Děláte autoškolu? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No, já nevím. Asi o něco lepší… ale to se teprve uvidí ![]()
Tak tady vadí i když kolem zavadíš o obrubník ![]()
Už to chci mít za sebou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já taky
za 2 týdny mě to čeká. A nán ještě 5 jízd, tak to dopyluju, snad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
panenka87 píše:
Ahoj holky, rtak vám to jde? U mě je to o mlinko lepší:) jinak jsem se ptala instruktora, a říkal, že za špatné zaparkování komisaři nevyhazujítak nechápu
nevyhazují, ale nesmíš zaparkovat v zákazu stání, to se stalo v mé skupině,že si to chudina neuvědomila a letěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak hlásím, že mě dneska čeká den D
…nervičky začínají pracovat. Bude nás tam plnej počet, tak to bude trvat asi dlouho. Ach jo. A jak jste na tom vy, ostatní? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Držím moc pěsti!
Já mám v pátek poslední jízdu a pak ten další týden asi zkoušky, ale ještě nevím. Testy a technickou si myslím, že nebude problém, ale ty jízdy… ajajaj. No uvidíme=)
Tak pak napiš, jak to dopadlo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,já sem dělala autoškolu v 18letech.Ted je mi skoro 21.Co můžu poradit,tak je důležité jezdit jezdit a jezdit.Já mám najeto asi 40 tisíc km autem za 2 roky.A testy sem si stáhla na netu,takže sem cvičila každý den.Křižovatky-přednost z prava,tam to není těžké.Ono je to fakt jen o cviku a ježdění,taky jsem měla začátky kruté,ale ted NO PROBLEMO,žádný strach.
- Citovat
- Upravit
Ono se říká hezky,když už to má někdo za sebou,že?Ale to zvládne,když já blondýna sem měla plný počet bodů,a to sem si nedodělala ani střední školu:-( tak budu držet palečky.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem vše úspěšně dokončila mám obrovskou radost, pořád tomu nevěřím, bojím se, že si to komisař nějak rozmyslí, a změní vyjádření testy na 100%, u technické jsem měla otázky lehký, a jízda trvala asi 25 min, ale zdála se mě to chvilička. Musela jsem zaparkovat, ale to mě můj instruktor nenápadně radil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
panenka87 píše:
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem vše úspěšně dokončila mám obrovskou radost, pořád tomu nevěřím, bojím se, že si to komisař nějak rozmyslí, a změní vyjádření testy na 100%, u technické jsem měla otázky lehký, a jízda trvala asi 25 min, ale zdála se mě to chvilička. Musela jsem zaparkovat, ale to mě můj instruktor nenápadně radil
Gratuluji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
panenka87 píše:
Třikrát hurá
!
Záávidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuji moc! A těm, co to teprve čeká, držím moc palce!
Když jsem to dala já, u druhých nebude velký problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já zítra a pozítří ![]()
Zítra testy a pak technika a jízdy.
Prosím prosím, ať už je středa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ehm, takže jízdy musím znova… Neporušila jsem snad nic, ale že ještě musím zlepšit techniku jízdy=/. hm. Tož snad příště teda, musím se domluvit kdy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pipet
Nic se neděje, to dáš příště
A kdy děláš jízdy? Budu držet palce! A co se mu nelíbilo na Tvojí technice? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další pokus 14.9.
No, že moc rychle pouštím spojku, do tří křižovatek jsem jela na trojku, což nemůžu, pač jsem začátečník a musím dvojkou, při odbočování vpravo dostatečně nekontroluju pravé zrcátko, trochu jsem zápasila s řazením zpátečky a co mě dojalo, že jsem při najíždění na rychl. silnici moc kroutila hlavou
Jsem si nebyla jistá, jestli tam fakt nic nejede…
Plus teda co opravdu beru jako chybu, neblikala jsem při parkování a někde jsem přehlídla chodce vcházejícího na přechod.
Kruci, byla jsem nervozní jak sáňky v létě, fakt.
Budu si muset celou dobu představovat komisaře, jak ráno v trenkách sedí na hajzlíku
, byl to takový sebevědomý slizoun, fakt nesympatický. A šišlá ![]()
Dík za podporu, já se nevzdám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit