Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky. Tak já jsem to taky zkusila, na přijímačku jdu 25.6. v 7.45. Taky musím vyjet brzy ráno. Nejsem z Prahy. Snad nám to dobře dopadne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty001 píše:
Já jdu teda až 26.6.
Tak ti dám vědět jaké to bylo. Pokud si teda budu něco pamatovat
třeba budu mít pak okno
ale už začínám mít fakt nervy, ještě jak se tu psalo, že se hlásí víc lidí než loni
A co ty? Jak si na tom s připravou?
A vůbec, jak jste na tom ostatní? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To budeš hodná:) já jsme úplně v klidu
Absolutně mi o nic nejde..pojedu si to tam fakt jen zkusit… Takže se neučím nic
Možná den předem na něco kouknu maximálně..
- Citovat
- Upravit
No já už začínám být dobře nervní. A nevíte nekdo kolik se tam lidi hlásilo vloni a kolik vzaly? Já to na jejich stránkách nenašla
Akorát čtu nějakou knižku o mateřské školce… Jinak nevím jak se mám připravovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soptik759 ahojky, no ja jsem nekde nasla, ze se jich tam hlasilo pres 300 a brali 78, ale nevim, zda to tak bylo
ja si ted studuji ten skolsky zakon, je to pekny bordel
jinak si take ctu jednu knihuvo vzdelavani v Ms, jinak taky moc nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedal by někdo radu, kdo dělal loni přijímačky, zda ten test byl hodně odborný? Nebo třeba i různé pedagogicko- psychologické situace? Jen, abych měla trochu představu. Vím, že to může být úplně jiný letos… Asi furt plašim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Největší počet bodů a ohodnocení je prý za ten pohovor a praxi nebo zaměstnání v oboru, čím delší a k danému tématu tím větší úspěch, další body do plus jsou prý za třeba nějaké další vysvědčení či osvědčení týkající se vzdělávání např. lofopedický kurz. jinak pohovor zaměřen na: zájmová orientace uchazeče a jeho základní orientace v odborné problematice. Část pohovoru je zaměřena na případné zkušenosti uchazeče z praxe. Kamarádka říkala, že polovinu otázek z testu nevěděla a přesto byla přijata přednostně díky ústnímu pohovoru neb pracuje jako učitelka v MŠ. Takže z testu bych si takový strach holky nedělala to dáte!
- Citovat
- Upravit
Tady jsem našla kolik jich přijali minulý rok -http://www.infoabsolvent.cz/Skoly/Skola/600005844
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji
Nooo tak to je pěkný, a když je letos více lídí tak co bude zajímavé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praxi měla 2,5roku v MŠ plus dělala kdysi trenérku malým plavcům na bazénu, ale na stránkách píšou, že nejvíce bodů je možné získat pohovorem takže hlavně záleží podle mne na tom jak zaujmete váženou porotu:) hlavu vzhůru a hodně zdaru! já budu naivně přeci jen čekat kdyby náhodou na druhé kolo:-))
- Citovat
- Upravit
No tak se uvidí
snad se poštěstí. Já mám praxi 1 rok a 3 měsíce, tak snad za to dostanu nějaké body. Holky už se to blíží, tak držím palce. A ti kdo jdou také 25., tak se tam uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, máte-li někdo informace: JAK DLOUHO PŘIJÍMAČKY TRVAJÍ? Kvůli hlídání… jinak to pro mě nevypadá nadějně, v MŠ jsem nepracovala
.
- Citovat
- Upravit