VOŠ Prigo Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
21.2.20 09:45

Můj přítel má absolvovanou VOŠ PRIGO a nyní studuje na VŠ PRIGO, jak to popisuje @miopacek tak je to úplně jiná škola :nevim:. S přístupem je tam maximálně spokojen, tím že má VOŠ mu hodně předmětů uznali a tím pádem studuje druhák i prvák dohromady. Byla jsem se s ním v Havířově podívat a škola vypadá moc hezky, vše je čisté bufet pěkný a ceny rozumné. Venku zahrada prostě taková pohoda a klídek. Když to srovnám s veřejnou školou, kde jsem studovala já, tak mi to přijde o hodně lepší. Školu mají 3dny v týdnu, takže se může věnovat i práci při denním studiu. Stěžovat si na velikost záchodu mi přijde dost blbé. Přála bych vám abyste zhlédla i jiné školy :lol: hlavně koleje v Brně, to je PRIGO luxus. Pro učebnice jsem taky musela chodit do vědecké knihovny, nebo si koupit skripta. Mě to připadá že paní má spíš osobní problém a tady to ventiluje. A výmluva že tam chodí bo to má za rohem? To už mohla rovnou napsat že je líná a nechce nikam jinam chodit. Praxi vám závidím skvělá možnost jak se dostat do pracovního procesu, ale pokud si stěžujete i na to, tak se vám pracovat asi moc nechce. Jinak vysoká škola je především o vlastním přístupu a samostudiu, nás na přednášky chodili stovky a zde je aspoň možnost individuálního přístupu. Výuku jsem v Brně měla normálně do 19:30 a mezi přednáškami i 4hod okno. Samozřejmě je tam spoustu věcí co by se dalo vylepšit, např. strava pro studenty. Prosím proberte se v životě Vám pečení holuby nebudou lítat do hudby :zed: a ventilovat někde své frustrace mi přijde hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.3.20 18:26

@Verocapi Bohužel je to naprosto jinak :). Vlastní zkušenost je ta nejlepší a slečna z vošky taky spokojená není :)
Poslala jsem vám zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 19:55

VOŠ Prigo

Studovala jsem státní školu a mám vystudovanou VOŠ Prigo (Obecně právní činnost). Je to hodně jiné než s, státní školy.
Výhody: sekretariát zná vaše jméno, učitelé Vás znají, diskutují s Vámi, učiva není tolik ( řekla bych, že o něco těžší gymnázium, samozřejmě jsou i težké předměty, ale ne všechny), zkoušky se dají zvládnout
Nevýhody: na zkoušku máte jen dva pokusy, vzhledem k tomu, že učí externisté, často odpadali hodiny nečekaně, v prvním ročníku jsem měla velké mezery v rozvrhu, škola se chlubí tím, jak spolupracuje s těmi a těmi organizacemi, ale praxi Vám nezařídí ani nepomůže, jen si připíše další spolupráci, i když si to najde sám student
Co se týká výuky, tak jsou tam učitelé, kteří jsou opravdu skvělí, ale najdou se i takoví, kteří Vám nedají nic. Hlavně učitelé na ekonomiku a účetnictví byla velká slabota, co se týká práva nemůžu si ztěžovat. Výuka je zajímavá, prokládána praktickými znalostmi, jako největší mínus této školy vidím ve vedení. Prigo si neustále hraje na VIP přístup, ale ve výsledku neuměli dát včas vědět, že výuka nebude, nesmyslné náhrady. Škola se pyšní exkurzemi, ale za 3 roky jsme byli na jedné. Pokaždé, co jdete na sekretariát, tak jakákoliv maličkost je problém. Škola to těžká není, výuka je dcl zajímavá, ale za mě by se sekretariát měl lehce zamyslet nad sebou. To je jediné s čím jsem měla problém a s paní uklízečkou, která nás věčně peskovala v 19:00 že si dovolujeme ji pošlapat chodbu (tohle berte s humorem) když jsme šli domů, ale to je chyba ve vedení. Jinak to je moc pečlivá paní, ale když to bylo pořád, tak už to naštvalo :D

• Citovat
  • Upravit
6
13.9.20 21:19
@Anonymní píše:
Studovala jsem státní školu a mám vystudovanou VOŠ Prigo (Obecně právní činnost). Je to hodně jiné než s, státní školy.
Výhody: sekretariát zná vaše jméno, učitelé Vás znají, diskutují s Vámi, učiva není tolik ( řekla bych, že o něco těžší gymnázium, samozřejmě jsou i težké předměty, ale ne všechny), zkoušky se dají zvládnout
Nevýhody: na zkoušku máte jen dva pokusy, vzhledem k tomu, že učí externisté, často odpadali hodiny nečekaně, v prvním ročníku jsem měla velké mezery v rozvrhu, škola se chlubí tím, jak spolupracuje s těmi a těmi organizacemi, ale praxi Vám nezařídí ani nepomůže, jen si připíše další spolupráci, i když si to najde sám student
Co se týká výuky, tak jsou tam učitelé, kteří jsou opravdu skvělí, ale najdou se i takoví, kteří Vám nedají nic. Hlavně učitelé na ekonomiku a účetnictví byla velká slabota, co se týká práva nemůžu si ztěžovat. Výuka je zajímavá, prokládána praktickými znalostmi, jako největší mínus této školy vidím ve vedení. Prigo si neustále hraje na VIP přístup, ale ve výsledku neuměli dát včas vědět, že výuka nebude, nesmyslné náhrady. Škola se pyšní exkurzemi, ale za 3 roky jsme byli na jedné. Pokaždé, co jdete na sekretariát, tak jakákoliv maličkost je problém. Škola to těžká není, výuka je dcl zajímavá, ale za mě by se sekretariát měl lehce zamyslet nad sebou. To je jediné s čím jsem měla problém a s paní uklízečkou, která nás věčně peskovala v 19:00 že si dovolujeme ji pošlapat chodbu (tohle berte s humorem) když jsme šli domů, ale to je chyba ve vedení. Jinak to je moc pečlivá paní, ale když to bylo pořád, tak už to naštvalo :D

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda škola poskytuje materiály, sylaby k jednotlivým předmětům. Když se nemohu dostavit na studijní blok, mám kontaktovat přímo vyučujícího? Nemáte nějaké studijní materiály k nahlédnutí? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.21 19:20

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s VOŠ PRIGO v Havířově konkrétně s oborem Všeobecná sestra

• Citovat
  • Upravit
2
8.12.21 16:59

Střední škola PRIGO

Dobrý den chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost se střední školou Prigo?
moje dcera se letos rozhoduje o střední a přemýšlíme o této ale nevím jaké to tam je za zavřenými dveřmi budu ráda za odpověď :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.2.22 22:30
@Anonymní píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s VOŠ PRIGO v Havířově konkrétně s oborem Všeobecná sestra

Háčkuji se mam podanou přihlášku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.25 15:44

@Robo2 ahoj, můžu se zeptat, studoval jsi nakonec sestru na prigu? Můžeš doporučit? Uvažuji nad oborem dětská sestra, ale přemýšlím, jestli pak nebudu mít problém se uplatnit, jestli i jako dětskou sestru by mě vzali na nedetske oddělení? :think:

• Citovat
  • Upravit
52
12.5.25 17:13
@Anonymní píše: Více

Nestudoval ale vzit te vemou určitě na dětském je málo sester. Nakonec jsme si to rozmyslel:-) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.25 14:56

Je tady ještě někdo, kdo studoval sestru na prigu, ideálně kombinovaně? Jak je to s praktickou výukou? Jak se to dá skloubit s prací, když nepracuji momentálně ve zdravotnictví?

• Citovat
  • Upravit
5
14.1.26 13:34
@Anonymní píše: Více

Zdravim zkusenosti mam a klidne se s vami o ne podelim… prosim napiste mi na instagram **************, vse vam mile rada reknu tak jak to uprimne je :)

upraveno adminem a smazán kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko