Vozítko pro děti?

5.2.22 09:02

Vozítko pro děti?

Ahoj, potřebovala bych opět poradit :lol:
Máme doma dvouletou holčičku a roční (14m) dvojčátka. Procházky s nimi jsou peklo, protože všichni 3 chcou jít pěšky, ale jsou i úseky, kdy se chtějí vézt. Kočárek je moc velký a 3 malé děti + kočár vážně neutahnu. Nemáte nějaký tip na vozítko pro tak malé děti? Stačilo by, kdyby bylo na jedno, případně 2 děti :mrgreen: hlavně něco malého :mrgreen: oni totiž tam stejně nevydrží dlouho a většinu času vážně chodí. Co jsem tak koukala na internet, tak mě nic nezaujalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30093
5.2.22 09:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
5.2.22 09:23

A to jdeš s prázdnýma rukama? Kup prostě sportovní kočár, narvi dolu věci na ven a dovnitř se ti klidně 2 vejdou. Postavis to kdekoliv a můžeš běžet za dětma. V tvém případ bych volila výlety na oplocená hřiště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14872
5.2.22 09:45

Nevím, mně připadá nejlepší prostě kočár :nevim: Dáš k tomu stupátko a pohodlně přepravíš minimálně dva najednou, možná i tři, když to nebude taková ta skořápka, kde sedí dítě jak na bidýlku. A pod kočár se vleze i menší odrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
5.2.22 09:48

Já přemýšlím o něčem takovém :
https://www.steptwo.cz/…-pro-2-deti/?…
Mám desetiměsíční dvojčata a už teď je peklo udržet je v kočárku i kdzy potřebuji jen do obchodu pro pečivo… No a jak začnou u chodit tak to bdue teprve boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
5.2.22 09:51

Co třeba vozík za kolo? Mají na 1 i na 2 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.2.22 11:10
@Elea9 píše:
Já přemýšlím o něčem takovém :
https://www.steptwo.cz/…-pro-2-deti/?…
Mám desetiměsíční dvojčata a už teď je peklo udržet je v kočárku i kdzy potřebuji jen do obchodu pro pečivo… No a jak začnou u chodit tak to bdue teprve boj :mrgreen:

S timhle se neskutecne nadres :nevim:.
Do kocaru jdou deti pripoutat, ne…?

Zakladatelko, normalni sportovni kocar pro dva nebo i pro jedno dite, do toho se ti vleze i starsi nebo jedno dite s druhym na kline. Trojkolku typu Baby Jogger, Thule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
5.2.22 11:26

Vy, kdo postujete ty vozíky, táhly jste to někdy?! A jaká je podle vás výhoda oproti kočáru? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.22 12:59

@Lucie_Sx sportovní kočár máme, ale jde mi o to, že ho děti dost špiní botám, když chcou pořád nahoru a dolů. Máme ho látkový, takže je dost nepraktický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
5.2.22 13:26
@Bubla Bůčková píše:
Vy, kdo postujete ty vozíky, táhly jste to někdy?! A jaká je podle vás výhoda oproti kočáru? :mrgreen:

Mnohem lepší manipulace v terénu, my měli trojkolku a je mnohem lepší manipulace než s klasickým 4 kolákem (i vůči kočárku).
Dítě si do vozíku vleze samo, je posazeno mnohem níže než v kočárku, nepřekáží madlo.
Vešlo se nám do něj více věcí než do kočárku.
My měli vozík s brzdou (jako na kole) a super, právě při jízdě z kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14872
5.2.22 14:10
@Ju21na píše:
Mnohem lepší manipulace v terénu, my měli trojkolku a je mnohem lepší manipulace než s klasickým 4 kolákem (i vůči kočárku).
Dítě si do vozíku vleze samo, je posazeno mnohem níže než v kočárku, nepřekáží madlo.
Vešlo se nám do něj více věcí než do kočárku.
My měli vozík s brzdou (jako na kole) a super, právě při jízdě z kopce.

Ale Bubla myslela ty vozíky ala vagonek s ojem, ne cyklistické :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14872
5.2.22 14:14
@Wirczorkovaanna píše:
@Lucie_Sx sportovní kočár máme, ale jde mi o to, že ho děti dost špiní botám, když chcou pořád nahoru a dolů. Máme ho látkový, takže je dost nepraktický

Co přidat návleky na botičky? Sportovní kočárky se holt víc špiní, náš jde naštěstí komplet stáhnout a dát do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4046
5.2.22 14:38

Phil and teds, rozmery a manipulaci jednokocar, ale uveze dve i tři děti, samy si do něj můžou lezt a vylézat, jak je napadne.

Neboť vlastně jakýkoli sporťák, ale tam dáš jedno, max dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4046
5.2.22 14:40
@Wirczorkovaanna píše:

Tak to jednou za dva týdny stáhneš a vyperes, ne? Při vašem počtu dětí a jejich věku se nedá čekat, že budeš mít věci jako ze škatulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.22 15:00

@Platanka kočárek se právě stáhnout nedá, akorát ta vložka pod zadkem a pod zády, ale jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí