Děláte autoškolu? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
20.7.11 20:47

Budu držet palce a nervy nech doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.7.11 21:02

Medvidku, hodně úspěchů zítra!
A neboj, zkouška je od slova zkusit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
21.7.11 13:40

Ahojik,
Tak testy mi nevyšly o 4body,a jízdy mě též čekají-opravky.Technické s přehledem.
Děkuju za držení palců.

• Citovat
  • Upravit
13770
21.7.11 16:13
medvidek píše:
Ahojik,
Tak testy mi nevyšly o 4body,a jízdy mě též čekají-opravky.Technické s přehledem.
Děkuju za držení palců.

Nic si z toho nedělej, málo komu se vše vydaří na poprvé :think: Tady pak jde o ty peníze za opravky. A co jsi měla za otázku v technice? A stačilo mu to stručně odpovědět? A kde byla chyba v jízdách, smím-li se zeptat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
26.7.11 10:03

Tak holky, dnes mám jízdu skoro po měsíci, takže bojím, bojím :mrgreen: od rána lítám na WC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.7.11 11:04

Já jezdím zítra a ještě neběhám, to teprv přijde :mrgreen:

Medvidku - škoda, vyjde to příště :palec: Taky by mě zajímaly chybky, jestli to neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
26.7.11 15:00

Tak dneska mám celkově z jízdy dobrý pocit. Jako udělala jsem pár hrubých chyb, ale na to jsem si pak vždy dávala pozor. Chybama se učí no :mrgreen: Nakonec jsem si připlatila ještě tři jízdy navíc, k těm čtrnácti, takže jich mám ještě devět za měsíc, což už je lepší, tak jsem klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
26.7.11 21:43

Ahojik,nestíhám při třech cácorkách :-) .
Při jízdách jsem asi 4× chcípla motor…ona taky instruktorova Laguna má automatickou brzdu takže rozjezd je krapet složitější :-(,no a potom couvání a najetí si na parkovací místo po čumáku auta.Otáčení,které mi instruktor ukázal jednou a potom na ostro až u zkoušek…
Skrátka…potřebuju čas.Takže,když to jde jezdím naším autem,učím se rychleji přemýšlet a přehazovat rychlosti a tak.
Podle komisaře i instruktora by mi mělo stačit tak 20jízd a měla bych to zvládnout…uvidím a napíšu až se rozhodnu to zkusit znovu jak jsem pochodila :lol: .

• Citovat
  • Upravit
24798
26.7.11 22:02

Medvidku, k parkování ani otáčení já jsem ještě nedošla, ach jo…
Taky potřebuju zrychlit reakce :twisted:

Ale co, jsme holky šikovné, nevzdáme to 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.7.11 10:02

Takže, já už mám naplánované všechny jízdy až do konce, zkoušky budou někdy do půlky září, taky záleží, jestli komisař nebude mít dovolenou ještě :mrgreen:

A dostala jsem placku za okno „Z“ - začátečník (dostali všichni), instruktor se důležitě zmínil, že to dává všem svým kurzistům, co udělají zkoušky na první pokus :lol: , takže teď budu muset, haha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.7.11 22:18
Pipet píše:
Takže, já už mám naplánované všechny jízdy až do konce, zkoušky budou někdy do půlky září, taky záleží, jestli komisař nebude mít dovolenou ještě :mrgreen:A dostala jsem placku za okno „Z“ - začátečník (dostali všichni), instruktor se důležitě zmínil, že to dává všem svým kurzistům, co udělají zkoušky na první pokus :lol: , takže teď budu muset, haha.

No super! Tak teď Ti nezbývá nic jiného než to fakt udělat :mrgreen:
Jo jinak na te minulé jízdě mě to „jen“ třikrát chcíplo :mrgreen: ale fakt můj rekord :mrgreen: Ale co jsem teda posrala, tak jsem nedala přednost z prava, přejela jsem přes plnou čáru, a myslím, že dokonce do protisměru. :mrgreen: Bylo to tam nepřehledný nooo :mrgreen: Ale jinak celkem dobrá jízda. Nepařilo slunko, tak aspoň v autě nebylo 50 stupňu, jak vždy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.8.11 09:42

Ahoj holky, tak jak vám to jde? Já mám za chvíli jízdu, a modlím se, ať je to už konečně lepší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.11 10:08

Já byla ve středu, mrskala jsem to po čtyřpruhu devadesátkou :lol: , ale žaludek asi až v krku. Ale jinak celkem OK, jednou mi to zdechlo (ale za to může instruktor, čekali jsme za traktorem, on se rozjel, a instruktor že rychle rychle rychle a já to zas tak rychle neumím, tak jsem zazmatkovala a chcíp byl na světě).
Jinak ještě občas blbě šlapu na tu spojku, jakože třeba je to trochu z kopečka zatáčka, já ji nechám sešlápnutou jak jsem přeřazovala níž a ono to jede zbytečně rychleji… hlava to chápe, ale ty údy nějak neposlouchají… hm.

Tak přeju hodně sil, já jedu zas až v úterý… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.8.11 15:35

No přesně jak říkáš! :palec: Já vím, co a jak, ale udělt to tak doopravdy, je už horší :mrgreen:
Jinak mě to chcíplo víckrát, zase jsem jela s jiným autíčkem, ale zase se mě na něm líp řadilo. Ale to vedro, když jedu, v autě bez klimačky, je taky strašný. Normálně když jedu, tak se potím jak prase, a ještě když do toho paří slunko, tak ze mě teče vodopád. :-x Dneska jsme jezdili více méně v centru Brna, takže masakr, a hlavně některý ty křižovatky bez světelné signalizace, jsou fakt pro mě luxus :zed: Než já se rozjedu, tak už jede zas další auto, a můžu zase stát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
12.8.11 13:55

Ahoj holky, rtak vám to jde? U mě je to o mlinko lepší:) jinak jsem se ptala instruktora, a říkal, že za špatné zaparkování komisaři nevyhazují :-) tak nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze