Děláte autoškolu? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3544
2.6.11 10:31
lucineeccka píše:
Ahojky,
já mám řidičák teprve 3 měsíce. Po prvních jízdách se mi chtělo brečet, vůbec mi nešly rozjezdy - hlavně ty do kopce :roll:. Když mi to začalo jít, vyjela jsem na silnici.Nejhorší pro mě bylo zatáčení a do toho řazení. Začalo mi to jít asi tak po 10 jízdách, možná později. Pak mě to začalo bavit. A pak to začalo utíkat. Měla jsem strašně hodného učitele.
Zkoušky byly ok, teda testy a technická. S jízdama to bylo horší. Udělala jsem je až na po třetí :oops: .
Poprvé jsem nedala přednost zprava. Při druhém pokusu jsem si myslela, že jedu dobře,ale křivě jsem zaparkovala.Tak mě vyhodil. :zed: Po třetí to bylo s odřenýma ušima :)A povinných jízd bylo 28 hod,ale já jsem si kůli těm nepovedeným zkouškám připlatila asi 10 kondiček. :roll:
A jak mi dali řidičák, tak jsem začala jezdit. A jezdím často a už mám ze sebe začínám mít dobrý pocit :-))- mám automat. :lol: Akorát to parkování :roll:
Držím palce, dáte to :kytka:

automat je super :potlesk: :potlesk: :potlesk: taky ho chci, hoooodne to ulehci rizeni a clovek se vice muze venovat provotu a nemusi moc premyslet :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.6.11 10:32
ww píše:
Pipet píše:
Já si musím pro přihlášku a ke konci června to vypukne :mrgreen: Se ani skoro netěším, ale je to už nutné.

Pipet :mavam: Ke Stařinskému????

Jojo, když je tu mám u nosu=) Autem se docela bojím jezdit, je pár řidičů, se kterýma teda už ne, ale většinou jo. Tak jsem zvědavá, jaké to bude, až budu řidič já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.11 10:35

holky vy jste dobry :-) ja mam ridicak uz skoro 7 let a kdyz jsem pred rokem koukala na testy, ktery mi ukazovala kamaradka, tak jsem si rikala, ze dneska uz bych tim asi neprosla :mrgreen:
takze vsem co maji ted ridicak uspesne za sebou fakt gratuluju a tem co to ceka preju hodne stesti :kytka:

dulezity je se nebat :-) kdyz jsem dodelala autoskolu, tak jsem byla plna nadseni a elanu a jezdila bych furt, pak jsem se jednou potkala s jednim trubcem, kterej me vytroubil a moooc pekne na me gestikuloval a od ty doby jsem mela blok a odmitala jsem jezdit. kdyz jsem se pak ucila po delsi dobe nejezdeni znova rozjizdet, tak to bylo akorat horsi, protoze jsem se furt silene bala, stresovaly me auta za mnou i auta prede mnou.

takze nebat se a jezdit, jezdit a jezdit. praxe je nejlepsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
2.6.11 10:37

ahojte
video fakt super :-D sa tu tlemim este teraz..
inak mne chyba uz len posledna jazda a prihlaska na skusky :-)))
ale musim priznat ze to ma caka uz od prosincu pretoze som bola tehu a blila som kade som chodila.. potom revize a musim sa nejak psychicky pozbierat ale chcela by som si poslednu jazdu dorobit buduci tyzden uz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.6.11 10:39
medvidek píše:
panenka87 píše:
medvidek píše:
Ahojik,já.
Mám za sebou cca 12h jízd :-) .
Rozjezdy mi činí problémy ještě teď :-).
U mě záleží na tom kolik dní od předešlých jízd uběhlo.
Teď v pondělí jsem měla jízdy až po týdnu a byla to katastrofa.Včera už to bylo mnohem lepší.
Mám výborného instruktora.
Dáme to,uvidíš:-) .
Ahoj, musíme to dát! :-) a kolik jízd děláš celkem? Já 14, ale zdá se mě to málo takže počítám, že si připlatím ještě pár jízd. Autoškolu dělám v Brně, takže tady ten provoz je trošku mazec, ale aspoň si natrénuji ty rozjezdy, protože tady je na každým metru křižovatka, a mám smůlu na červený :-D
28h jízd.
14 je dost málo.Ty začínáš s autoškolou nebo si děláš „jen kondiční“jízdy?A kolik za to u vás chtějí?

No jedna jízda je vlastně 2 vyučovací hodiny, takže 1,5 hod :) Takže je to stejně. Jinak za autoškolu jsem dala 7 tis:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
2.6.11 10:39
Pipet píše:
ww píše:
Pipet píše:
Já si musím pro přihlášku a ke konci června to vypukne :mrgreen: Se ani skoro netěším, ale je to už nutné.

Jojo, když je tu mám u nosu=) Autem se docela bojím jezdit, je pár řidičů, se kterýma teda už ne, ale většinou jo. Tak jsem zvědavá, jaké to bude, až budu řidič já :mrgreen:

No já jsem se učila u něho a skoro nic mě teda nenaučil :roll: Myslela, jsem si, že jsem vyjímka, ale bavila jsem se z bývalým kolegou z Penny(Milan Rokyta, znáš?) a ten je na tom stejně. Taky nevěděl, že se při zastavení mačká spojka :mrgreen: Stařinský, když jsem měla závěrečné jízdy, mi mačkal nenápadně pedály(jinak bych to nedala) a Milánek říkal, že mu taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
2.6.11 10:41
pandicka píše:
lucineeccka píše:
Ahojky,
já mám řidičák teprve 3 měsíce. Po prvních jízdách se mi chtělo brečet, vůbec mi nešly rozjezdy - hlavně ty do kopce :roll:. Když mi to začalo jít, vyjela jsem na silnici.Nejhorší pro mě bylo zatáčení a do toho řazení. Začalo mi to jít asi tak po 10 jízdách, možná později. Pak mě to začalo bavit. A pak to začalo utíkat. Měla jsem strašně hodného učitele.
Zkoušky byly ok, teda testy a technická. S jízdama to bylo horší. Udělala jsem je až na po třetí :oops: .
Poprvé jsem nedala přednost zprava. Při druhém pokusu jsem si myslela, že jedu dobře,ale křivě jsem zaparkovala.Tak mě vyhodil. :zed: Po třetí to bylo s odřenýma ušima :)A povinných jízd bylo 28 hod,ale já jsem si kůli těm nepovedeným zkouškám připlatila asi 10 kondiček. :roll:
A jak mi dali řidičák, tak jsem začala jezdit. A jezdím často a už mám ze sebe začínám mít dobrý pocit :-))- mám automat. :lol: Akorát to parkování :roll:
automat je super :potlesk: :potlesk: :potlesk: taky ho chci, hoooodne to ulehci rizeni a clovek se vice muze venovat provotu a nemusi moc premyslet :palec: :palec:

Jo, je to super. Hlavně žádný debilní rozjezdy do kopce, apod. Chci se naučit pořádnýmu chování na silnici, časem se normální převodovce nebráním. :-)

• Citovat
  • Upravit
13770
2.6.11 10:45
lucineeccka píše:
Ahojky,

Děkujeme za podporu:) Jinak to řazení v zatáčkách je na mě už taky příliš. Bože, ať to mám už za sebou!:D…Jinak mě ta autoškola vyšla tak, že ani ne za měsíc, vysazuju HA a začne snaženíčko o mimi. Bylo by krásný, kdyby se zadařilo obojí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.6.11 10:46
janiii;-) píše:
holky vy jste dobry :-) ja mam ridicak uz skoro 7 let a kdyz jsem pred rokem koukala na testy, ktery mi ukazovala kamaradka, tak jsem si rikala, ze dneska uz bych tim asi neprosla :mrgreen:
takze vsem co maji ted ridicak uspesne za sebou fakt gratuluju a tem co to ceka preju hodne stesti :kytka:

dulezity je se nebat :-) kdyz jsem dodelala autoskolu, tak jsem byla plna nadseni a elanu a jezdila bych furt, pak jsem se jednou potkala s jednim trubcem, kterej me vytroubil a moooc pekne na me gestikuloval a od ty doby jsem mela blok a odmitala jsem jezdit. kdyz jsem se pak ucila po delsi dobe nejezdeni znova rozjizdet, tak to bylo akorat horsi, protoze jsem se furt silene bala, stresovaly me auta za mnou i auta prede mnou.

takze nebat se a jezdit, jezdit a jezdit. praxe je nejlepsi ;-)

Mě už pár dementů taky protroubilo.
Minulý týden jsem jela na dálnici 110 a předjížděl mě kamion. A ještě na mě ukazoval, že jedu pomalu. Hlavně, že měl vzadu max. povolenou rychlost 80 :zed:
A asi 14 dní zpátky jsem jela k babičce, jsou tam velký serpentýny, kdybych vyjela skončíme mrtví někde po srázem. Tak jsem jela 50, víc jsem si netroufla. A celou dobu se ně lepil nějakej blbček. Pak mě na rovině předjel ( to už jsem jela 80), protroubil a ukazoval jaká jsem kráva.Hlavně, že mám vzadu na autě velký Z a DÍTĚ V AUTĚ.
Kůli takovýmhle dementům jsou akorát nehody. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13770
2.6.11 10:51
lucineeccka píše:
janiii;-) píše:

takze nebat se a jezdit, jezdit a jezdit. praxe je nejlepsi ;-)
Minulý týden jsem jela na dálnici 110 a předjížděl mě kamion. A ještě na mě ukazoval, že jedu pomalu. Hlavně, že měl vzadu max. povolenou rychlost 80 :zed:
A asi 14 dní zpátky jsem jela k babičce, jsou tam velký serpentýny, kdybych vyjela skončíme mrtví někde po srázem. Tak jsem jela 50, víc jsem si netroufla. A celou dobu se ně lepil nějakej blbček. Pak mě na rovině předjel ( to už jsem jela 80), protroubil a ukazoval jaká jsem kráva.Hlavně, že mám vzadu na autě velký Z a DÍTĚ V AUTĚ.
Kůli takovýmhle dementům jsou akorát nehody. :roll:

Přesně tak! Nenechat se rozhodit. Nejdůležitější je bezpečnost, a co si o nás myslí ostatní řidiči, to je mi fuk. Naštěstí je neslyším a oni neslyší zase mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
2.6.11 10:51
panenka87 píše:
Ahojky, je tady někdo, kdo dělá taky teď autoškolu? A nevbo už ji máte úspěšně za sebou? Jaké máte zkušenosti? Já mám za sebou teprve čtvrtou jízdu, docela mě to baví, ale ty rozjezdy jsou většinou na prd. :zed: Od kdy vám to už celkem pěkně šlo?:)
jinak tady něco k tématu pro pobavení:
http://www.youtube.com/watch?… :mrgreen:

mne to slo pekne poradne az asi pul roku po autoskole kdy uz sem sa jakz tak zajezdila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.11 10:57
lucineeccka píše:
Kůli takovýmhle dementům jsou akorát nehody. :roll:

jojo, srazka s takovejma „machrama“ je horsi jak srazka s blbcem :-?
ja jsem si tenkrat chtela na auto taky nalepit to zetko, ale pak mi temer vsichni znami-ridici rikali, ze to je stejne k nicemu, ze na to stejne nikdo nekouka…
bohuzel je porad spousta neohleduplnejch ridicu, co si myslej ze kdyz maji namachrovany kary, tak si muzou dovolit vsechno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
2.6.11 10:58
panenka87 píše:
Přesně tak! Nenechat se rozhodit. Nejdůležitější je bezpečnost, a co si o nás myslí ostatní řidiči, to je mi fuk. Naštěstí je neslyším a oni neslyší zase mě :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.6.11 11:01
ww píše:
Pipet píše:
ww píše:
Pipet píše:

Jojo, když je tu mám u nosu=) Autem se docela bojím jezdit, je pár řidičů, se kterýma teda už ne, ale většinou jo. Tak jsem zvědavá, jaké to bude, až budu řidič já :mrgreen:
No já jsem se učila u něho a skoro nic mě teda nenaučil :roll: Myslela, jsem si, že jsem vyjímka, ale bavila jsem se z bývalým kolegou z Penny(Milan Rokyta, znáš?) a ten je na tom stejně. Taky nevěděl, že se při zastavení mačká spojka :mrgreen: Stařinský, když jsem měla závěrečné jízdy, mi mačkal nenápadně pedály(jinak bych to nedala) a Milánek říkal, že mu taky :mrgreen:

Milan si teď bral moji bývalou spolužačku ze základky :-D , já jako ovládat auto zmáknu (chlap mi ho občas půjčí na bezpečných prostorech mimo silnici) a co nebudu vědět, zeptám se jeho, má řidičák už 12 let nebo kolik… Jen to musím projít tu autoškolu, no=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
2.6.11 11:05
Pipet píše:
ww píše:
Pipet píše:
ww píše:
Pipet píše:

No já jsem se učila u něho a skoro nic mě teda nenaučil :roll: Myslela, jsem si, že jsem vyjímka, ale bavila jsem se z bývalým kolegou z Penny(Milan Rokyta, znáš?) a ten je na tom stejně. Taky nevěděl, že se při zastavení mačká spojka :mrgreen: Stařinský, když jsem měla závěrečné jízdy, mi mačkal nenápadně pedály(jinak bych to nedala) a Milánek říkal, že mu taky :mrgreen:
Milan si teď bral moji bývalou spolužačku ze základky :-D , já jako ovládat auto zmáknu (chlap mi ho občas půjčí na bezpečných prostorech mimo silnici) a co nebudu vědět, zeptám se jeho, má řidičák už 12 let nebo kolik… Jen to musím projít tu autoškolu, no=)

Jojo už je z Míly ženáč :mrgreen: To mi k němu prostě nesedí :mrgreen: Ale slušelo jim to moc, viděla jsem fotky :srdce:

Pokud máš někoho, kdo ti to doma vysvětlí a ukáže, tak není problém. Stařinský hodně „pomáhá“ a já si myslela, že to auto ovládám já a vovo to on :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze