Děláte autoškolu? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
lucineeccka píše:
Ahojky,
já mám řidičák teprve 3 měsíce. Po prvních jízdách se mi chtělo brečet, vůbec mi nešly rozjezdy - hlavně ty do kopce. Když mi to začalo jít, vyjela jsem na silnici.Nejhorší pro mě bylo zatáčení a do toho řazení. Začalo mi to jít asi tak po 10 jízdách, možná později. Pak mě to začalo bavit. A pak to začalo utíkat. Měla jsem strašně hodného učitele.
Zkoušky byly ok, teda testy a technická. S jízdama to bylo horší. Udělala jsem je až na po třetí.
Poprvé jsem nedala přednost zprava. Při druhém pokusu jsem si myslela, že jedu dobře,ale křivě jsem zaparkovala.Tak mě vyhodil.Po třetí to bylo s odřenýma ušima
A povinných jízd bylo 28 hod,ale já jsem si kůli těm nepovedeným zkouškám připlatila asi 10 kondiček.
A jak mi dali řidičák, tak jsem začala jezdit. A jezdím často a už mám ze sebe začínám mít dobrý pocit- mám automat.
Akorát to parkování
Držím palce, dáte to
automat je super
taky ho chci, hoooodne to ulehci rizeni a clovek se vice muze venovat provotu a nemusi moc premyslet
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ww píše:Pipet píše:
Já si musím pro přihlášku a ke konci června to vypukneSe ani skoro netěším, ale je to už nutné.
Pipet
Ke Stařinskému????
Jojo, když je tu mám u nosu=) Autem se docela bojím jezdit, je pár řidičů, se kterýma teda už ne, ale většinou jo. Tak jsem zvědavá, jaké to bude, až budu řidič já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky vy jste dobry
ja mam ridicak uz skoro 7 let a kdyz jsem pred rokem koukala na testy, ktery mi ukazovala kamaradka, tak jsem si rikala, ze dneska uz bych tim asi neprosla ![]()
takze vsem co maji ted ridicak uspesne za sebou fakt gratuluju a tem co to ceka preju hodne stesti ![]()
dulezity je se nebat
kdyz jsem dodelala autoskolu, tak jsem byla plna nadseni a elanu a jezdila bych furt, pak jsem se jednou potkala s jednim trubcem, kterej me vytroubil a moooc pekne na me gestikuloval a od ty doby jsem mela blok a odmitala jsem jezdit. kdyz jsem se pak ucila po delsi dobe nejezdeni znova rozjizdet, tak to bylo akorat horsi, protoze jsem se furt silene bala, stresovaly me auta za mnou i auta prede mnou.
takze nebat se a jezdit, jezdit a jezdit. praxe je nejlepsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte
video fakt super
sa tu tlemim este teraz..
inak mne chyba uz len posledna jazda a prihlaska na skusky ![]()
ale musim priznat ze to ma caka uz od prosincu pretoze som bola tehu a blila som kade som chodila.. potom revize a musim sa nejak psychicky pozbierat ale chcela by som si poslednu jazdu dorobit buduci tyzden uz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
medvidek píše:panenka87 píše:28h jízd.medvidek píše:Ahoj, musíme to dát!
Ahojik,já.
Mám za sebou cca 12h jízd.
Rozjezdy mi činí problémy ještě teď.
U mě záleží na tom kolik dní od předešlých jízd uběhlo.
Teď v pondělí jsem měla jízdy až po týdnu a byla to katastrofa.Včera už to bylo mnohem lepší.
Mám výborného instruktora.
Dáme to,uvidíš:-) .a kolik jízd děláš celkem? Já 14, ale zdá se mě to málo takže počítám, že si připlatím ještě pár jízd. Autoškolu dělám v Brně, takže tady ten provoz je trošku mazec, ale aspoň si natrénuji ty rozjezdy, protože tady je na každým metru křižovatka, a mám smůlu na červený
14 je dost málo.Ty začínáš s autoškolou nebo si děláš „jen kondiční“jízdy?A kolik za to u vás chtějí?
No jedna jízda je vlastně 2 vyučovací hodiny, takže 1,5 hod
Takže je to stejně. Jinak za autoškolu jsem dala 7 tis:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:ww píše:Jojo, když je tu mám u nosu=) Autem se docela bojím jezdit, je pár řidičů, se kterýma teda už ne, ale většinou jo. Tak jsem zvědavá, jaké to bude, až budu řidič jáPipet píše:
Já si musím pro přihlášku a ke konci června to vypukneSe ani skoro netěším, ale je to už nutné.
Pipet
Ke Stařinskému????
No já jsem se učila u něho a skoro nic mě teda nenaučil
Myslela, jsem si, že jsem vyjímka, ale bavila jsem se z bývalým kolegou z Penny(Milan Rokyta, znáš?) a ten je na tom stejně. Taky nevěděl, že se při zastavení mačká spojka
Stařinský, když jsem měla závěrečné jízdy, mi mačkal nenápadně pedály(jinak bych to nedala) a Milánek říkal, že mu taky ![]()
- Citovat
- Upravit
pandicka píše:lucineeccka píše:automat je super
Ahojky,
já mám řidičák teprve 3 měsíce. Po prvních jízdách se mi chtělo brečet, vůbec mi nešly rozjezdy - hlavně ty do kopce. Když mi to začalo jít, vyjela jsem na silnici.Nejhorší pro mě bylo zatáčení a do toho řazení. Začalo mi to jít asi tak po 10 jízdách, možná později. Pak mě to začalo bavit. A pak to začalo utíkat. Měla jsem strašně hodného učitele.
Zkoušky byly ok, teda testy a technická. S jízdama to bylo horší. Udělala jsem je až na po třetí.
Poprvé jsem nedala přednost zprava. Při druhém pokusu jsem si myslela, že jedu dobře,ale křivě jsem zaparkovala.Tak mě vyhodil.Po třetí to bylo s odřenýma ušima
A povinných jízd bylo 28 hod,ale já jsem si kůli těm nepovedeným zkouškám připlatila asi 10 kondiček.
A jak mi dali řidičák, tak jsem začala jezdit. A jezdím často a už mám ze sebe začínám mít dobrý pocit- mám automat.
Akorát to parkování
Držím palce, dáte to![]()
![]()
taky ho chci, hoooodne to ulehci rizeni a clovek se vice muze venovat provotu a nemusi moc premyslet
![]()
Jo, je to super. Hlavně žádný debilní rozjezdy do kopce, apod. Chci se naučit pořádnýmu chování na silnici, časem se normální převodovce nebráním. ![]()
- Citovat
- Upravit
lucineeccka píše:
Ahojky,
Akorát to parkování
Držím palce, dáte to
Děkujeme za podporu:) Jinak to řazení v zatáčkách je na mě už taky příliš. Bože, ať to mám už za sebou!:D…Jinak mě ta autoškola vyšla tak, že ani ne za měsíc, vysazuju HA a začne snaženíčko o mimi. Bylo by krásný, kdyby se zadařilo obojí:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janiii;-) píše:
holky vy jste dobryja mam ridicak uz skoro 7 let a kdyz jsem pred rokem koukala na testy, ktery mi ukazovala kamaradka, tak jsem si rikala, ze dneska uz bych tim asi neprosla
takze vsem co maji ted ridicak uspesne za sebou fakt gratuluju a tem co to ceka preju hodne stesti![]()
dulezity je se nebat
takze nebat se a jezdit, jezdit a jezdit. praxe je nejlepsikdyz jsem dodelala autoskolu, tak jsem byla plna nadseni a elanu a jezdila bych furt, pak jsem se jednou potkala s jednim trubcem, kterej me vytroubil a moooc pekne na me gestikuloval a od ty doby jsem mela blok a odmitala jsem jezdit. kdyz jsem se pak ucila po delsi dobe nejezdeni znova rozjizdet, tak to bylo akorat horsi, protoze jsem se furt silene bala, stresovaly me auta za mnou i auta prede mnou.
Mě už pár dementů taky protroubilo.
Minulý týden jsem jela na dálnici 110 a předjížděl mě kamion. A ještě na mě ukazoval, že jedu pomalu. Hlavně, že měl vzadu max. povolenou rychlost 80 ![]()
A asi 14 dní zpátky jsem jela k babičce, jsou tam velký serpentýny, kdybych vyjela skončíme mrtví někde po srázem. Tak jsem jela 50, víc jsem si netroufla. A celou dobu se ně lepil nějakej blbček. Pak mě na rovině předjel ( to už jsem jela 80), protroubil a ukazoval jaká jsem kráva.Hlavně, že mám vzadu na autě velký Z a DÍTĚ V AUTĚ.
Kůli takovýmhle dementům jsou akorát nehody. ![]()
- Citovat
- Upravit
lucineeccka píše:janiii;-) píše:Mě už pár dementů taky protroubilo.
holky vy jste dobryja mam ridicak uz skoro 7 let a kdyz jsem pred rokem koukala na testy, ktery mi ukazovala kamaradka, tak jsem si rikala, ze dneska uz bych tim asi neprosla
takze vsem co maji ted ridicak uspesne za sebou fakt gratuluju a tem co to ceka preju hodne stesti![]()
dulezity je se nebat
takze nebat se a jezdit, jezdit a jezdit. praxe je nejlepsikdyz jsem dodelala autoskolu, tak jsem byla plna nadseni a elanu a jezdila bych furt, pak jsem se jednou potkala s jednim trubcem, kterej me vytroubil a moooc pekne na me gestikuloval a od ty doby jsem mela blok a odmitala jsem jezdit. kdyz jsem se pak ucila po delsi dobe nejezdeni znova rozjizdet, tak to bylo akorat horsi, protoze jsem se furt silene bala, stresovaly me auta za mnou i auta prede mnou.
Minulý týden jsem jela na dálnici 110 a předjížděl mě kamion. A ještě na mě ukazoval, že jedu pomalu. Hlavně, že měl vzadu max. povolenou rychlost 80
A asi 14 dní zpátky jsem jela k babičce, jsou tam velký serpentýny, kdybych vyjela skončíme mrtví někde po srázem. Tak jsem jela 50, víc jsem si netroufla. A celou dobu se ně lepil nějakej blbček. Pak mě na rovině předjel ( to už jsem jela 80), protroubil a ukazoval jaká jsem kráva.Hlavně, že mám vzadu na autě velký Z a DÍTĚ V AUTĚ.
Kůli takovýmhle dementům jsou akorát nehody.
Přesně tak! Nenechat se rozhodit. Nejdůležitější je bezpečnost, a co si o nás myslí ostatní řidiči, to je mi fuk. Naštěstí je neslyším a oni neslyší zase mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
panenka87 píše:
Ahojky, je tady někdo, kdo dělá taky teď autoškolu? A nevbo už ji máte úspěšně za sebou? Jaké máte zkušenosti? Já mám za sebou teprve čtvrtou jízdu, docela mě to baví, ale ty rozjezdy jsou většinou na prd.Od kdy vám to už celkem pěkně šlo?:)
jinak tady něco k tématu pro pobavení:
http://www.youtube.com/watch?…
mne to slo pekne poradne az asi pul roku po autoskole kdy uz sem sa jakz tak zajezdila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucineeccka píše:
Mě už pár dementů taky protroubilo.
Minulý týden jsem jela na dálnici 110 a předjížděl mě kamion. A ještě na mě ukazoval, že jedu pomalu. Hlavně, že měl vzadu max. povolenou rychlost 80
Kůli takovýmhle dementům jsou akorát nehody.
jojo, srazka s takovejma „machrama“ je horsi jak srazka s blbcem ![]()
ja jsem si tenkrat chtela na auto taky nalepit to zetko, ale pak mi temer vsichni znami-ridici rikali, ze to je stejne k nicemu, ze na to stejne nikdo nekouka…
bohuzel je porad spousta neohleduplnejch ridicu, co si myslej ze kdyz maji namachrovany kary, tak si muzou dovolit vsechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
panenka87 píše:
Přesně tak! Nenechat se rozhodit. Nejdůležitější je bezpečnost, a co si o nás myslí ostatní řidiči, to je mi fuk. Naštěstí je neslyším a oni neslyší zase mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ww píše:Pipet píše:No já jsem se učila u něho a skoro nic mě teda nenaučilww píše:Jojo, když je tu mám u nosu=) Autem se docela bojím jezdit, je pár řidičů, se kterýma teda už ne, ale většinou jo. Tak jsem zvědavá, jaké to bude, až budu řidič jáPipet píše:
Pipet
Ke Stařinskému????
Myslela, jsem si, že jsem vyjímka, ale bavila jsem se z bývalým kolegou z Penny(Milan Rokyta, znáš?) a ten je na tom stejně. Taky nevěděl, že se při zastavení mačká spojka
Stařinský, když jsem měla závěrečné jízdy, mi mačkal nenápadně pedály(jinak bych to nedala) a Milánek říkal, že mu taky
Milan si teď bral moji bývalou spolužačku ze základky
, já jako ovládat auto zmáknu (chlap mi ho občas půjčí na bezpečných prostorech mimo silnici) a co nebudu vědět, zeptám se jeho, má řidičák už 12 let nebo kolik… Jen to musím projít tu autoškolu, no=)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:ww píše:Milan si teď bral moji bývalou spolužačku ze základkyPipet píše:No já jsem se učila u něho a skoro nic mě teda nenaučilww píše:Jojo, když je tu mám u nosu=) Autem se docela bojím jezdit, je pár řidičů, se kterýma teda už ne, ale většinou jo. Tak jsem zvědavá, jaké to bude, až budu řidič jáPipet píše:
Pipet
Ke Stařinskému????
Stařinský, když jsem měla závěrečné jízdy, mi mačkal nenápadně pedály(jinak bych to nedala) a Milánek říkal, že mu taky
, já jako ovládat auto zmáknu (chlap mi ho občas půjčí na bezpečných prostorech mimo silnici) a co nebudu vědět, zeptám se jeho, má řidičák už 12 let nebo kolik… Jen to musím projít tu autoškolu, no=)
Jojo už je z Míly ženáč
To mi k němu prostě nesedí
Ale slušelo jim to moc, viděla jsem fotky ![]()
Pokud máš někoho, kdo ti to doma vysvětlí a ukáže, tak není problém. Stařinský hodně „pomáhá“ a já si myslela, že to auto ovládám já a vovo to on ![]()
- Citovat
- Upravit