Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj reidi, díky za nabídku, ale já ještě nevím v kolik dorazím na nádraží. Kamarádka mi poradila i tramvajové spojení. Je bez přestupu, tak toho asi využiji. Nevíte jak dlouho ty přijímačky asi trvají? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 7:45 byl zacatek. Test trval 45 minut- do 9:00. A pak jsou pohovory, podle abecedy. Kazdy je tam cca 5 a vice minut. Ja jsem mela po 10:00 konec.
- Citovat
- Upravit
Trochu jinak:D -
Ahoj, tak jsem se tam nedostala Jsem 49, mela sem 83 bodu. Prede mnou je jeste 13 lidi, minimum je 80 bodu. Takze me jakoze vzali, jen lidi je moc
Tedka me stve, ze sem se na to vubec neucila, ale zase mam uplne jiny obor, tak si myslim, ze to umisteni neni tak spatny. Tak premyslim na odvolani – ma to vubec cenu? Dekuji
- Citovat
- Upravit
@kolokol píše:
Ahoj, prosim nevíte, jestli je na tuto školu i druhé kolo přijímacího řízení?
Ahoj, Jelikož je velký zájem, tak se zřejmě 2. kolo nebude konat… už to tu někdo psal, že tam volal a že se hlásí hodně lidí, ale počkej si a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@konvalinka32 Jasně, to byla jen nabídka
Tak se tam třeba potkáme
Jsem zvědavá kolik nás tam zítra bude, podle toho asi záleží, jak dlouho to bude trvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já tam volala a sekretářka mi sdělila, že letos se nahlásilo dvakrát toliklidí než jiné ročníky tak to vypadá, že druhé kolo ani neproběhne ostatně říkala ať sleduji jejich stránky, že možné to je:-)
- Citovat
- Upravit
Druhé kolo
I já se telefonicky informovala a bylo mi řečeno to samé rozhodně pošlu přihlášku hned začátkem příštího roku, pracuji druhým rokem v MŠ a nutně musím mít kvalifikaci jinak je novelizace v zákonech o ped. pracavnících neúprosná:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahojkyz píše:
Ahoj, tak jsem se tam nedostalaJsem 49, mela sem 83 bodu. Prede mnou je jeste 13 lidi, chybi mi 8 bodu. Tedka me stve, ze sem se na to vubec neucila, ale zase mam uplne jiny obor, tak si myslim, ze to umisteni neni tak spatny. Tak premyslim na odvolani - ma to vubec cenu? Dekuji
ahoooj ja jsem tesne pred tebou! a odvolani urcite posilam protoze sem fakt chci jit..
jinak to s tim pohybem bude asi to dokreslovani tech obrazku (prijde mi to divny ale nejspis to tak bude).
drzim palce! ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, držím palce
Napište prosím do kolika ty přijímačky jsou, mě čekají zítra :/ Už mám nervy z hlídání… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enie Ahojky, prijimacky mi trvaly asi do 11 hod. Test trval do deviti a po devate se chodilo na pohovory - volaji si po abecede. A byly jsme rozdeleny do peti trid asi po 25. A v testu bylo uz zminene osifikace, dysgrafie, autismus, somatopedie atd. Uz si nepamatuji, pak situace ze skolky a pote dokreslovani podle predstavy. Na pohovoru se vetsinou ptaji, jakou mas stredni, praxi a obcas nejake pojmy a odbornou literaturu. Take drzim palce. Ale hlasi se dohromady 500 lidi. Tak moc tomu neverim, ze me vezmou. Ale tak pokus je pokus. Hodne stesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reidi
500 lidí? Má vůbec cenu tam jezdit
A já jsem až od ‚S‘… a tatínek je naprosto neschopný co se týče přebalování pokakaných plín, no potěš… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lida1976 Predpokladam, ze ve ctvrtek. Ale je mozne, ze uz zitra po prijimackach daji vysledky. To nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enie Cenu to ma vzdycky
Ale chapu te s tim hlidanim, ale tatinek to projednou zvladne. My jsme v te tride byly vsichni bud od M nebo od N. Takze to budes mit taky tak. Jde to celkem rychle, jak jsem psala bylo nas v te tride 25.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosim nevíte, jestli je na tuto školu i druhé kolo přijímacího řízení?