Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zaprvé si to asi můžeš nakreslit v malování a za druhé - je to dost trapné, určitě by to novomanželé chtěli? Jsem zpětně ráda, že jsem na naší svatbě všechny obdobné hry zatrhla.
Díky bohu, že sem na své svatbě podobné hry zatrhla. Není nic trapnejsiho, než dát na svatbě novomanzelum voucher na rozvod.
Takových pitomostí najdeš, stačí googlit. Osobně mi to taky přijde dost nevhodné, ale ty sama znáš nevěstu a ženicha a jejich smysl pro humor určitě lépe ![]()
Jsem ráda že takové hry jsme neměli prijde mi to trapné a popravde dostat voucher na rozvod v den svatby bych vazne nechtela ale zase ty víš co máte rádi a co ne
Tak jako když už někdo má potřebu dělat podobné humory, tak by bylo lepší, kdyby bylo vidět, že si s tím dal práci a vymyslel to tak, aby to bylo konkrétně o těch dvou a ne nějaká idiocie z internetu.
Ale jinak budou daleko radši, když jim dáš prachy.
To te kamaradce zavidis, ze se vdava nebo proc zrovna tam chces hrat takovou hovadinu? ![]()
Edit- ale nevestu neznam, tak treba ji to prijde jako sranda k popukani…
Jsi si jistá, že se tohle novomanželům bude líbit? Ty je znáš nejlíp, mně osobně by to ale přišlo silně nevhodné. Voucher na rozvod v den svatby, ouch
Nakresli to sama, ať je to aspoň originální. Osobně by mi to prislo velmi nevhodné a ani trochu vtipné. Vlastně by mne to o trochu ranilo byt novomanžely
Ježíš to je další bláznivina co musím zakázat až se budem brát. Sme ve fázi plánování a už tak musím krotit tchyni a její výmysly, teď abych krotila i kamarádky, aby je podobna traparna nenapadla
nepřijde mi to vtipné zmiňovat na svatbě hned rozvod.
Ja osobne taky tyhle hry zatrhla. Ale treba kamaradka to mela a bavili se. Nekdo na to je, nekdo ne. Ale asi bych nedavala voucher na rozvod, ale treba ze ten, ktery neuhadne, musi pro toho druheho neco delat. Treba tyden snidane do postele, nebo nevim.. zminovat rozvod na svatbe mi prijde taky moc..
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu… jdu na svatbu a mám na starosti hry… chci tam dát manželský kvízna konci kvízu-když se novomanželé neshodují se dáva VOUCHER NA ROZVOD. nevíte, kde se to dá sehnat, popřípadě nemá to někdo doma?
Prosím, prosím pomožte mi
anonym, aby si to nevěsta nepřečetla
hry na svatbě jsou samy o sobě dost ubohé a nucené.. a hra, ve které se dává „voucher na rozvod“?
Ty hádám nebudeš nejostřejší pastelka v penálu co? Chtěla bys ty na své vysněné svatbě slyšet od nejbližší kamarádky, že se určitě rozvedete, protože jste neprošli nějakým stupidním kvízem? ![]()
Kvíz jsme měli a byla to sranda. Ale dostat voucher na rozvod, tak teda fakt nejasam radosti.
Dobrý den, prosím o radu… jdu na svatbu a mám na starosti hry… chci tam dát manželský kvíz
na konci kvízu-když se novomanželé neshodují se dáva VOUCHER NA ROZVOD. nevíte, kde se to dá sehnat, popřípadě nemá to někdo doma?
Prosím, prosím pomožte mi
anonym, aby si to nevěsta nepřečetla