Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Betty001 píše:
Absolutně mimo obor, studuji Archivnictví - historieAle vůbec mě to neoslovilo, když už to mám teď rozstudováno, tak to chci pokud možno dokončit, ale v budoucnu se tomu určitě věnovat nechci.
Proto jsem si právě podala tu přihlášku a uvidím no..
Tyjo, tak to musí být celkem těžké. Mě historie nikdy moc nešla. Tak držím palce, ať to dokončíš a vyjde ti Voška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta historie ještě docela jde. Horší je spíš čtení a překlad starých německých textů, to je fakt peklo..Taky budu držet palce
a třeba se na přijímačkách potkáme
a od září budeme spolužačky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Betty001 píše:
Ta historie ještě docela jde. Horší je spíš čtení a překlad starých německých textů, to je fakt peklo..Taky budu držet palcea třeba se na přijímačkách potkáme
a od září budeme spolužačky
To by bylo super
Tak snad
Jeste si napiseme, kdy pujdeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, taky jdu letos na přijimačky na VOŠ. A vubec nevím jak to bude probíhat a co tam vlastně chtějí
Informace o tech přijimačkách na stránkách teda moc nemají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už někomu došla pozvánka? Vím, že je asi brzy, ale říkám si, že tento týden už mi mohla přijít, když příští týden už začínají přijímačky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soptik759 Ty zkoušíš obojí? Tak držím palce
Jinak asi nikdo moc netuší, co tam bude. Jak už se tu psalo, nějaký test z oblasti pedagogiky a psychologie a pak nějaký tvůrčí, kde asi budou kolečka či čáry, které máš dokreslit.. Težko říct, třeba tam bude úplně něco jiného. Jo, a od kolika máš to dálkové a jaký den? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano na obojí…nejsem totiž z Prahy a nevím jestli bych sehnala ubytování. A přejít z denní na dálkové by mi prý nemuseli povolit pro velký počet uchazečů. A dálkové mám 25.6 od 7:45. Budu muset vstávat ve 4 než se tam dostanu, už vidím jak mi to bude přemýšlet
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soptik759 Chápu
To já naštěstí bydlím v Praze, ale zas mám doma dva malé raubíře, takže také nevím, zda budu v super kondičce
Ale chci to prostě zkusit, kdyžtak zase příští rok
A ty jsi po matuře? Nebo pracuješ a jen si to chceš dodělat? Koukala jsem, že nejvíce bodů dávají za pohovor, tak hlavně abych ho nezvorala. Také jsem zvědavá, jak dlouho to celé bude trvat. Jo, přišli ti ty pozvánky doporučeně? Dneska jsem nezastihla pošťačku a nechala mi tu papírek, tak uvažuji, jestli je to ono
Tak až jí dostanu, tak napíšu v kolik a kdy jdu, třeba se potkáme
Držím jinak palce a pořádně se nadopuj kafem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, byla jsem ještě rok na jazykovce a ted jsem skoro rok dělala v dětským koutku. Jo doporučeně. Tak že to bude nejspíše ono
Jo to určitě dej vědet
Třeba se tam potkáme a přeju hodně štěstí at to dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soptik759 Tak to je slušná praxe
já zas přes rok ve školce
tak snad nám to pomůže
Dobrá, tak zřejmě zítra napíšu kdy a v kolik
Kdyžtak si pak ještě napíšeme po přijímačkách, kdybychom nešly ve stejný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No snad nám to k něčemu bude
Jo určitě, aspon si povíme pocity ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolegyně z práce prý dělala testy z pedagogiky a psychologie a zákonů týkajících se školství + zkouška z tělesné výchovy
- Citovat
- Upravit
Absolutně mimo obor, studuji Archivnictví - historie
Ale vůbec mě to neoslovilo, když už to mám teď rozstudováno, tak to chci pokud možno dokončit, ale v budoucnu se tomu určitě věnovat nechci.
Proto jsem si právě podala tu přihlášku a uvidím no..