli v 7 ráno
nástup na seznámení s vozidlem a první jízdu na cvičném parkovišti, haha. Doufám, že se nepřeklopíme na bok, hmotnostní nepoměr mezi mnou a panem Chýlkem je značný ![]()
Mazlucha - Gratulace!
A hlavně všechny kilometry bez nehody!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:ww píše:
Pipet ahojZase jsem potkali Stařinského a chlap říkal , že Stař. už od podzimu nesvítí(nebo blbě svítí) přední světlo. Schválně se ho zeptej
Já si ničeho nevšimla
Já budu mít jízdy s Chýlkem, i tu teorii zatím pokaždé vedl on=) Asi to mají nějak rozdělené, že každý tak trochu na svojem písečku, ale něco i spolu, no
V neděli v 7 ráno
Mazlucha - Gratulace!nástup na seznámení s vozidlem a první jízdu na cvičném parkovišti, haha. Doufám, že se nepřeklopíme na bok, hmotnostní nepoměr mezi mnou a panem Chýlkem je značný
A hlavně všechny kilometry bez nehody!
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak čtyři jízdy za mnou, no, nemám pocit, že bych to nějak bravurně ovládala, chjo.
Chybí mi prostorová představivost a odhad vzdálenosti, take když mám mít od něčeho boční odstup 2m, tak nejenže netuším, kolik jsou dva metry, ale ani moc nevím, kde přesně mi to auto jako končí ![]()
A dneska jsem si spletla vpravo a vlevo=/
chech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:
Tak čtyři jízdy za mnou, no, nemám pocit, že bych to nějak bravurně ovládala, chjo.
Chybí mi prostorová představivost a odhad vzdálenosti, take když mám mít od něčeho boční odstup 2m, tak nejenže netuším, kolik jsou dva metry, ale ani moc nevím, kde přesně mi to auto jako končíA dneska jsem si spletla vpravo a vlevo=/
chech.
To se změní a hlavně pak musíš jezdit a jezdit.Já si dnes vyzvedla řidičák,takže můžu začít jezdit a taky nemám pořádně odhad na pravou stranu a nejde mi parkování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit