Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jj souhlasím s Jitkou, dělám v MŠ teprve dva roky, ale pokud má člověk pevné nervy a hromadu trpělivosti tak je to výborná práce co se dnešní nabídky profesí týče. Navíc letos je velký nápor přihlášených na předškolní ped. a nejen tam neboť k tomu nahrává ta změna v zákonu o pedagogických pracovnících. Kdo nemá danou kvalifikaci tak maže z kola ven bohužel proto je tak velká tlačenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes odesílám odvolání, tak mi držte palce. Myslím si, že to ale nevyjde ![]()
Mary13 - Dáváš odvolání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reidi Dobře děláš…
a otravuj je i v září…třeba někdo vzdá a odejde…zavolala bych na studijní, že jsi psala odvolání a že tě zajímá, jestli třeba někdo neodešel, že máš velký zájem studovat… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 Děkuji Jitko, kéž by to zabralo. To víš, že je kdyžtak budu prudit i v září
… vážně o to studium moc stojím
A kdyžtak to zkusím příští rok
Měla jsem jen o 2 body méně než poslední přijatý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reidi
Držím palce
Moc Ti přeji aby Ti to dopadlo!! ![]()
Já se nakonec dostala na takový pedagogice hodně příbuzný obor… Účetnictví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reidi - odvolání podám, ale musím ho nejdřív napsat, teď u toho sedím a nic moc relevantního mne nenapadá… Měla jsem o 3 body míň, než poslední přijatý, ale mezi tím je 12 lidí, takže nevím, nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A Jitko, děkujeme za podporu a informace, mně to u přípravy na přijímačky hodně pomohlo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enie Moc děkuji
, pak napíši, jak jsem dopadla, ale vzhledem k tomu, že to rozhoduje Magistrát hl. m. Prahy odbor školství, tak si moc nadějí nedávám. A gratuluji, tak učetnictví se vždycky hodí
Pak ho třeba můžeš i učit viď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mary13 Já jsem tam také napsala jako první důvod ty body, poté vzdělání mám Střední pedagogickou školu, poté praxi ve školce a učila jsem ve školkách tanec a dramatickou výchovu. Ale nevím, zda to bude k něčemu. Plus jsem k tomu dala Mat. vysvědčení, diplomy apod. No budeme si navzájem držet palce ![]()
@Jitka1976 Moc děkujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zklamání
Tak jsem dnes holky volala na studijní jestli je jako šance na druhé výběrové kolo nebo zdali se mohu alepsoň v září neustále vyptávat zdali někdo nevypadl z ročníku nebo tak, a paní mne velmi slušnou formou poslala víte kam…že prý mají stoprocentní výběr studentů, kteří rozhodně studium nevzdají a takové podobné řeči a letos prostě ať to ani nezkouším, doporučila mi jediné poslat si přihlášku začátkem příštího roku takže je to pro letošek už vzdávám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není za co…holky, já se taky dostala až na podruhé…poučila jsem se z chyb…věděla jsem co bude v testu příští rok (to samé)a na co se ptají u pohovoru…zklamání bylo o to větší, že jsem byla fakt přesvědčená, že jsem všechno udělala dobře…test, pohovor…
no, studená sprcha…
Na studijní se teda vykašli…v září volej…nebo pokud to nemáš daleko a budeš mít cestu do prahy, stavila bych se osobně…k řediteli/zástupci a poptat se… vždycky někdo vzdá…to kecají…i mě spadla brada, když nám říkali, co po nás budou chtít k zápočtům a zkouškám…holt v našem věku už jsme odvykli studovat…+ rodina, děti…ale dá se to zvládnout…vypadá to hůř než to je…
Držim palce a když to nevyjde, za rok bych to prubla znovu…
- Citovat
- Upravit
jj
JJ já to nevzdávám spíše jsem nepochopila jak někdo může tvrdit, že již předem vědí, že nikdo studium nepřeruší nebo nevzdá… to se jako podepisovali vlastní krví bo co?:-D spíš jsem více doufala v to druhé kolo…a ty Reidi nic nevzdávaje bez boje, rozhodně se odvolej máš mnohem větší šance než já:-) držím palce a když nic tak příští rok se tam jistě sejdeme, nebo spíš tě budu otravovat a vyzvídat co vše bylo v pohovoru a u testu ať jdu připravená:-) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lida1976 Také nechápu, jak mohou na stopro vědět, že všichni nastoupí nebo to nevzdají. Je pravda, že se tam hlásilo hodně učitelek, které to vzdělání potřebují, tak zda nemyslela to. A koukala jsem, že mají ještě náhradní termín přijímaček, takže mají rezervu ještě pro tyto lidi a asi i nějakou na to odvolání. Je zvláštní, že na jedné stránce jsem našla, že v minulém roce vzali něco přes 70 lidí a také měli předpokládaný počet přijatých 40
No uvidíme, budeme si držet palce a v nejhorším příští rok se sejdeme na přijímačkách. Také jsem zvědavá do kdy se dozvím, jak se rozhodlo to odvolání, už teď jsem na trní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mary13 Jo holka…Peďák teď táhne…dva měsíce dovolená…volné víkendy, svátky, většinou volno mezi Vánocemi a Silvestrem, žádné noční, 24 hod. služby a pod…přitom už teď slušný plat…resp. není rozdíl mezi platem uč. v Praze a ve vesnici…což taky není v každé profesi…(teda abych nekecala, mám stejný plat jako v Praze…tak je to snad všude
dle plat. tabulek)a pracovní doba 6,5 hod…resp. 31 hod.za týden…myslím, že je to v dnešní době velmi dobré zaměstnání…(pokud tedy nejsi moc náročná)
PS: Já se dostala taky až na podruhé…napoprvé jsem byla asi 40 míst pod čarou…)
Za odvolání dáte max. pár korun na poště…zkuste to…