Děláte autoškolu? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
7.9.11 19:40

Pipet, tak příště už budeš vědět :wink: Ona ta nervozita dělá hrozně moc moc moc :-? Já jsem si dlouho představovala jak pojedu, a budu se cítit v klidu, a kupodivu jsem se v klidu fakt cítila. Úplně jsem sebe nechápala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.9.11 19:43

Jn, na škole jsem byla zvyklá na furt nějaký stres a zkoušky a testy, teď jsem na mateřské značně ztratila cvik a pěkně to se mnou zacvičilo.
Snad to bude podruhé lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.9.11 19:53

No tak to Tě chápu :pankac: Tak budu držet moc moc palce na příště! :hug: Já asi budu mít už řidičák příští týden, no a mám pocit, že jsem vše zapomněla a děsím se jízdy v přítelově autě :think: No snad se do toho zase brzy dostanu. Hlavně mě děsí asi to, že to už bude všechno naostro, a už si nemůžu dovolit žádnou chybu, jak v autoškole 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
11.9.11 20:03

Ahojik,
Pipet držím vše co mám,ve středu to dáš :lol: :lol: :lol: !!!!!
Já měla dělat opravky hned po tobě ve čtvrtek(15.9.)ale to padlo.Instruktor mi napsal,že má moc lidí a komisaře jen jednoho a ještě k tomu protivu co mě od zkoušek poprvé vyhodil.Tak snad příští týden.Musím co nejdřív,jsem ve 28tt.

• Citovat
  • Upravit
13770
15.9.11 17:57

Ahoj holky :mavam: , tak jak jste dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.9.11 18:02

Já zas nic… Tak další pokus ještě nevím kdy, dají mi vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.9.11 18:23

Tak to je mi líto :-( co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.9.11 18:52

Sedřela jsem kolo o obrubník a neblikala jednu překážku na silnici… Ale aspoň to byly moje chyby, jsem si jich vědoma a dají se nějak řešit, než že „dopilujte techniku jízdy“.
Zato jsem hezky zaparkovala couváním, ani jednou mi to nechcíplo, dobře jsem řadila…
Akorát mě štvou ty prachy co do toho cpu=/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.9.11 19:35

Tak příště už to určitě dáš! Jojo, ty prachy, to je pálka, že? Mě by to stálo 900kč, jen opravné jízdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
16.9.11 06:51
panenka87 píše:

Ahojik,
já tak,že se zkoušky nekonali.Instruktor na mě asi zapomněl a přihlásil si hafo lidí jak na úterý,kdy jsem měla jezdit,tak na včerejšek.Ještě k tomu tam měl být jen jeden komisař a ještě k tomu ten co mě napoprvé vyrazil.Doufám,že příští týden to už snad vyjde.

• Citovat
  • Upravit
13770
17.9.11 13:56
medvidek píše:
panenka87 píše:
Ahojik,
já tak,že se zkoušky nekonali.Instruktor na mě asi zapomněl a přihlásil si hafo lidí jak na úterý,kdy jsem měla jezdit,tak na včerejšek.Ještě k tomu tam měl být jen jeden komisař a ještě k tomu ten co mě napoprvé vyrazil.Doufám,že příští týden to už snad vyjde.

Ahoj, snad už tam nebude ten samej;) držím palce! Jinak já teprve zítra pojedu poprvé autem, docela se bojím, no ale musí se to prolomit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
22.9.11 19:45

Ahojik,
tak jsem si dneska střihla další „pokus“ a opět mi opravky nevyšli.Komisař mě potěšil…chyby byly,nemůže mi dát štemplík o projití,ale že to chce jezdit a jezdit a zase jezdit,že to „časem dám“. Jo a testy…o 2body :cert: v můj neprospěch.Tak tak 3neděle budu s pomocí muže pilovat své jezdecké umění.
Pipet jak ty?

• Citovat
  • Upravit
24798
22.9.11 19:52

Medvidku… Tak příště, proč by neříkali, že máš jezdit a jezdit, když za to musíš pěkně platit :twisted:

Já teď mám nějaké zdrav. potíže, autoškola musí počkat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
23.9.11 07:53

Pipet,já jezdím s mužem v našem autě.Ne s instruktorem.
Přeji brzké zotavení.

• Citovat
  • Upravit
13770
23.9.11 08:46

Ahoj holky, tak první jízda s přítelem, po parkovišti Globusu byla katastrofa. Byla jsem z něho nervozní, protože on byl taky. A udělala jsem určitě několik chyb, jako kdybych jela v autě poprvé! :cert: On taky dělá spoustu věcí jinak, než mě ušili v autoškole, takže ještě budeme muset trénovat. Sakra, to jsem si nemyslela, že to půjde tak blbě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze