Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tady se vi vsechno, tak snad nekdo poradi ![]()
Vybiram vozik za kolo pro psa, na trhu je jich ted nekolik, ale recenze a poradny popis v podstate zadny. Hodne se doporucuje Croozer, ale ten je trochu mimo muj financni limit. Zajima mne, jaky mate zkusenosti s temi levnejsimi, muzete neco doporucit a na jaky si dat pozor? Diky! ![]()
Já kupovala před pár lety jakýsi na aukru zasi za 2500 a přišel mi v pohodě - co se týče stability, pevnosti, pohodlí. Akorátže jsme ho použili jen párkrát, pak jsem otěhotněla a přestala jezdit a od té doby nám překáží ve sklepě, budem prodávat. Takže jak moc je trvanlivý při běžném provozu, nedokážu posoudit
@asha vypadá dost jako tohle http://aukro.cz/…1337717.html ale jestli to je ta stejná značka, to nevím, do sklepa teď nepůjdu
ale nejspíš je to to samé, jen ten náš je asi trochu starší model, každopádně rozměrově to odpovídá ![]()
Jezdil dobře, nic nevrzalo, žádné velké nadskakování nebo tak něco, psina si v něm zvykla hezky. Jenom jsme ho používali fakt krátce, takže netuším, jestli se po x kilometrech nezačne třeba rozpadat ![]()
Píšou tam do 35kg…my v tom vozili borderu necelých 20kg. Prostoru je tam dost tak do velikosti německého ovčáka. Obézní labrador už by v tom byl asi dost natěsno
@Etcetera78 Tenhle jsem měla v plánu koupit, ale měla jsem úraz a kolo šlo stranou.
Prodává ho paní kousek od Ostravy, což je pro nás skok. Prima je, že se dají dokoupit i madla a používat ho jako kočár.
@Etcetera78 Ja potrebuju do tech 20kg.
Nekde jsem prave narazila na varovani, ze u nekterych voziku je spatny to pripojeni ke kolo, ze to drhne, jenze nic konkretniho jsem nenasla, ani znacku ![]()