Vpáčená bradavka-3,5 měs.dcera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1390
25.4.08 21:35

Vpáčená bradavka-3,5 měs.dcera

Prosím o radu,včera jsem zjistila,že má moje 3,5 měsíční dcera vpáčenou bradavku a pod ní má bouličku.Psala jsem email naší mudře a čekám na odpověď,jinak v pondělí klušeme za ní.Mám strach.Děkuju za Vaše zkušenosti Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
27.4.08 07:22

Hezký den, moje dcera Klára má půl roku a taky jsem nedávno našla pod každou bradavkou malou bouličku. Je to jen mírně zduřená prsní tkáň. Pokud kojíš tak to může být způsobeno estrogenem z tvého těla, který přes mateřské mléko prochází. Ukázala bych to doktorce, když půjdete do poradny, ale určitě ti řekne že se to časem upraví samo. U nás to je trochu jiné já jsem kojila jen prvních 14 dnů a potom už ne. Tak jsem se trochu vystrašila, ale uklidnil mne jak náš doktor tak i ještě jedna doktorka. Budeme to prý pozorovat jestli se nezvětšují nebo se neobjevuje zarudnutí a bolest, pak by to asi začal být problém, ale zatím je to v klidovém stavu tak si toho radši moc nevšímám nepozoroju, protože mám neblahou vlastnost už pak vidět šechny symptomy i když tam nejsou. Tak hodně štěstí s mimčem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.4.08 20:22

Holky a můžu se zeptat, proč to vadí? Malá je má od malička také trošku vpáčené, bouličku tam má minimální, ale ještě nikdo mi nikdy na to nic neřekl. Díky moc. katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.4.08 20:56

No vpáčená bradavky snad ničemu nevadí, ale zvětšená prsní tkáň svědčí o tom, že hormonálně není něco ok. Ale to ještě neznamená nějaké problémy, prostě to mohly způsobit mateřské hormony z MM, u nás to je asi ještě odzvuk od těhhotenství. I když těžko říct, nechávám to zatím plavat a počkám estli budou nějaké změny. Jinak jak už jsem pasala mě doktor řekl žepokud je ta oblast klidná tak není důvod se obávat, časem se to prý samotný vstřebá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
30.4.08 09:42

Ahojky,díky za odpověd,nakonec jsme byly na pohotovosti,ona se nám ta boulička ještě zvětšila trochu to nateklo.Tam mě uklidnili,nic to není :D ,opravdu je to hormony přes MM.
Jen mám dávat pozor,aby se tam neudělal zánět(zarudnutí,teplota…)
Tak díky moc P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+