Přijímačky na VOŠ Evropská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
289
12.6.13 20:22

Tak se tam alespon uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.13 21:24

Ahoj holky. Tak já jsem to taky zkusila, na přijímačku jdu 25.6. v 7.45. Taky musím vyjet brzy ráno. Nejsem z Prahy. Snad nám to dobře dopadne. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty001
12.6.13 21:41

Já jdu teda až 26.6. :)

• Citovat
  • Upravit
289
14.6.13 14:26
@Betty001 píše:
Já jdu teda až 26.6. :)

Tak ti dám vědět jaké to bylo. Pokud si teda budu něco pamatovat :D třeba budu mít pak okno :D ale už začínám mít fakt nervy, ještě jak se tu psalo, že se hlásí víc lidí než loni :? A co ty? Jak si na tom s připravou?

A vůbec, jak jste na tom ostatní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty001
14.6.13 15:28

To budeš hodná:) já jsme úplně v klidu :) Absolutně mi o nic nejde..pojedu si to tam fakt jen zkusit… Takže se neučím nic :) Možná den předem na něco kouknu maximálně..

• Citovat
  • Upravit
22
14.6.13 18:06

No já už začínám být dobře nervní. A nevíte nekdo kolik se tam lidi hlásilo vloni a kolik vzaly? Já to na jejich stránkách nenašla :( Akorát čtu nějakou knižku o mateřské školce… Jinak nevím jak se mám připravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
14.6.13 18:10

@soptik759 ahojky, no ja jsem nekde nasla, ze se jich tam hlasilo pres 300 a brali 78, ale nevim, zda to tak bylo :nevim: ja si ted studuji ten skolsky zakon, je to pekny bordel :-D jinak si take ctu jednu knihuvo vzdelavani v Ms, jinak taky moc nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
14.6.13 18:31

Nedal by někdo radu, kdo dělal loni přijímačky, zda ten test byl hodně odborný? Nebo třeba i různé pedagogicko- psychologické situace? Jen, abych měla trochu představu. Vím, že to může být úplně jiný letos… Asi furt plašim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karollin
14.6.13 19:23

Největší počet bodů a ohodnocení je prý za ten pohovor a praxi nebo zaměstnání v oboru, čím delší a k danému tématu tím větší úspěch, další body do plus jsou prý za třeba nějaké další vysvědčení či osvědčení týkající se vzdělávání např. lofopedický kurz. jinak pohovor zaměřen na: zájmová orientace uchazeče a jeho základní orientace v odborné problematice. Část pohovoru je zaměřena na případné zkušenosti uchazeče z praxe. Kamarádka říkala, že polovinu otázek z testu nevěděla a přesto byla přijata přednostně díky ústnímu pohovoru neb pracuje jako učitelka v MŠ. Takže z testu bych si takový strach holky nedělala to dáte!

• Citovat
  • Upravit
289
14.6.13 19:30

A jak dlouhou mela praxi? Jinak moc dekuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
14.6.13 19:50

Tady jsem našla kolik jich přijali minulý rok -http://www.infoabsolvent.cz/Skoly/Skola/600005844

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.6.13 09:07

Děkuji :) Nooo tak to je pěkný, a když je letos více lídí tak co bude zajímavé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karollin
15.6.13 15:02

Praxi měla 2,5roku v MŠ plus dělala kdysi trenérku malým plavcům na bazénu, ale na stránkách píšou, že nejvíce bodů je možné získat pohovorem takže hlavně záleží podle mne na tom jak zaujmete váženou porotu:) hlavu vzhůru a hodně zdaru! já budu naivně přeci jen čekat kdyby náhodou na druhé kolo:-))

• Citovat
  • Upravit
289
16.6.13 20:28

No tak se uvidí :) snad se poštěstí. Já mám praxi 1 rok a 3 měsíce, tak snad za to dostanu nějaké body. Holky už se to blíží, tak držím palce. A ti kdo jdou také 25., tak se tam uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mara13
17.6.13 08:32

Prosím, máte-li někdo informace: JAK DLOUHO PŘIJÍMAČKY TRVAJÍ? Kvůli hlídání… jinak to pro mě nevypadá nadějně, v MŠ jsem nepracovala :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze