Přijímačky na VOŠ Evropská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kolokol
24.6.13 13:01

Ahoj, prosim nevíte, jestli je na tuto školu i druhé kolo přijímacího řízení?

• Citovat
  • Upravit
24.6.13 13:11

Ahoj reidi, díky za nabídku, ale já ještě nevím v kolik dorazím na nádraží. Kamarádka mi poradila i tramvajové spojení. Je bez přestupu, tak toho asi využiji. Nevíte jak dlouho ty přijímačky asi trvají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ahojkyz
24.6.13 13:28

V 7:45 byl zacatek. Test trval 45 minut- do 9:00. A pak jsou pohovory, podle abecedy. Kazdy je tam cca 5 a vice minut. Ja jsem mela po 10:00 konec.

• Citovat
  • Upravit
Ahojkyz
24.6.13 13:49

Trochu jinak:D -
Ahoj, tak jsem se tam nedostala Jsem 49, mela sem 83 bodu. Prede mnou je jeste 13 lidi, minimum je 80 bodu. Takze me jakoze vzali, jen lidi je moc :( Tedka me stve, ze sem se na to vubec neucila, ale zase mam uplne jiny obor, tak si myslim, ze to umisteni neni tak spatny. Tak premyslim na odvolani – ma to vubec cenu? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
289
24.6.13 16:28
@kolokol píše:
Ahoj, prosim nevíte, jestli je na tuto školu i druhé kolo přijímacího řízení?

Ahoj, Jelikož je velký zájem, tak se zřejmě 2. kolo nebude konat… už to tu někdo psal, že tam volal a že se hlásí hodně lidí, ale počkej si a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
24.6.13 16:30

@konvalinka32 Jasně, to byla jen nabídka :) Tak se tam třeba potkáme :) Jsem zvědavá kolik nás tam zítra bude, podle toho asi záleží, jak dlouho to bude trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karollin
24.6.13 19:36

Ahoj já tam volala a sekretářka mi sdělila, že letos se nahlásilo dvakrát toliklidí než jiné ročníky tak to vypadá, že druhé kolo ani neproběhne ostatně říkala ať sleduji jejich stránky, že možné to je:-)

• Citovat
  • Upravit
9
24.6.13 19:40

Druhé kolo

I já se telefonicky informovala a bylo mi řečeno to samé rozhodně pošlu přihlášku hned začátkem příštího roku, pracuji druhým rokem v MŠ a nutně musím mít kvalifikaci jinak je novelizace v zákonech o ped. pracavnících neúprosná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MimiRoath
24.6.13 21:43
@Ahojkyz píše:
Ahoj, tak jsem se tam nedostala :( Jsem 49, mela sem 83 bodu. Prede mnou je jeste 13 lidi, chybi mi 8 bodu. Tedka me stve, ze sem se na to vubec neucila, ale zase mam uplne jiny obor, tak si myslim, ze to umisteni neni tak spatny. Tak premyslim na odvolani - ma to vubec cenu? Dekuji :)

ahoooj ja jsem tesne pred tebou! a odvolani urcite posilam protoze sem fakt chci jit..

jinak to s tim pohybem bude asi to dokreslovani tech obrazku (prijde mi to divny ale nejspis to tak bude).
drzim palce! :)

• Citovat
  • Upravit
369
25.6.13 12:37

Ahoj holky, držím palce :palec: Napište prosím do kolika ty přijímačky jsou, mě čekají zítra :/ Už mám nervy z hlídání… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
25.6.13 16:22

@Enie Ahojky, prijimacky mi trvaly asi do 11 hod. Test trval do deviti a po devate se chodilo na pohovory - volaji si po abecede. A byly jsme rozdeleny do peti trid asi po 25. A v testu bylo uz zminene osifikace, dysgrafie, autismus, somatopedie atd. Uz si nepamatuji, pak situace ze skolky a pote dokreslovani podle predstavy. Na pohovoru se vetsinou ptaji, jakou mas stredni, praxi a obcas nejake pojmy a odbornou literaturu. Take drzim palce. Ale hlasi se dohromady 500 lidi. Tak moc tomu neverim, ze me vezmou. Ale tak pokus je pokus. Hodne stesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.6.13 17:09

A kdy se dozvíš výsledek o přijetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
25.6.13 17:10

@reidi
500 lidí? Má vůbec cenu tam jezdit :lol: A já jsem až od ‚S‘… a tatínek je naprosto neschopný co se týče přebalování pokakaných plín, no potěš… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
25.6.13 17:20

@Lida1976 Predpokladam, ze ve ctvrtek. Ale je mozne, ze uz zitra po prijimackach daji vysledky. To nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
25.6.13 17:23

@Enie Cenu to ma vzdycky :) Ale chapu te s tim hlidanim, ale tatinek to projednou zvladne. My jsme v te tride byly vsichni bud od M nebo od N. Takze to budes mit taky tak. Jde to celkem rychle, jak jsem psala bylo nas v te tride 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze