Děláte autoškolu? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17042
2.6.11 11:05
janiii;-) píše:
holky vy jste dobry :-) ja mam ridicak uz skoro 7 let a kdyz jsem pred rokem koukala na testy, ktery mi ukazovala kamaradka, tak jsem si rikala, ze dneska uz bych tim asi neprosla :mrgreen:
takze vsem co maji ted ridicak uspesne za sebou fakt gratuluju a tem co to ceka preju hodne stesti :kytka:

Když jsem dělala před pěti lety řidičák, tak ty testy byly vůbec lahůdka - mohlo být x odpovědí správně - třeba jedna, nebo všechny 4. Když se jedna vynechala, tak byla celá otázka špatně. Oni to teda potom zrušili, páč to bylo asi těžké. Vím, že v naší skupině někdo psal testy snad 6× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.6.11 11:08
lucineeccka píše:
Jo, je to super. Hlavně žádný debilní rozjezdy do kopce, apod. Chci se naučit pořádnýmu chování na silnici, časem se normální převodovce nebráním. :-)

Myslíš, že když si zvykneš na automat, že se pak ještě naučíš s manuálem :think:?
Já bych teda taky brala automat a klidně nafurt! Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.11 11:12
Bayuska píše:
janiii;-) píše:
holky vy jste dobry :-) ja mam ridicak uz skoro 7 let a kdyz jsem pred rokem koukala na testy, ktery mi ukazovala kamaradka, tak jsem si rikala, ze dneska uz bych tim asi neprosla :mrgreen:
takze vsem co maji ted ridicak uspesne za sebou fakt gratuluju a tem co to ceka preju hodne stesti :kytka:
Když jsem dělala před pěti lety řidičák, tak ty testy byly vůbec lahůdka - mohlo být x odpovědí správně - třeba jedna, nebo všechny 4. Když se jedna vynechala, tak byla celá otázka špatně. Oni to teda potom zrušili, páč to bylo asi těžké. Vím, že v naší skupině někdo psal testy snad 6× :lol:

myslim ze jsme to meli taky tak s tema odpovedma, ale uz se moc nepamatuju, musela bych nekde vylovit ty cvicny :-)
testy jsme meli tenkrat nadrceny, tech jsem se nebala, bala jsem se nejvic tech jizd…
vyjizdela jsem s kamaradkou tenkrat jako prvni hned po tech testech, ona jela - vystresovana - ja sedela za ni - vystresovana.
inspektor rekl kamaradce at zahne doleva, ona zahnula doleva, ale ja jak jsem byla vystresovana a zblbla, tak jsem zacala v duchu upet a skucet a pokopavala jsem ji do sedacky, ze blbe zahnula :mrgreen:

no a nakonec z tech 7 co jsme to ten den delali, jsme to udelali jen 3 - kamaradka, ja a jeste nejaky kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.11 11:16

Tak ja radeji inkognito, ridicak jsem delala v brne pred asi 8mi lety, a protoze tam ta autoskola porad funguje nebudu ji vzhledem o okolnostem jmenovat.
Pochazim z vesnice a autem jezdim cca od 16.let, po vesnici, na nakup semtam i do mesta jsem to riskla.
Takze kdyz jsem prisla v 18ti do autoskoly tak po prvni jizde na me instruktor a zaroven majitel autoskoly koukal jak na zjeveni, rovnou jsem mu vyklopila ze jezdim uz dloho a ze jsem prijela autem do autoskoly ponevadz mame tam od nas z vesnice blby spoje.
A taky ze nemam cas ani chut sem jezdit kazdou chvili na jizdy, tak jsme se dohodli ze si udelam jeste jednu jizdu pred zkouskama-moc mi neslo a dodnes nejde parkovani na zpatecku podelne, a pak prijdu az na zaverky.
On byl rad ze dostal zaplaceno a usetril benzin, ja ze tam nemusim jezdit, a tak i bylo.
Funguje to tak dodnes a na spouste mistech , nedavno delala moje kamaradka autoskolu v opave a domluvila se taky tak bez problemu.
Takze u me to bylo v pohode s technikou mi pomohl pritel co jsem nevedela vysvetlil.
Zaverky jsem udelala na poprve a bylo tak trochu i stesti ponevadz jsem neparkovala ani necouvala bylo to o prazdninach a bylo nas tam na ty zaverky fakt hodne a bylo videt ze uz to tam toho komisare nebavi a chce to mit uz za sebou.

Ale chapu ze kazdej nema tu moznost naucit se jezdit driv nez v autoskole, pro me by to byla vylozene ztrata casu, jezdim denne, obcas i do zahranici nekdy do nemecka atd. a jeste stale bez nehody. tak to chce fak jen trenovat a trenovat a jestli muzu poradit ukecejte manzu,pritele, brachu nebo kamarada at vas vezme na nejake opustene parkoviste nebo plac a trenujte tu spojku, rozjezdy a tak, prace se spojkou je pulka uspechu a kdyz to zvladnete, pomalu nabydete urcitou jistotu za volantem,jinak jak nekdo pise ze by chtel automat, ja bych automat nechtela je to zbytecny a kdyz se neco po… tak to opravy na tym to se clovek nedoplati.
Kdyz se clovek nauci pracovat dobre se spojkou tak to razeni uz jde samo a casem az ziska trochu prexe tak uz to ani nevnima.
Tak preju holky hodne stesti,hodne najezdenych kilometru,zadnej stres za volantem a hlavne kdyz vam to nekdy nekde chcipne tak si z toho nic nedelte a neplaste jak ma vetsina lidi v autoskole ve zvyku, stava se to i profikum a stavat se bude,instruktor je na to taky zvyklej, :mrgreen: ten co je za vama taky muze chvilu pockat to ho nepos… :-D

• Citovat
  • Upravit
9299
2.6.11 13:01

Ahojky! Tak já dávala za autoškolu 10 tisíc.Minulý týden jsem dělala zkoušky a zítra dělám opravnou jízdu.
Vylil mě kvůli mojí nepozornosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.6.11 13:12
Mazlucha píše:
Ahojky! Tak já dávala za autoškolu 10 tisíc.Minulý týden jsem dělala zkoušky a zítra dělám opravnou jízdu.

Co se přesně stalo?:) Jinak hodně štěstí na zítra! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.6.11 13:24
panenka87 píše:
Mazlucha píše:
Co se přesně stalo?:) Jinak hodně štěstí na zítra! :palec:

Děkuji :kytka: Ale, řekl mi až budu moct,ať někde zastavím.No a já ho přeslechla,že po mě něco chtěl,nebo jsem mu nerozuměla fakt nevím a jela dál a měla jsem k zastavení dost příležitostí,tam mě to nenechal uděla,další šanci mi už nedal.Takže jsem ponaučená a zítra ho musím líp poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
2.6.11 13:36

Ahoj,ja ma ridicak asi 14 dni.Autem jezdim s dohledem ktery mi dela kamoska (vybornej ridic)A musim rict,ze jak jedu tak mam zaludek az v krku.Dvakrat mi uz zachranila auto od bouracky,tim ze mi stahla rucku.Tedka jsme jela trosicku dal nez jezdim a jak jsem z toho auta vylezla myslela jsem ze se hned :poblion: .
Proste mam z toho auta panicky strach coz asi neni dobry,ale bohuzel jezdit musim.Jak jsem jela tu delsi jizdu tak jsem myslela ze me zavrou jen za to ze jedu pomalu,pritom byla predepsna 50 a skoro vsichni mi klepali na celo.Jeden jak me predjizdel tak dokonce asi jel vedle me 20m a cumel mi do auta.To jsem myslela,ze uz vylezu a necham to stat.
Takze budu doufat,ze me to casem zacne bavit,pokud to teda driv nerozstriskam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.6.11 13:37

Já jsem skončila autoškolu před půl rokem. Jezdím občas, ale je pravda, že když nejedu třeba 14 dní, tak mám blbý pocti.. Takže obdivují některé, co nejezdí vůbec a pak po roce sednou za volant, asi bych už nesedla :mrgreen:
Jinak do teďka neumím rozjezdy do kopce.. Zkoušela jsem to na ruční, jenomže v našem autě se to dělá blbě, tak jsem přešla na brzdu na noze, ale to jsou nervy, než mě to zabere, tak mi auto popojede dozadu, což se opravdu bojím na křižovatkách do kopce.. Jednu takovou právě tady máme - radši si kousek zajedu, abych nemusela přes ni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak pro anonymní, tak to je síla, ani nevím, co upřímně na to říct, jestli je to odvaha jezdit bez řidičáku, a nebo že je tak šikovná, že se naučila sama dopředu jezdit a nebo teda.. Někdy si ale říkám, že takových je na sinici víc, když vidím , jak to jezdí - ale nic proti anonymní..
Jinak nám říkaly, že pokud někoho zastaví, bez řidičáku, tak počkají, až si ho udělá a pak mu ho vezmnou na rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.6.11 13:49

Chce to jezdit,jezdit a jezdit.Já si šla dělat řidičák hlavně pro to abych se přestala bát v autě a pak kvůli práci,aby se mi zvýšily šance něco najít.S tím strachem je to lepší,protože jako řidič to vidím jinak.Pak až začnu jezdit tak ne sama s přítelem,prý všude budu jezdit já. Chce to prý aspoň rok jezdit s někým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.6.11 13:51
janiii;-) píše:
Bayuska píše:
janiii;-) píše:
Když jsem dělala před pěti lety řidičák, tak ty testy byly vůbec lahůdka - mohlo být x odpovědí správně - třeba jedna, nebo všechny 4. Když se jedna vynechala, tak byla celá otázka špatně. Oni to teda potom zrušili, páč to bylo asi těžké. Vím, že v naší skupině někdo psal testy snad 6× :lol:

myslim ze jsme to meli taky tak s tema odpovedma, ale uz se moc nepamatuju, musela bych nekde vylovit ty cvicny :-)
testy jsme meli tenkrat nadrceny, tech jsem se nebala, bala jsem se nejvic tech jizd…
vyjizdela jsem s kamaradkou tenkrat jako prvni hned po tech testech, ona jela - vystresovana - ja sedela za ni - vystresovana.
inspektor rekl kamaradce at zahne doleva, ona zahnula doleva, ale ja jak jsem byla vystresovana a zblbla, tak jsem zacala v duchu upet a skucet a pokopavala jsem ji do sedacky, ze blbe zahnula :mrgreen:

no a nakonec z tech 7 co jsme to ten den delali, jsme to udelali jen 3 - kamaradka, ja a jeste nejaky kluk :-)

Tak teď je ze tří správná jen jedna odpověď a k tomu jsme se museli naučit 25 otázek z údržby auta a pak jsme si tahali dvě a museli jsme mu je říct jako u maturity.To taky dřív nebývalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.6.11 13:53

Proč se mě zdá, že hlavně my ženský máme z toho řízení takovou hrůzu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.11 13:58

ja jezdila po vesnici hlavne, do mesta malo a pak uz jen trikrat na tu autoskolu, predpisy jsem uz mela zmaknuty, to bych si nelajzla udelat nekde nejakej kix, nebo neco tim spis te zastavi policajti a pruser je na svete,jinak policie je take uplatna, nerikam ze je to dobre ale funguje to tak.
Ale uznavam ze to byla odvaha no jo clovek za mlada premysli trosku jinak,ale byla jsem opatrnej ridic a dodnes jsem, neriskuju zbytecne.
Jinak to je bezna praxe, ja alespon umela ridit a znala jsem dopravni predpisy,ale bezne se to dela i tak ze proste das penize, fotku a za tyden mas ridicak, to je podle me o dost horsi ponevadz nikdo nevi jak na tom dotycny s rizenim a predpisy vlastne je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.11 14:02

pro gorina
Na ty blbce co si klepou na celo nebo na tebe troubi se vykasli,nebo jim proste ukaz prostrednicek, nekteri lidi zapominaji ze taky byli kdysi zacatecniky.

• Citovat
  • Upravit
9299
2.6.11 14:06
panenka87 píše:
Proč se mě zdá, že hlavně my ženský máme z toho řízení takovou hrůzu? :mrgreen:

Protože jsme asi větší trémistky nebo stresmenky než chlapi a nakonec je to v pohodě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze