Děláte autoškolu? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Medvidku, hodně úspěchů zítra!
A neboj, zkouška je od slova zkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik,
Tak testy mi nevyšly o 4body,a jízdy mě též čekají-opravky.Technické s přehledem.
Děkuju za držení palců.
- Citovat
- Upravit
medvidek píše:
Ahojik,
Tak testy mi nevyšly o 4body,a jízdy mě též čekají-opravky.Technické s přehledem.
Děkuju za držení palců.
Nic si z toho nedělej, málo komu se vše vydaří na poprvé
Tady pak jde o ty peníze za opravky. A co jsi měla za otázku v technice? A stačilo mu to stručně odpovědět? A kde byla chyba v jízdách, smím-li se zeptat:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky, dnes mám jízdu skoro po měsíci, takže bojím, bojím
od rána lítám na WC ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jezdím zítra a ještě neběhám, to teprv přijde ![]()
Medvidku - škoda, vyjde to příště
Taky by mě zajímaly chybky, jestli to neva…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska mám celkově z jízdy dobrý pocit. Jako udělala jsem pár hrubých chyb, ale na to jsem si pak vždy dávala pozor. Chybama se učí no
Nakonec jsem si připlatila ještě tři jízdy navíc, k těm čtrnácti, takže jich mám ještě devět za měsíc, což už je lepší, tak jsem klidnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik,nestíhám při třech cácorkách
.
Při jízdách jsem asi 4× chcípla motor…ona taky instruktorova Laguna má automatickou brzdu takže rozjezd je krapet složitější
,no a potom couvání a najetí si na parkovací místo po čumáku auta.Otáčení,které mi instruktor ukázal jednou a potom na ostro až u zkoušek…
Skrátka…potřebuju čas.Takže,když to jde jezdím naším autem,učím se rychleji přemýšlet a přehazovat rychlosti a tak.
Podle komisaře i instruktora by mi mělo stačit tak 20jízd a měla bych to zvládnout…uvidím a napíšu až se rozhodnu to zkusit znovu jak jsem pochodila
.
- Citovat
- Upravit
Medvidku, k parkování ani otáčení já jsem ještě nedošla, ach jo…
Taky potřebuju zrychlit reakce ![]()
Ale co, jsme holky šikovné, nevzdáme to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže, já už mám naplánované všechny jízdy až do konce, zkoušky budou někdy do půlky září, taky záleží, jestli komisař nebude mít dovolenou ještě ![]()
A dostala jsem placku za okno „Z“ - začátečník (dostali všichni), instruktor se důležitě zmínil, že to dává všem svým kurzistům, co udělají zkoušky na první pokus
, takže teď budu muset, haha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:
Takže, já už mám naplánované všechny jízdy až do konce, zkoušky budou někdy do půlky září, taky záleží, jestli komisař nebude mít dovolenou ještěA dostala jsem placku za okno „Z“ - začátečník (dostali všichni), instruktor se důležitě zmínil, že to dává všem svým kurzistům, co udělají zkoušky na první pokus
, takže teď budu muset, haha.
No super! Tak teď Ti nezbývá nic jiného než to fakt udělat ![]()
Jo jinak na te minulé jízdě mě to „jen“ třikrát chcíplo
ale fakt můj rekord
Ale co jsem teda posrala, tak jsem nedala přednost z prava, přejela jsem přes plnou čáru, a myslím, že dokonce do protisměru.
Bylo to tam nepřehledný nooo
Ale jinak celkem dobrá jízda. Nepařilo slunko, tak aspoň v autě nebylo 50 stupňu, jak vždy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jak vám to jde? Já mám za chvíli jízdu, a modlím se, ať je to už konečně lepší:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla ve středu, mrskala jsem to po čtyřpruhu devadesátkou
, ale žaludek asi až v krku. Ale jinak celkem OK, jednou mi to zdechlo (ale za to může instruktor, čekali jsme za traktorem, on se rozjel, a instruktor že rychle rychle rychle a já to zas tak rychle neumím, tak jsem zazmatkovala a chcíp byl na světě).
Jinak ještě občas blbě šlapu na tu spojku, jakože třeba je to trochu z kopečka zatáčka, já ji nechám sešlápnutou jak jsem přeřazovala níž a ono to jede zbytečně rychleji… hlava to chápe, ale ty údy nějak neposlouchají… hm.
Tak přeju hodně sil, já jedu zas až v úterý… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No přesně jak říkáš!
Já vím, co a jak, ale udělt to tak doopravdy, je už horší ![]()
Jinak mě to chcíplo víckrát, zase jsem jela s jiným autíčkem, ale zase se mě na něm líp řadilo. Ale to vedro, když jedu, v autě bez klimačky, je taky strašný. Normálně když jedu, tak se potím jak prase, a ještě když do toho paří slunko, tak ze mě teče vodopád.
Dneska jsme jezdili více méně v centru Brna, takže masakr, a hlavně některý ty křižovatky bez světelné signalizace, jsou fakt pro mě luxus
Než já se rozjedu, tak už jede zas další auto, a můžu zase stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, rtak vám to jde? U mě je to o mlinko lepší:) jinak jsem se ptala instruktora, a říkal, že za špatné zaparkování komisaři nevyhazují
tak nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit