Děláte autoškolu? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ivanak tak, mala som to úplne tak isto, ako Tvoja mama… Inštruktorka ma odviezla na cvičisko, naučila ma rozjazdy a už som išla do provozu (bývam v menšom meste pri diaľnici, čiže provoz je tu dosť veľký) Keď mi povedala, že ideme na ulicu, strašne som sa bála, ale ukľudnila ma, že keby videla, že na to nemám, tak budeme hodinu na cvičisku…
Ja som mala obrovský strach zo šoférovania, nevedela som, či sa budem vedieť sústrediť, či budem vedieť radiť atď… a viete čo? je to ľahké.. Pokiaľ fakt toho inštruktora/ku počúvate, nič sa vám nemôže stať.
Pozor musíte dávať na okolie, nie na seba.. Napr. taká babička na kole je chuťovka, hlavne ke´d zoskočí z bicykla páč metrov od idúceho auta, alebo sa m istalo, že som pribrzdial pred prechodom, kde stála nejaká kočka, čumela do auta, ukázala som jej choď, ona nič, tak som si myslela, že tam len postáva a už keď som mala nohu na plyne, tak si zmyslela, že prejde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivanak Tak mě je 30 a přesvědčuju se už 10 let. Ani dítě mě nedonutilo
Ale ted čekáme druhé a už jsem se rozhodla že po porodu na podzim nebo v z jara příští rok už do toho opravdu jdu. S 2 dětma si už nedokážu představit cestování autobusem nebo MHD. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen to zkus překonat Edito, já letos začala po letech přemlouvání se a tak hrozný to není, ale doporučuji trénink na parkovišti před první jízdou..:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jdu se přidat..
Autoškolu jsem začala dělat v polovině června a jsem z toho hotová.. opravdu netuším, zda budu schopná jízdy udělat.. taky když se podívám na 25 technických otázek, které jdou mimo mě, tak mě polívá horko ![]()
Já jsem taky měla extrémní strach, opravdu jsem srab.. nakonec mě donutilo v 29 roční dítě.. no jsem na sebe dál zvědavá! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evca 8 držím palce..
neviem, ako je to u vás v ČR, ale ja som si testy našla na internete, a tak si denne spravím tak dva…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evca 8 A kolik jízd máš za sebou? Já mám ted pauzu týden a jinak jsem měla tři dvouhodinovky. Jak to zvládáš v provozu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za podporu!
Taky máme testy na netu, takže každý den se snažím aspoň dva udělat a projíždím otázky..
Ivanko, za sebou mám 16 jízd a jak je velká křižovatka, tak mé nervy jsou dost na pochodu..
Já mám trochu problém sladit řazení, vždycky hrozně dlouho přemýšlím, jak mám tu páku vzít abych tam dala konkrétní stupeň
Dále ještě zapomínám podřazovat.. No a pak taky mám pocit, že vůbec nemám odhad v zrcátku, když třeba přejíždím z pruhu do pruhu.. tak nevím jak daleko je to auto za mnou a jestli tam mohu vjet ![]()
Ale můj hodný pan instruktor povídal, že to se mnou tak hrozný není, tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evca 8 to poznám
minule som skoro sundala takého jedného postihnutého, tu jazdia na takom špeciálnom kole s tromi kolami a ja som sa naňho lepila, až mi inštruktorka povedala, podraď si, lebo ho sundáš chudáka.
a tiež jazdím strašne pri kraji, mám hrozný strach, keď mi ide oproti väčšie auto, či nebodaj kamión, že sa zrazíme, ta ksa tlačím až za okraj vozovky, proste mi ešte chýba ten odhad a istota, že sa tam predsa zmestíme obaja…
ale tiež mi bolo povedané, že mi to ide, tak neviem, na čo som toľko čakala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meravigliosa: to jsem ráda, že nejsem sama
Já jsem zase pořád přejížděla do protisměru, ale to už jsem snad dopilovala..
Je to přesně jak říkáš, ten odhad prostě chybí, vždycky křičím, že se tam nevejdu a instruktorák, že jo, že tak velký auto zase nemám
Já se mu tedy vždycky snažím vysvětlovat, že ženský nemají prostorový vidění, ale prej je to blbost
A kolik už máš odježděno? I instruktorka je v pohodě??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evca 8 ja mám pred sebou už len tri jazdy, ja mám v podstate pred skúšami, až sa inštruktorka vráti z dovolenky, tak podáva žiadosť o skúšku, už to mala podať, lenže keď som mala ísť na jazdy a dať jej kolky, tak so mdostala nejakú črevnú virózu, potom nemala čas, lebo mala skúšky s inými a potom si odišla na dovolenku
tak dúfam, že do září ten vodičák už mať budem, my sa totiž sťahujeme do dediny vedľa mesta, kde teraz bývame a musím voziť deti do školy a škôlky, to ma aj nakoplo k vodičáku… Ale strašne dlho sa mi to vlečie, začala som v květnu a ešte stále vodičák nemám a to mám najviac jázd zo všetkých
![]()
Inštruktorka je v pohode, taká baba chlap, mala som jazdu aj s inštruktorom a to bolo neičo iné, bol rozvážnejší, táto je strašne temperamentná, strašne kričí, byť slabšia povaha, tak sa zosypem a odídem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já už řidičák mám a s odhadem jsem na tom asi jako vy…
To chce delší čas než pár jízd v autoškole
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, tak to je super, že už máš skoro odježděno
A na Slovensku máte též 28 jízd? Ježiš, já jsem takovej nervák, že to bych možná odešla, he he
Děti jsou dobrej důvod k řidičáku
U mě v A to jde celkem dobře, první jízdu jsem měla v polovině června a už jsem napsaná ke zkouškám na konec července.. ovšem jestli to udělám, to už je ve hvězdách.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt… a ještě když se mnou jede chlap…
Jeď víc na prostředek! Tam se vejdeš! Proč jsi nejela? To bys stihla… Tak ho předjeď! Dej tam tu pětku prosímtě! ![]()
Ehm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit