Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak školské zákony neznám =oD a to dělám ve školce (kurňa) =o/
- Citovat
- Upravit
Já na tom nejsem se zákonama také nejlépe, ale myslím, že opravdu dosti záleží na osobním působení a na praxi. Kdy jdeš k přijímačkám ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu též v pátek ještě s kamarádkou - kolegyní z práce. Jaké máš reg. číslo pokud se smím zeptat. Já s kamarádkou máme dosti nízké na to, že jsem to posílala o dost dýl jak ona.
- Citovat
- Upravit
Já měla jít také v pátek, kamarádka ve čtvrtek…Já už nepojedu, kamarádku převědčuju, aby tam jela, ještě s enikam jinam nedostala a nechce. Mylsím, že je to škoda
- Citovat
- Upravit
Ať určitě jede…za zkoušku nic nedá..a lepší se o to pokusit než si vyčítat, že něco prošvihla…
Přihlášku jsem posílala někdy koncem dubna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s Vindy, za zkoušku nic nedá. Já jí posílala koncem března. Začátkem dubna. Bude to tedy veselé, každopádně se tam v pátek někde uvidíme i když se neznáme =oD
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka byla dneska na těch přijímačkách a prý v poho =o) tak to by jsme mohli dát =o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
příjímačky
Zdravím, holky nevíte jak dlouho ty přijímačky trvaly? Jedu taky zítra, jestli teda nezabloudím a ještě musím do práce.
- Citovat
- Upravit
a písmená část byla docela v pohodě, byly tam nějaké i školské zákony, modelové situace ajak by ses zachovala- porstě nic složitýho… Hodně záleží na pohovoru a na praxi