Děláte autoškolu? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
12.8.11 14:06

No, já nevím. Asi o něco lepší… ale to se teprve uvidí :lol:
Tak tady vadí i když kolem zavadíš o obrubník :nevim:

Už to chci mít za sebou… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
12.8.11 14:43

To já taky :cert: za 2 týdny mě to čeká. A nán ještě 5 jízd, tak to dopyluju, snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
12.8.11 15:41
panenka87 píše:
Ahoj holky, rtak vám to jde? U mě je to o mlinko lepší:) jinak jsem se ptala instruktora, a říkal, že za špatné zaparkování komisaři nevyhazují :-) tak nechápu :nevim:

nevyhazují, ale nesmíš zaparkovat v zákazu stání, to se stalo v mé skupině,že si to chudina neuvědomila a letěla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.8.11 06:30

Ahoj holky, tak hlásím, že mě dneska čeká den D :cert: …nervičky začínají pracovat. Bude nás tam plnej počet, tak to bude trvat asi dlouho. Ach jo. A jak jste na tom vy, ostatní? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.11 08:52

Držím moc pěsti!

Já mám v pátek poslední jízdu a pak ten další týden asi zkoušky, ale ještě nevím. Testy a technickou si myslím, že nebude problém, ale ty jízdy… ajajaj. No uvidíme=)

Tak pak napiš, jak to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
29.8.11 09:07

Ahojky,já sem dělala autoškolu v 18letech.Ted je mi skoro 21.Co můžu poradit,tak je důležité jezdit jezdit a jezdit.Já mám najeto asi 40 tisíc km autem za 2 roky.A testy sem si stáhla na netu,takže sem cvičila každý den.Křižovatky-přednost z prava,tam to není těžké.Ono je to fakt jen o cviku a ježdění,taky jsem měla začátky kruté,ale ted NO PROBLEMO,žádný strach.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
29.8.11 09:14

Ono se říká hezky,když už to má někdo za sebou,že?Ale to zvládne,když já blondýna sem měla plný počet bodů,a to sem si nedodělala ani střední školu:-( tak budu držet palečky.

• Citovat
  • Upravit
13770
29.8.11 11:16

Ahoj holky, tak hlásím, že jsem vše úspěšně dokončila mám obrovskou radost, pořád tomu nevěřím, bojím se, že si to komisař nějak rozmyslí, a změní vyjádření testy na 100%, u technické jsem měla otázky lehký, a jízda trvala asi 25 min, ale zdála se mě to chvilička. Musela jsem zaparkovat, ale to mě můj instruktor nenápadně radil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
29.8.11 12:15
panenka87 píše:
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem vše úspěšně dokončila mám obrovskou radost, pořád tomu nevěřím, bojím se, že si to komisař nějak rozmyslí, a změní vyjádření testy na 100%, u technické jsem měla otázky lehký, a jízda trvala asi 25 min, ale zdála se mě to chvilička. Musela jsem zaparkovat, ale to mě můj instruktor nenápadně radil

Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.11 12:24
panenka87 píše:
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem vše úspěšně dokončila mám obrovskou radost, pořád tomu nevěřím, bojím se, že si to komisař nějak rozmyslí, a změní vyjádření testy na 100%, u technické jsem měla otázky lehký, a jízda trvala asi 25 min, ale zdála se mě to chvilička. Musela jsem zaparkovat, ale to mě můj instruktor nenápadně radil

Třikrát hurá :dance: !

Záávidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.8.11 13:33

Holky, děkuji moc! A těm, co to teprve čeká, držím moc palce! :-) Když jsem to dala já, u druhých nebude velký problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.9.11 22:01

Tak já zítra a pozítří :poblion:
Zítra testy a pak technika a jízdy.
Prosím prosím, ať už je středa 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.9.11 13:04

Ehm, takže jízdy musím znova… Neporušila jsem snad nic, ale že ještě musím zlepšit techniku jízdy=/. hm. Tož snad příště teda, musím se domluvit kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.9.11 18:25

Ahoj Pipet :mavam: Nic se neděje, to dáš příště :wink: A kdy děláš jízdy? Budu držet palce! A co se mu nelíbilo na Tvojí technice? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.9.11 19:19

Další pokus 14.9.
No, že moc rychle pouštím spojku, do tří křižovatek jsem jela na trojku, což nemůžu, pač jsem začátečník a musím dvojkou, při odbočování vpravo dostatečně nekontroluju pravé zrcátko, trochu jsem zápasila s řazením zpátečky a co mě dojalo, že jsem při najíždění na rychl. silnici moc kroutila hlavou 8-o Jsem si nebyla jistá, jestli tam fakt nic nejede…
Plus teda co opravdu beru jako chybu, neblikala jsem při parkování a někde jsem přehlídla chodce vcházejícího na přechod.
Kruci, byla jsem nervozní jak sáňky v létě, fakt.
Budu si muset celou dobu představovat komisaře, jak ráno v trenkách sedí na hajzlíku :twisted: , byl to takový sebevědomý slizoun, fakt nesympatický. A šišlá :-P

Dík za podporu, já se nevzdám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko