Děláte autoškolu? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky!
No tak já v autě neseděla opět aspoň měsís,prostě mě furt drží ten můj strach.
Pipet neboj to dáš.
Medvídku já to dala na potřetí, takže buď v klidu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, jak jste na tom s rizenim, potazmo s autoskolou? me za chvili cekaj zkousky a ze by se mi do toho chtelo…vim, ze je to hlavne o nervech, ale jak se hodit do klidu…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řekni si že když to neuděláš svět se nezboří a máš další pokus. Tohle vědomí mě pomáhalo dycky u všech zkoušek v životě abych byla v klidu, dycky jsem si říkala že když to nedám teď, mám minimálně dva další pokusy a dám to příště. Díky tomu se mnou necloumaly nervy a dala jsem vše napoprvé.
Mimochodem, speciálně zkoušky ze silniční vyhlášky jsem dala už asi 5krát, možná víc, úspěšně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, je tu někdo kdo se na autoškolu teprve chystá? Já začínám dnes, teda jízdy asi až od zítřka, ale mám strašnou trému, neumím fakt nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já jsem autoškolu dělala v dubnu tohoto roku a můžu říct, že jak se mi do toho nechtělo tak už bych ani příště do toho nešla…učitel byl skvělej, až na to, že když byla nadohled díra tak mi hejbal s volantem
no a zkousky?vse se da naucit, zvrtla jsem jen jednu odpoved a to nevim, na co jsem myslela
jinak jsem delala ten den zaverecky ja a tri chlapi - jedina ja jsem udelala, sama nevim jak, jeste ted si na to vzpomenu a klepou se mi ruce…parkovat me nechal nadvakrat (pokazde na jinem miste) protoze poprve jsem pry zaparkovala moc rychle
a u druheho parkovani me nechal zacouvat do kopce (to mi ucitel v autoskole potom volal, ze jsem se „pochlapila“) no a co ted?vzdycky kdyz si mam sednout za volant, tak se mi klepe zaludek, jizda sama o sobe v pohode, dokud nedojde na preplnene parkoviste a spoustu neklidnych ridicu zamnou..desi me i to, co se deje na silnicich, ridici delaji zbytecne naschvaly a ja potom nemam chut ridit vubec a to je ani nezastavi, že mam vzadu prcka…sestra mi doporucovala, abych si precetla knizku „já řídím“, ale zatím jsem se k tomu nějak nedostala..
každopádně pevné nervy přeju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nechce se mi vše pročítat, ale, když jsem viděla název diskuze, říkám si, že musím napsat, učím v autoškole už 15let, tak kdyby někdo potřeboval nějakou radu k tomuto tématu, jsem k dispozici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mishka2 píše:
Ahoj, je tu někdo kdo se na autoškolu teprve chystá? Já začínám dnes, teda jízdy asi až od zítřka, ale mám strašnou trému, neumím fakt nic.
Hlavně byste si měla dát pozor na to, za co vlastně platíte, podle zákona musí být trenažer, autocvičiště a rozhodně ne první jízdy. A to vše až po nějaké části teorie,a by se mohla uplatnovat v praxi. Většina autoskol to šidí a zkracuje si pocty hodin a tím samozrejme usetri a na zakovi vydela. Musí být 2h autotrenazer, 2 hodiny autocviciste a 24hodin v provozu. Celkem 28h, málokdo to dodrzuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petullka82 píše:
ahoj holky, jak jste na tom s rizenim, potazmo s autoskolou? me za chvili cekaj zkousky a ze by se mi do toho chtelo…vim, ze je to hlavne o nervech, ale jak se hodit do klidu…?
je to taky o ucitelovi, musí žáka podržet, nejlíp, když jezdíte výcvik s jedním učitelem, zvyknete si na sebe a před zkouškou si třeba dáte nějaké malé kolečko na zahřátí a řekne vám co a jak může nastat a každý komisař má své „vychytávky“, tak už by učitel mohl vědět, co a jak a poradit s tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za onfo. No já se teprve dnes dozvím co a jak bude následovat. Nevěděla jsem, že trenažér povinný. Škoda, že se to naněm nedá pdjezdit celý. Já mám nejvíc nervy z toho lektora.Nemám ráda poučování a když mi někdo něco opakuje víc jak jednou. To mám hned tlak jak blázen. Vím, že asi musí, ale… bude to očistec teda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učitele budu mít jednoho, vypadá sympaticky a hlavně je to prý kli´das. To bylo pro mě nejdůležitější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno, já dělala řidičák před 13ti lety, trenažér jsem odmítla páč se mi na něm za 10 minut udělalo zle a moje první jízda byla ze staromáku v Praze nad těšnovský tunel myslím na jakési parkoviště.
Na mou otázku jestli mě někde nejdřív nenaučí rozjezdy a zastavení alespoň mi odpověděl: Ale jo, naučím, ale přece tě tam nepovezu sám.
Takže má první jízda byla ouzkejma, zatraceně ouzkejma uličkama, přes velikou světelnou křižovatku, tramvajové koleje a klasickej bordel na silnicích všedního dne.
Zpětně si říkám, nejlepší škola jaká může být
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a dneska mám za sebou takovou praxi jakou už nikdo nepočítá, 10 let jsem zaměstnanec dopravního podniku praha jako řidička tramvaje a jezdit čímkoli mi přijde tak samozřejmé jako uvařit dítěti krupicovou kaši.
Všechno je jen o praxi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wildcat píše:
Jo a dneska mám za sebou takovou praxi jakou už nikdo nepočítá, 10 let jsem zaměstnanec dopravního podniku praha jako řidička tramvaje a jezdit čímkoli mi přijde tak samozřejmé jako uvařit dítěti krupicovou kaši.Všechno je jen o praxi.
JÁ CHCI TAKY!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dajdulka - Musíš jezdit, jezdit a zase jezdit, a jestli se bojíš začni na vesnici, pak zkus větší a větší, semafor a postupně to půjde i do Prahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit