Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@leskonka píše:
No právě. Vzali mě na Futurum. Platí se 10 000,– na půl roku. Mám na to našetřeno. Ale ty kurzy - to je další finanční přítěž už v 1. ročníku. Plus navíc dojíždění. Jsem až z Mostu.
No musím to zvážit do pátku. Už chtějí zaplatit.
Tyjo, tak to musí být hodně finančně náročný. Já si myslím, že se dá s nimi nějak domluvit ohledně toho placení. Vím, že když někdo neměl peníze tak to nějak šlo pozastavit. Ale nevím, třeba se to tam změnilo. Ale určitě bych tu Vošku zkusila
Kdyby ses tam dostala, tak to máš určitě lepší, tam se platí za rok 3. tisíce. A ty jsi studovala peďák? A mohli bychom se třeba potkat na přijimačkácg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajďák vystudovaný nemám. Mám ekonomku. Ale kdysi dávno jsem 6 let učila na 1.st.ZŠ a přitom studovala PF na UJEP v Ústí. Bohužel z různých důvodů studia nedokončila a pak jsem už pracovala v jiném oboru. Ale moc ráda bych se k pedagogice vrátila. Potřebuju kvalifikaci. Určitě se potkat můžem. Ale já ještě nemám ani podanou přihlášku. Musím vyhledat potřebné info. Někdo tady psal, že je na tuhle Vošku nával urputnej
.
- Citovat
- Upravit
@leskonka píše:
Pajďák vystudovaný nemám. Mám ekonomku. Ale kdysi dávno jsem 6 let učila na 1.st.ZŠ a přitom studovala PF na UJEP v Ústí. Bohužel z různých důvodů studia nedokončila a pak jsem už pracovala v jiném oboru. Ale moc ráda bych se k pedagogice vrátila. Potřebuju kvalifikaci. Určitě se potkat můžem. Ale já ještě nemám ani podanou přihlášku. Musím vyhledat potřebné info. Někdo tady psal, že je na tuhle Vošku nával urputnej.
Tak to máš rozhodně velké plus, když máš 6 let praxi s dětmi
Jinak přihláška se musí odeslat do konce května, já už jí tedy budu posílat dříve. A k ní potřebuješ, potvrzení od lékaře, že si způsobilá. Ověřenou kopii maturitního vysvědčení a pokud máš nějaké diplomy nebo hodnocení, cokoliv, tak to k tomu taky přidej
No také jsem koukala, že se hlásilo hodně lidí, ale prostě za zkoušku nic nedám. Jsem na mateřské, takže když to nedám letos, tak to budu zkoušet příští rok. Já právě učila nejdříve na jedné školce na vesnici, jen pátky - 1 rok a pak jsem přešla do soukromé školky na plný úvazek, kde jsem byla půl roku a pak jsem otěhotněla - mám dvojčátka kluky - teď jim je 7. m. Takže i kdybych se dostala tak nevím, zda to budu zvládat.. ale prostě zkusit to určitě chci.. chtěla bych být kvalifikovaná
Tak mi dej určo vědět, zda to budeš zkoušet a můžeme si nějak napsat a třeba se pak sejít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že máš značnou šanci uspět právě kvůli tý praxi v mateřince. Pokud přihlášku podám, určitě se ti ozvu, ať v tom nejsme samy
.
Já jsem necelý rok po mateřské, ale je mi jasný, že studovat dálkově je náročný za jakýchkoli podmínek. Zvlášť tedy s dvojčátky.
Jinak tady u nás nemám šanci v tomto oboru pracovat snad ani zadarmo. Hodně se tlačí právě na tu kvalifikaci.
A sehnat školu je problém. Prošla jsem všechny možnosti a bohužel nejblíže mi vychází Praha. Pak je to všecno daleko a na bakaláře se mi nechce. Ještě ty děsný SCIO testy, brrr.
- Citovat
- Upravit
@leskonka píše:
Myslím, že máš značnou šanci uspět právě kvůli tý praxi v mateřince. Pokud přihlášku podám, určitě se ti ozvu, ať v tom nejsme samy.
Já jsem necelý rok po mateřské, ale je mi jasný, že studovat dálkově je náročný za jakýchkoli podmínek. Zvlášť tedy s dvojčátky.
Jinak tady u nás nemám šanci v tomto oboru pracovat snad ani zadarmo. Hodně se tlačí právě na tu kvalifikaci.
A sehnat školu je problém. Prošla jsem všechny možnosti a bohužel nejblíže mi vychází Praha. Pak je to všecno daleko a na bakaláře se mi nechce. Ještě ty děsný SCIO testy, brrr.
Tak se snad budu těšit, že se setkáme
.. No uvidíme, moc bych si to přála se tam dostat, tak se uvidí. S tou kvalifikací to znám, přijde mi to stejnak takový ujetý, kolikrát ty co mají kvalifikaci, tak se k tomu ani nehodí. Ale tak to prostě je a zřejmě se to ani nikdy nezmění
Přesně scio testy jsou hrozný. Hlavně to vůbec nevypovídá o člověku a je to jen holý systém, který se musíš naučit, abys je dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
taky budu posílat přihlášku na tuhle školu, už mám nejvyšší čas:) Teprve letos maturuji, tudíž praxi nemám zatím žádnou:( Ale na prázdniny už jí mám zařízenou v mateřské školce, tak snad mi to u přijímaček pomůže… Vy tu píšete, že je lepší k přihláčce ještě přidat různé diplomy..mám zdravotnický kurz, 10 let jsem dělala mažoretky, myslíte že mi to může pomoci?:D Na druhou stranu si říkám, jestli mám vůbec přihlášku posílat, zda mám nějakou šanci se tam dostat..(praxe:-/) Děkuji za odpověď;)
- Citovat
- Upravit
@Čauky píše:
Ahoj,
taky budu posílat přihlášku na tuhle školu, už mám nejvyšší čas:) Teprve letos maturuji, tudíž praxi nemám zatím žádnou:( Ale na prázdniny už jí mám zařízenou v mateřské školce, tak snad mi to u přijímaček pomůže… Vy tu píšete, že je lepší k přihláčce ještě přidat různé diplomy..mám zdravotnický kurz, 10 let jsem dělala mažoretky, myslíte že mi to může pomoci?:D Na druhou stranu si říkám, jestli mám vůbec přihlášku posílat, zda mám nějakou šanci se tam dostat..(praxe:-/) Děkuji za odpověď;)
Ahojky, Myslím, že šanci máš vždycky
Proto přihlášku určitě pošli
a zdravotní kurz a mažoretky tam určitě napiš, to je plus
A když jim řekneš, že budeš chodit v létě do školky, tak by měli přimhouřit oko
Tak třeba se potkáme. A ty jdeš na denní nebo dálkové? a Střední máš jakou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím Vás, je nějaký poplatek za podání přihlášky? Nemůžu se to nikde dočíst. :/
- Citovat
- Upravit
@Betty001 píše:
Holky prosím Vás, je nějaký poplatek za podání přihlášky? Nemůžu se to nikde dočíst. :/
neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci chodit na denní, bojím se dálkově…nevím co si pod tím mám představit..:-/ Střední mám obchodku-cestovní ruch, takže úplně mimo:D Ale tak zkusit to chci. Snad mi to vyjde:)
- Citovat
- Upravit
@Čauky píše:
Chci chodit na denní, bojím se dálkově…nevím co si pod tím mám představit..:-/ Střední mám obchodku-cestovní ruch, takže úplně mimo:D Ale tak zkusit to chci. Snad mi to vyjde:)
Jasně, tak ti přeji hodně štěstí
Já jdu na dálkové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reidi
Ahojky, přemýšlím už delší dobu (přihlášku jsem ještě nepodala- jsem ten typ, co honí vše na poslední chvíli
), že také zkusím štěstí- mám Ped. lyceum (maturita 2007), rok po škole jsem pracovala v MŠ jako zástup a potom už totálně mimo obor.
Chci se zeptat- co všechno poslat s přihláškou? Kopii maturitního+ kopie vysvědčení z každého ročníku nebo tam stačí jen opsat ty známky a připojit čestné prohlášení? A jak doložit tu praxi- stačí si k býv. zaměstnavateli dojít pro razítko? Bývalou smlouvu samozřejmě nemůžu najít, to samé vysvědčení z druháku ![]()
Díky a přeju hodně štěstí u přijímaček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enie Ahojky, tak to je sranda, take mam ped. lyceum
ale maturovala jsem o 3 roky pozdeji… Jinak ty vysvedceni staci opsat, ja jsem tedy zadne prohlaseni neposilala
a praxi jsem napsala na prihlasku a k tomu hodnoceni primo od reditelky. Jinak pokud mas nejake diplomy apod. Tak take pridej
A jdes na dalkove? Take preji hodne stesti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reidi
Díky
Pokusím se to zítra dát dohromady a poslat
Taky bych chtěla na dálkové, ale asi bych si neměla dělat moc naděje
Zájemců je hodně a určitě dají přednost těm, které momentálně učí
Minulý rok jsem zkoušela Spreciální pedagogiku na UK, měla jsem jen 2 odpovědi špatně- a nedostala jsem se
Tenhle rok jsem si jí ani nepodala, že jsem si říkala že to stejně nemá cenu a teď mě to samozřejmě mrzí… Tak alespoň kdyby ta VOŠ…
Mít jen to Ped. lyceum je pěkně na houby- stejné jako mít jen gympl
Njn, škoda že mi to došlo až v necelých 26 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit