Děláte autoškolu? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
2.6.11 14:07
Anonymní píše:
pro gorina
Na ty blbce co si klepou na celo nebo na tebe troubi se vykasli,nebo jim proste ukaz prostrednicek, nekteri lidi zapominaji ze taky byli kdysi zacatecniky.

Přesně tak! Každý jednou začínal! Jo a hlavně si nedávat na auto to zetko.Ostatní řidiči prý dělají začátečníkům naschvály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.6.11 14:11
Mazlucha píše:
Anonymní píše:
pro gorina
Na ty blbce co si klepou na celo nebo na tebe troubi se vykasli,nebo jim proste ukaz prostrednicek, nekteri lidi zapominaji ze taky byli kdysi zacatecniky.
Přesně tak! Každý jednou začínal! Jo a hlavně si nedávat na auto to zetko.Ostatní řidiči prý dělají začátečníkům naschvály

Mě teda žádný naschvály zatím nikdo nedělal. :nevim:
Možná je to taky tím, že mám pod tím zetkem " dítě v autě" :think:

• Citovat
  • Upravit
9299
2.6.11 14:13
lucineeccka píše:
Mazlucha píše:
Anonymní píše:
pro gorina
Mě teda žádný naschvály zatím nikdo nedělal. :nevim:
Možná je to taky tím, že mám pod tím zetkem " dítě v autě" :think:

Asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.11 14:17

Souhlasim to zetko jen upozornuje, pak ti to ti ostatni davaji pekne vyzrat, kazdej se ma na silnici chovat slusne, a ke vsem ostatnim ridicum pristupovat stejne bez ohledu na to jestli je to duchodce,ktery vyjizdi jen o vikendu a vetsina ridicu si mysli ze je to postrach,hold si chce zajet na chalupu nebo proste jen provetrat nalestenyho veterana, anebo k mlade mamince s ditetem vzadu a smrticim vyrazem v ocich :mrgreen:
nejhorsi jsou ti mladi smradi co maji novy a drahy auta manzel jim rika darci oragnu :-D nebo ti manazeri co si mysli ze to tady osvobodily.Ovsem nehazu do jednoho pytle jen pro priklad.
Ja mam velke auto a vsichni si vetsinou mysly ze jede chlap,protoze na zenskou je to neobvykle(ne proto ze bych jezdila jak prase} a je mi fuk jestli predemnou jede deda ve skodovce osmdesat po dalnici, proste ho predjedu kdyz se da ,na to je tam vic pruhu,nebo pockam ja na hrbitov nespecham,ale tot jen priklad

• Citovat
  • Upravit
14335
2.6.11 16:07

Tak holky má mám novou zkušenost, a neni to vyloženě naschvál ale..
Jela jsem do našeho městečka hned před přechodem stála malá dodávka, tak já opatrně jela okolo, co kdyby a jasně, jeden chodec šup mi do cesty.. Tady nevím, jak by to kdo ohodnotil kdo udělal chytu - auto těsně předpřechodem a hned křižovatka, já bych chodci přednost dala, ale chodec se tam vehnal a nedíval se za dodávku co , kdyby.. Na druhé viditelé straně právě chodec stál, tak jsem myslela, že čekají všichni. naštěstí se nic nestalo, ale vykolejilo mě to, že mám najednou před vozem chodce 8-o , ale nepustila jsem ho, protože nebudu přece stát vedle dodávky a pouštět - jela jsem s mojím a ten mi radil, ale vykolejilo mě to tak, že hned jsem měla odbočovat a přejíždět vozovku. Jelo mi auto, tak jsem si zastavila a chtěla podřadit jedničku na rozjed a začala jsem s tím šermovat, jako bych mísila atěstko :mrgreen: Kamionák, když to viděl, jak tam šermuju, začal se pousmívat a i když měl přednost, tak mi ukázal, že mám jet a sam počkal 8-o 8-o :mrgreen: no síla, no..
JInak myslím, že takto si dávám pozor snažím se jezdit podle pravidel, ale ten přechod mě rozhodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.6.11 16:13
kvaček píše:
Tak holky má mám novou zkušenost, a neni to vyloženě naschvál ale..
Jela jsem do našeho městečka hned před přechodem stála malá dodávka, tak já opatrně jela okolo, co kdyby a jasně, jeden chodec šup mi do cesty.. Tady nevím, jak by to kdo ohodnotil kdo udělal chytu - auto těsně předpřechodem a hned křižovatka, já bych chodci přednost dala, ale chodec se tam vehnal a nedíval se za dodávku co , kdyby.. Na druhé viditelé straně právě chodec stál, tak jsem myslela, že čekají všichni. naštěstí se nic nestalo, ale vykolejilo mě to, že mám najednou před vozem chodce 8-o , ale nepustila jsem ho, protože nebudu přece stát vedle dodávky a pouštět - jela jsem s mojím a ten mi radil, ale vykolejilo mě to tak, že hned jsem měla odbočovat a přejíždět vozovku. Jelo mi auto, tak jsem si zastavila a chtěla podřadit jedničku na rozjed a začala jsem s tím šermovat, jako bych mísila atěstko :mrgreen: Kamionák, když to viděl, jak tam šermuju, začal se pousmívat a i když měl přednost, tak mi ukázal, že mám jet a sam počkal 8-o 8-o :mrgreen: no síla, no..
JInak myslím, že takto si dávám pozor snažím se jezdit podle pravidel, ale ten přechod mě rozhodil

Chyba je na straně řidiče dodávky v těsné blízkosti přechodu nemá co dělat!Správně by měl bejt 5 m od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.6.11 16:25

Ahoj děvčata tak já mám řidičák od roku 2007 dělala jsem jak na Auto tak na Motorku a musím říct že po skušenostech že spousta motorkářů umírá když si řidiči v autech myslí že jsou nesmrtelní :pocitac: :pocitac: :twisted: . Přítel má taky motorku a ibčas co potkává tak to jsou střelci :poblion: a nejhorší jsou mladí blbečci co udělaj papíry a pak si od táty půjčej auto nebo motorku a to je pak hrůza a děs a pak také důchodci a čepičkáři :mrgreen: :mrgreen: těm se radši doporučuji vyhýbat a koukat za každej keř od hřbitovů tam jsou taky nesmrtelní jezdci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
2.6.11 18:53

A to Z není povinný? Tady ve Francii je povinný tuším po dobu prvních dvou let jízdy s řidičákem.

Jinak tady bych si teda netroufla na někoho ukázat prostředníček /i troubení používám velmi velmi výjimečně/, bála bych se o své zdraví…nikdy totiž nevíš, na koho to ukazuješ :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.6.11 19:25
Mazlucha píše:
janiii;-) píše:
Bayuska píše:
janiii;-) píše:
holky vy jste dobry :-) ja mam ridicak uz skoro 7 let a kdyz jsem pred rokem koukala na testy, ktery mi ukazovala kamaradka, tak jsem si rikala, ze dneska uz bych tim asi neprosla :mrgreen:
takze vsem co maji ted ridicak uspesne za sebou fakt gratuluju a tem co to ceka preju hodne stesti :kytka:
Když jsem dělala před pěti lety řidičák, tak ty testy byly vůbec lahůdka - mohlo být x odpovědí správně - třeba jedna, nebo všechny 4. Když se jedna vynechala, tak byla celá otázka špatně. Oni to teda potom zrušili, páč to bylo asi těžké. Vím, že v naší skupině někdo psal testy snad 6× :lol:

myslim ze jsme to meli taky tak s tema odpovedma, ale uz se moc nepamatuju, musela bych nekde vylovit ty cvicny :-)
testy jsme meli tenkrat nadrceny, tech jsem se nebala, bala jsem se nejvic tech jizd…
vyjizdela jsem s kamaradkou tenkrat jako prvni hned po tech testech, ona jela - vystresovana - ja sedela za ni - vystresovana.
inspektor rekl kamaradce at zahne doleva, ona zahnula doleva, ale ja jak jsem byla vystresovana a zblbla, tak jsem zacala v duchu upet a skucet a pokopavala jsem ji do sedacky, ze blbe zahnula :mrgreen:

no a nakonec z tech 7 co jsme to ten den delali, jsme to udelali jen 3 - kamaradka, ja a jeste nejaky kluk :-)
Tak teď je ze tří správná jen jedna odpověď a k tomu jsme se museli naučit 25 otázek z údržby auta a pak jsme si tahali dvě a museli jsme mu je říct jako u maturity.To taky dřív nebývalo

Za mě to bylo. Říkalo se tomu technická část, je to snad odjakživa :wink:. Ještě si pamatuji, že jsem si vytáhla kontrolky v autě a něco s chladičem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
2.6.11 19:44

Tak já mám zkušenosti ze „zetkem“ docela dobré,když jsem udělala kix tak si neklepaly na čelo, a nebo když jsme stála do kopce na křižovatce tak si ode mě udělaly odstup abych se mohla v klidu rozjet.To samé ted dělám i já když potkám"zetkař" myslím že by ho začátečníci měly mít jelikož řidič co jede za ním ví co může čekat,např. chcípnutí na křižovatce,špatně najetí do křižovatky,neudržení rychlosti,odstup v kopci atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.6.11 20:02

Video, moc vtipné, super :lol: :lol:

A s tím „Z“ souhlasím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.11 20:10

mahoro taky si vzdycky rikam ze kdo vi, co v tom aute muze sedet za exota. snazim se usmernovat i pritele at netroubi, nebo at na takovyhle troubeni a gesta radsi vubec nereaguje, bohuzel dneska je mozny vsechno… :nevim:

bayusko ja si taky vytahla kontrolky :mrgreen: to druhy bylo tusim vymena oleje, ale uz si nepamatuju :-)

verisku mne se kolikrat stalo, ze mi to auto pri rozjezdu do kopce pres rucku zacalo tak poskakovat a skubat ze strany na stranu a dopredu a dozadu, ze ridici za mnou si udelali radsi odstup i bez zetka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.6.11 20:29
janiii;-) píše:
bayusko ja si taky vytahla kontrolky :mrgreen: to druhy bylo tusim vymena oleje, ale uz si nepamatuju :-)

Kontrolky byly super jednoduchý :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.11 20:32
Bayuska píše:
janiii;-) píše:
bayusko ja si taky vytahla kontrolky :mrgreen: to druhy bylo tusim vymena oleje, ale uz si nepamatuju :-)

jojo :mrgreen:
ale my jsme tu techniku celkove meli v pohode, instruktor rikal ze oba ty inspektori nad holkama zaviraji oci, ze jim staci aby holky alespon vedely o co jde, protoze je jim jasny ze holky na tohle proste nejsou.
pamatuju se, ze techniku jsme probirali snad jen dvakrat, z toho podruhy pri ceste na samotny testy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.6.11 20:35
janiii;-) píše:
Bayuska píše:
janiii;-) píše:
jojo :mrgreen:
ale my jsme tu techniku celkove meli v pohode, instruktor rikal ze oba ty inspektori nad holkama zaviraji oci, ze jim staci aby holky alespon vedely o co jde, protoze je jim jasny ze holky na tohle proste nejsou.
pamatuju se, ze techniku jsme probirali snad jen dvakrat, z toho podruhy pri ceste na samotny testy :mrgreen:

U nás se to taky flákalo, ani jsme to nijak neprobírali, prostě jsme to dostali na papíře :roll:.
Ostatně jako všechna pravidla. Ta naše autoškola byla vůbec nějaká „horká“ páč jsme neměli ani jednu hodinu teorie :-? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze