Děláte autoškolu? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
2.6.11 20:40
Bayuska píše:
janiii;-) píše:
Bayuska píše:
janiii;-) píše:
bayusko ja si taky vytahla kontrolky :mrgreen: to druhy bylo tusim vymena oleje, ale uz si nepamatuju :-)
Kontrolky byly super jednoduchý :pankac: :mrgreen:
jojo :mrgreen:
ale my jsme tu techniku celkove meli v pohode, instruktor rikal ze oba ty inspektori nad holkama zaviraji oci, ze jim staci aby holky alespon vedely o co jde, protoze je jim jasny ze holky na tohle proste nejsou.
pamatuju se, ze techniku jsme probirali snad jen dvakrat, z toho podruhy pri ceste na samotny testy :mrgreen:
U nás se to taky flákalo, ani jsme to nijak neprobírali, prostě jsme to dostali na papíře :roll:.
Ostatně jako všechna pravidla. Ta naše autoškola byla vůbec nějaká „horká“ páč jsme neměli ani jednu hodinu teorie :-? :lol:

my jsme teda tu teorii meli pravidelne kazdou stredu, ale nikdo tam nikdy nechodil :oops:
jediny na co nas instruktor donutil jit, tak to jsme koukali na nejaky video kde bylo jak se zachovat v pripade dopravni nehody a zaklady prvni pomoci a to bylo vsechno.
a pamatuju se, ze kazdej dostal na urade k vydanymu ridicaku videokazetu s danem landou a romanem krestou, jmenovalo se to nejak auto neni zbran, tam byly docela vtipne a pekne nejaky ty zaklady a zakladni situace. mozna bych ji doma jeste nekde vyhrabala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.6.11 13:39

Tak já oživuju=)
Dneska mám první hodinu teorie :lol:
Není tu někdo s podobným aktuálním osudem=)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
23.6.11 14:05
Pipet píše:
Tak já oživuju=)
Dneska mám první hodinu teorie :lol:
Není tu někdo s podobným aktuálním osudem=)?
Škoda, že jsi nezačínala tak před 7-mi týdny - já udělala v úterý zkoušky :wink: Taky jsem hledala zpřízněnou duši :mrgreen:
S holkama jsme to řešili v diskusi: https://www.emimino.cz/…nervy-68346/
Ale přeju hodně zdaru :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
23.6.11 14:18

Před časem jsem náhodou narazila v Abecedě zdraví na Fobie z řízení auta, jukni na to a až uvidíš, s čím se potýkáme, budeš řídit už z hrůzy hned a v pohodě, uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
23.6.11 14:23

Ahoj Pipet. Já jen zdravím :mavam: Dnes jsem viděla Stařinského jezdit po NJ. Tak hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13770
30.6.11 10:27

Ahojky, tak za chvíli jdu na jízdu. jsem vždycky hrozně nervozní a pořád lítám na WC. No minule mě to moc nešlo, vůbec jsem se nemohla soustředit, jako by na mě něco lezlo. Takže hrůza :zed: Kéž by to bylo dneska lepší! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.6.11 10:42
panenka87 píše:
Ahojky, tak za chvíli jdu na jízdu. jsem vždycky hrozně nervozní a pořád lítám na WC. No minule mě to moc nešlo, vůbec jsem se nemohla soustředit, jako by na mě něco lezlo. Takže hrůza :zed: Kéž by to bylo dneska lepší! :-)

Tak snad se dneska zadaří!
My ještě nejezdíme, pořád teorie, odpol. další hodina. Třeba už se na ten „cvičák“ domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.11 13:37

Ahoj Pipet, tak ta moje autoškola funguje na samostudiu, takže jsem hned jela. První jízda na cvičáku, ale na zpátek jsem jela do autoškoly už sama :-o oni to tak dělají. Jinak máme tři hodiny povinný. Techniku a zdravovědu, jinak všechno se musíme naučit sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.6.11 14:01

Aha, tak to je ale docela blbé, já tam sice „musím“ (není to ale povinné tuším), ale aspoň se hned při řeči můžu na cokoli zeptat a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
30.6.11 14:15

Pipet ahoj :mavam: Zase jsem potkali Stařinského a chlap říkal , že Stař. už od podzimu nesvítí(nebo blbě svítí) přední světlo. Schválně se ho zeptej :lol: Já si ničeho nevšimla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9299
30.6.11 14:15

Ahoj holky! Tak já v úterý konečně dodělala zkoušky.Asi jsme chytli blbýho komisaře a dal nám to až na potřetí,nelíbyly se mu jízdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.7.11 14:36
ww píše:
Pipet ahoj :mavam: Zase jsem potkali Stařinského a chlap říkal , že Stař. už od podzimu nesvítí(nebo blbě svítí) přední světlo. Schválně se ho zeptej :lol: Já si ničeho nevšimla :nevim:

Já budu mít jízdy s Chýlkem, i tu teorii zatím pokaždé vedl on=) Asi to mají nějak rozdělené, že každý tak trochu na svojem písečku, ale něco i spolu, no :nevim:

V neděli v 7 ráno 8-o nástup na seznámení s vozidlem a první jízdu na cvičném parkovišti, haha. Doufám, že se nepřeklopíme na bok, hmotnostní nepoměr mezi mnou a panem Chýlkem je značný :lol:

Mazlucha - Gratulace! :kytka: A hlavně všechny kilometry bez nehody!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.7.11 15:23
Pipet píše:
ww píše:
Pipet ahoj :mavam: Zase jsem potkali Stařinského a chlap říkal , že Stař. už od podzimu nesvítí(nebo blbě svítí) přední světlo. Schválně se ho zeptej :lol: Já si ničeho nevšimla :nevim:

Já budu mít jízdy s Chýlkem, i tu teorii zatím pokaždé vedl on=) Asi to mají nějak rozdělené, že každý tak trochu na svojem písečku, ale něco i spolu, no :nevim:

V neděli v 7 ráno 8-o nástup na seznámení s vozidlem a první jízdu na cvičném parkovišti, haha. Doufám, že se nepřeklopíme na bok, hmotnostní nepoměr mezi mnou a panem Chýlkem je značný :lol:

Mazlucha - Gratulace! :kytka: A hlavně všechny kilometry bez nehody!

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.7.11 18:49

Tak čtyři jízdy za mnou, no, nemám pocit, že bych to nějak bravurně ovládala, chjo.
Chybí mi prostorová představivost a odhad vzdálenosti, take když mám mít od něčeho boční odstup 2m, tak nejenže netuším, kolik jsou dva metry, ale ani moc nevím, kde přesně mi to auto jako končí :nevim:

A dneska jsem si spletla vpravo a vlevo=/ :mrgreen: chech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.7.11 19:04
Pipet píše:
Tak čtyři jízdy za mnou, no, nemám pocit, že bych to nějak bravurně ovládala, chjo.
Chybí mi prostorová představivost a odhad vzdálenosti, take když mám mít od něčeho boční odstup 2m, tak nejenže netuším, kolik jsou dva metry, ale ani moc nevím, kde přesně mi to auto jako končí :nevim:A dneska jsem si spletla vpravo a vlevo=/ :mrgreen: chech.

To se změní a hlavně pak musíš jezdit a jezdit.Já si dnes vyzvedla řidičák,takže můžu začít jezdit a taky nemám pořádně odhad na pravou stranu a nejde mi parkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze