Voucher na rozvod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6667
4.6.19 17:27

Já jsem všeobecně hravý člověk, i na svatbě jsme měli spoustu her, ale tohle je teda pěkná hovadina… Doporučuju to ještě zvážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26581
4.6.19 17:29

Myslim, ze to bude novomanzelum pripadat vtipne az tak na zlate svatbe, ted jeste ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
4.6.19 17:32

Za mě totální trapárna o rozvodu bych tam neplkla ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106537
4.6.19 17:35
@Kriss Tina píše:
Ježíš to je další bláznivina co musím zakázat až se budem brát. Sme ve fázi plánování a už tak musím krotit tchyni a její výmysly, teď abych krotila i kamarádky, aby je podobna traparna nenapadla :roll: nepřijde mi to vtipné zmiňovat na svatbě hned rozvod.

byla jsem v posledni dobe na dvou svatbach…a kviz byl v obou pripadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
4.6.19 17:39

@Venetia a dostali pak na konci kvízu voucher na rozvod??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106537
4.6.19 17:41
@Kriss Tina píše:
@Venetia a dostali pak na konci kvízu voucher na rozvod??

Myslím, že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
4.6.19 17:43

@Venetia no o to de. Já neříkám že nejaky hry a kvízy jsou úplně špatně, někoho to může bavit, ale tady šlo o tu zmínku o rozvodu. To je na svatbě fakt nevhodné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
4.6.19 17:57

Ani mě by se to nelíbilo. Jako všichni se zasmějou, ale bude to smích vynucený trapností. Jediný, kdo se asi bude opravdu smát upřímně, budou padesátiletí pupkatí strejcové. Tam moje zkušenost říká, že jim takové věci přijdou vtipné.

Já kdybych se vdávala, všechny nesmysly typu hry, tomboly, dražby atd. bych nekompromisně smetla ze stolu. Už jako dítě jsem nesnášela tyhle aktivity. Takové ty hrozně trapné hry, do kterých se musí každý zapojit a k té trapnosti aspoň nějak přispět. Vždycky bylo vidět, že je všem děsně trapně (ať už ve škole, nebo v práci, nebo na svatbě), že se nikdo nebaví a vázne to, ale stejně s tím příště učitelka nebo nadřízený přišli znovu. Na svatbě jsem se vždycky dekovala s chlapama k baru.

Jakékoliv trapnosti, které se týkají vztahu, jsou o to blbější. Nikdy nevíte, jak to ti dva mají. I když se třeba berou. Pár týdnů už můžou být z toho všeho trochu na mrtvici a vy jim dáte tohle. Já třeba před svatbou žádala kamarádku nevěstu, aby až bude házet kyticí, nemířila na mě. Že ji opravdu chytit nechci. Věděla jsem totiž, co můžou od těch lidí čekat a bylo mi jasné, že z toho bude nepříjemná situace. Kamarádce ale připadalo hrozně vtipné se s ostatními domluvit, aby včas uhly a kytice samozřejmě trefila mě. Dvě hodiny pak všichni vyloženě jeli do mého přítele, kdy že si mě konečně vezme (známá mi dokonce do náruče narvala své miminko a pak se rozplývala, jak by nám to slušelo :pocitac: ). Mému příteli bylo hrozně trapně, rudý byl až za ušima a vůbec nevěděl, jak reagovat. Takže ze slušnosti nereagoval nijak. Bylo mi ho hrozně líto. Ale nechtěla jsem zkazit svatbu tím, že bych je seřvala. Už v té době nám oběma bylo totiž jasné, že náš vztah se do fáze, kdy by se uvažovalo o svatbě a dětech, nikdy nedostane. A upřímně - tohle tomu opravdu vůbec nepomohlo. Takže prostě nikdy nevíte a i to co je myšleno jako legrace, může tnout do živého. Hodně lidí je během příprav svatby (a zkrátka v tom období) spíš na rozvod no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
4.6.19 18:15

Voucher na rozvod by mi v den svatby vážně nepřišel vtipný. Když už něco, tak co třeba voucher na Intenzivní kurz poznávání partnera? Nebo něco podobnýho, ale rozvod mi přijde hodně hloupý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.6.19 19:10

Aby z toho nebyl spíš voucher pro bývalou kamarádku :roll:

Souhlasím s holkama nade mnou, vymyslet jinou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.6.19 19:16

Musím souhlasit s holkama, jsme ve fázi příprav, budu ráda za nějakou hru, jednu, dvě maximálně, ale abychom dostali na konci voucher na rozvod? Naprosto nevhodné… Jestli si za tím voucherem stojíš, tak bych volila „termín náhradní zkoušky - zlatá svatba“ či něco na tento způsob.. o rozvodu ani slovo, myslím, že by to byl akorát tak trapas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
4.6.19 19:18

Kdykoliv si na emiminu prectu COKOLIV na tema svatba, vse me jen vic a vic utvrzuje v planu, az jednou na tu udalost dojde, udelat ji jen ve 4 osobach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7658
4.6.19 19:19

Přijde mi to vrchol trapnosti. Na svatbě voucher na rozvod.
Kvíz na poslední svatbě jsem zažila, bylo to formou křížovky o tom, jak hosté znají nevěstu a ženicha… Ze správně vyluštěných tajenek se losovaly ceny. Vyhrála jsem tu první.
Wellness… Byl to dřevěný košíček, v něm houbička, masážní kartáček. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.6.19 19:20
@karkarka píše:
Díky bohu, že sem na své svatbě podobné hry zatrhla. Není nic trapnejsiho, než dát na svatbě novomanzelum voucher na rozvod.

Hra je fajn, o výsledku či voucheru slyším prvně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
4.6.19 19:24

Bude to super! Pokud ten voucher půjde nějak uplatnit. Cár papíru je spíše k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný