Přijímačky na VOŠ Evropská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
1.7.13 21:35

@Mary13 Jo holka…Peďák teď táhne…dva měsíce dovolená…volné víkendy, svátky, většinou volno mezi Vánocemi a Silvestrem, žádné noční, 24 hod. služby a pod…přitom už teď slušný plat…resp. není rozdíl mezi platem uč. v Praze a ve vesnici…což taky není v každé profesi…(teda abych nekecala, mám stejný plat jako v Praze…tak je to snad všude :nevim: dle plat. tabulek)a pracovní doba 6,5 hod…resp. 31 hod.za týden…myslím, že je to v dnešní době velmi dobré zaměstnání…(pokud tedy nejsi moc náročná)
PS: Já se dostala taky až na podruhé…napoprvé jsem byla asi 40 míst pod čarou…)
Za odvolání dáte max. pár korun na poště…zkuste to…

• Citovat
  • Upravit
9
2.7.13 11:14

Jj souhlasím s Jitkou, dělám v MŠ teprve dva roky, ale pokud má člověk pevné nervy a hromadu trpělivosti tak je to výborná práce co se dnešní nabídky profesí týče. Navíc letos je velký nápor přihlášených na předškolní ped. a nejen tam neboť k tomu nahrává ta změna v zákonu o pedagogických pracovnících. Kdo nemá danou kvalifikaci tak maže z kola ven bohužel proto je tak velká tlačenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
3.7.13 14:01

Tak dnes odesílám odvolání, tak mi držte palce. Myslím si, že to ale nevyjde :(

Mary13 - Dáváš odvolání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.7.13 14:43

@reidi Dobře děláš… :palec: a otravuj je i v září…třeba někdo vzdá a odejde…zavolala bych na studijní, že jsi psala odvolání a že tě zajímá, jestli třeba někdo neodešel, že máš velký zájem studovat… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
289
3.7.13 15:49

@Jitka1976 Děkuji Jitko, kéž by to zabralo. To víš, že je kdyžtak budu prudit i v září :D… vážně o to studium moc stojím :) A kdyžtak to zkusím příští rok :) Měla jsem jen o 2 body méně než poslední přijatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
3.7.13 19:34

@reidi
Držím palce :hug: Moc Ti přeji aby Ti to dopadlo!! :)
Já se nakonec dostala na takový pedagogice hodně příbuzný obor… Účetnictví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.7.13 07:43

Reidi - odvolání podám, ale musím ho nejdřív napsat, teď u toho sedím a nic moc relevantního mne nenapadá… Měla jsem o 3 body míň, než poslední přijatý, ale mezi tím je 12 lidí, takže nevím, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.7.13 07:45

A Jitko, děkujeme za podporu a informace, mně to u přípravy na přijímačky hodně pomohlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
4.7.13 10:20

@Enie Moc děkuji :hug:, pak napíši, jak jsem dopadla, ale vzhledem k tomu, že to rozhoduje Magistrát hl. m. Prahy odbor školství, tak si moc nadějí nedávám. A gratuluji, tak učetnictví se vždycky hodí :) Pak ho třeba můžeš i učit viď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
4.7.13 10:23

@Mary13 Já jsem tam také napsala jako první důvod ty body, poté vzdělání mám Střední pedagogickou školu, poté praxi ve školce a učila jsem ve školkách tanec a dramatickou výchovu. Ale nevím, zda to bude k něčemu. Plus jsem k tomu dala Mat. vysvědčení, diplomy apod. No budeme si navzájem držet palce :)

@Jitka1976 Moc děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.7.13 14:53

Zklamání

Tak jsem dnes holky volala na studijní jestli je jako šance na druhé výběrové kolo nebo zdali se mohu alepsoň v září neustále vyptávat zdali někdo nevypadl z ročníku nebo tak, a paní mne velmi slušnou formou poslala víte kam…že prý mají stoprocentní výběr studentů, kteří rozhodně studium nevzdají a takové podobné řeči a letos prostě ať to ani nezkouším, doporučila mi jediné poslat si přihlášku začátkem příštího roku takže je to pro letošek už vzdávám :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
4.7.13 17:16

@Lida1976 Tak to jsem tedy zvědavá na to odvolání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
4.7.13 17:47

Není za co…holky, já se taky dostala až na podruhé…poučila jsem se z chyb…věděla jsem co bude v testu příští rok (to samé)a na co se ptají u pohovoru…zklamání bylo o to větší, že jsem byla fakt přesvědčená, že jsem všechno udělala dobře…test, pohovor… :nevim: no, studená sprcha…
Na studijní se teda vykašli…v září volej…nebo pokud to nemáš daleko a budeš mít cestu do prahy, stavila bych se osobně…k řediteli/zástupci a poptat se… vždycky někdo vzdá…to kecají…i mě spadla brada, když nám říkali, co po nás budou chtít k zápočtům a zkouškám…holt v našem věku už jsme odvykli studovat…+ rodina, děti…ale dá se to zvládnout…vypadá to hůř než to je…
Držim palce a když to nevyjde, za rok bych to prubla znovu…

• Citovat
  • Upravit
9
5.7.13 10:22

jj

JJ já to nevzdávám spíše jsem nepochopila jak někdo může tvrdit, že již předem vědí, že nikdo studium nepřeruší nebo nevzdá… to se jako podepisovali vlastní krví bo co?:-D spíš jsem více doufala v to druhé kolo…a ty Reidi nic nevzdávaje bez boje, rozhodně se odvolej máš mnohem větší šance než já:-) držím palce a když nic tak příští rok se tam jistě sejdeme, nebo spíš tě budu otravovat a vyzvídat co vše bylo v pohovoru a u testu ať jdu připravená:-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
6.7.13 13:24

@Lida1976 Také nechápu, jak mohou na stopro vědět, že všichni nastoupí nebo to nevzdají. Je pravda, že se tam hlásilo hodně učitelek, které to vzdělání potřebují, tak zda nemyslela to. A koukala jsem, že mají ještě náhradní termín přijímaček, takže mají rezervu ještě pro tyto lidi a asi i nějakou na to odvolání. Je zvláštní, že na jedné stránce jsem našla, že v minulém roce vzali něco přes 70 lidí a také měli předpokládaný počet přijatých 40 :nevim: No uvidíme, budeme si držet palce a v nejhorším příští rok se sejdeme na přijímačkách. Také jsem zvědavá do kdy se dozvím, jak se rozhodlo to odvolání, už teď jsem na trní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze