Děláte autoškolu? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
medvidek
15.7.11 11:38

Ahojik,
nestíhám dočíst všechny stránky spátky tak přeju všem,které mají před s sebou závěrečky aby prošly,těm,které jsou na začátku,aby se nebály,ono se to poddá.
Na mě čeká zkouška 21.7.
Včera jsem poprvé řídila naší Feldu,to bylo něco úplně jinýho než instruktorova Laguna-žihadlo,vymožeností až hrůza :pankac: …

• Citovat
  • Upravit
13770
15.7.11 16:51

No já mám zkoušky naplánovaná až na 29.8…jízd mám už jen 6 ze 14, tak nevím, jestli to bude stačit:( jako klidně bych si připlatila další, ale už není kdy, aby se hodilo jak mě, tak instruktorovi :roll: …myslíte, že 6 jízd za měsíc bude stačit? Ach jo, už mám z toho nervy. Nevím jestli víc z jízd, nebo s testů. Ale asi z jízd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.7.11 19:31

jestli ti těch 6 jízd bude stačit by měl posoudit tvůj instruktor, je to ještě dost jízd na to to dotrénovat. :wink: Ideální je ale jezdit tak 2× týdně, pokud je to častěji,tak je pak zbytečně moc informací najednou a když jsou zase větší pauzy,tak člověk hodně zapomene.
testy nejsou těžké, doporučuju ale trénovat nejenom testové otázky,ale přečíst si i celé znění zákona. No a testové otázky můžeš natrénovat třeba na http://etesty.mdcr.cz/ , když si denně uděláš 2-3 testy,tak to zvládneš v pohodě :wink: :palec: času máš ještě dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.7.11 20:46

Ahoh Míšo, přesně tyhle testy si dělám. Je to fajn :-) Teď ale na ně docela prdím, ale začnu už brzy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.7.11 21:06

Testů se nebojím, i tu techniku se naučím, já byla vždycky šprt :roll: , jízdy budou horší, no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.7.11 12:49

Já se bála techniky,pořád se mi něco pletlo. A jak to nakonec dopadlo,vybouchla jsem na jízdách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.7.11 11:07

Tak já hlásím úspěch, včera na jízdách jsem se konečně cítila o něco lépe… jako zdaleka ještě ne dobře :lol: , ale už ne úplně hrozně jako nějaký sebevražedný dement.
Ještě kdybych tak nehoblovala tu ubohou převodovku :oops:
Dneska máme teorii i praxi zdravotnické přípravy s nějakou zdrav. pracovnicí, tak jsem zvědavá, já nejsem moc ošetřovatel… Odření koleno ještě zmáknu, ale jak ta krev kape, je po mně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.7.11 11:31

Já jsem nedávno abslovlovala tu zdravotní přípravu, a docela mě to zaujalo. Měli jsem dobrou přednášející, taky zdravotní sestru. Hezky to pojala, bylo to zajímavější než technická čast :mrgreen:
Holky, já už mám z těch zkoušek nervy teď. A taky další jízdu mám až za týden, takže tři týdny jsem nejela! měla jsem dovču a nevyšlo mi to nějak. No a pak mám jen 6 jízd za měsíc do zkoušek. Snad to dám, už kvůli těm prachům, co jsem do toho vrazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.7.11 13:01
panenka87 píše:
Já jsem nedávno abslovlovala tu zdravotní přípravu, a docela mě to zaujalo. Měli jsem dobrou přednášející, taky zdravotní sestru. Hezky to pojala, bylo to zajímavější než technická čast :mrgreen:
Holky, já už mám z těch zkoušek nervy teď. A taky další jízdu mám až za týden, takže tři týdny jsem nejela! měla jsem dovču a nevyšlo mi to nějak. No a pak mám jen 6 jízd za měsíc do zkoušek. Snad to dám, už kvůli těm prachům, co jsem do toho vrazila :mrgreen:

Ty prachy mě taky silně motivují :twisted:
Můžu se zeptat, kolik platíš za autoškolu?
Tady za 8600,– plus pak zkoušky, nebo kdo chce ještě jízdu a tak, přijde mi to dobrá cena, že navíc fakt máme poctivě na hodinách probranou tu teorii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.7.11 14:14

Dělám ji v Brně, a za 7000kč plus doplňkové jízdy(kdybych porřebovala), učebnici+cd, a zkoušky navíc. Jinak ta autoškola je formou samostudia, proto je to možná levnější. Měli jsem povinný jen 2 hodiny techniky a 1 hodinu zdravovědy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
19.7.11 14:29

Task to jsou úžasný peníze. Já ji měla za 9800 plus knihu s dvd za 200,k tomu pak správní poplatek 700 úřadu a 2×400 autoškole za opravnou jízdu a 2× 400 správní poplatek úřadu,takže mě vyšel na 12300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.7.11 14:43
Mazlucha píše:
Task to jsou úžasný peníze. Já ji měla za 9800 plus knihu s dvd za 200,k tomu pak správní poplatek 700 úřadu a 2×400 autoškole za opravnou jízdu a 2× 400 správní poplatek úřadu,takže mě vyšel na píše: Více

To jsou pálky teda :-? mě to nakonec vyjde určitě tak na 10000kč…jinakn jak jste to platily? Všechno naráz? Já jsem mu u první jízdy dala 3500 a teď po dvou měsíci mu dám dalších 3500, což je fajn. Docela si s tím instruktorem(který je i tu autoškolu provozuje) při jízdách povídám, i když bych neměla a nedávám pak pozor :mrgreen: No a nadává na to, že je to prodělečný, každej s nima vyjebává, že to asi dlouho dělat nebude. Jako chápu ho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
19.7.11 14:56

Já to platila naráz,ale mohla jsem to taky rozpůlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
20.7.11 20:20

Ahojik,
dneska jsem si zopákla jízdu v instruktorově autě,zítra mě čeká zkouška-všechno na ráz…Testy,technický a jízdy.
Už to chci mít za s sebou.Začínáme v 7h ráno a snad v poledne bude hotovo.
Muž bude po noční,a bude hlídat nejmladší.
Tak,když si vzpomenete držte mi „palce“.
 Dík.

• Citovat
  • Upravit
13770
20.7.11 20:37

Medvídku, určitě si vzpomenu! Budu držet moc palce a pak dej vědět jak to probýhalo :wink: :kytka: Závidím Ti, že to budeš mít brzy za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze